ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟نقل قول:
Printable View
ببخشید این به اینجا چه ربطی داشت !؟نقل قول:
دوستان من از شما يه سوال دارم در تبليغات اوليه بازي اومده بود بازي به بازي هوش مصنوعي بالاتر ميره ولي من هر چه بازي ميكنم اين حالتو احساس نميكنم.
من تو مستر ليگ با منچستر بازي ميكنم وبا كريس رونالدو وويم روني هر كاري كه عشقم ميكشه ميكنم واز اين لحاظ بازي خيلي شبيه فيفا شده.
بايد چند بازي بكنيم كه هوش مصنوعي واقعا بره بالا؟
فكر نكنم اومده باشه. اگرم بياد فرقشو گفتم و به نفعت دنبالش اصلاً نري. اصلاً سري هاي WE نري، بهتره.نقل قول:
آره. هوش مصنوعيش پيشرفت ميكنه و واسه همينه كه PES2008 در پلي استيشن 2 با پلي استيشن 3 از زمين تا آسمون فرق داره. چون پلي 2 هوش مصنوعيش قابليت پيشرفت نداره، اما پلي 3 داره. شما نبايد ويندوزت رو عوض كني، چون به احتمال زياد اين قابليت دوباره به حالت اول بر ميگرده!نقل قول:
چرا تغییراتی که تو بازی اعمال می کنم بعد از اینکه خارج می شم نمی مونه منظورم تغییرات در Edit بازی هست
باید سیوش کنی عزیزم
قبلا هم بچه ها خیلی این مشکل رو داشتن ! فکر میکنم شما بازیت از این سری اولا باشه !نقل قول:
اين سئوال بارها پاسخ داده شده.نقل قول:
دوست عزيز، توي اين نسخه (PES 2008) شما بايد حتماً جويستيك وصل داشته باشي و گرنه سيو بازي ها لود نميشن. حالا اين كه جويستيك چه ارتباطي با سيو داره، منم توش موندم!! اينم از عجايب كار كوناميه :18:
دوتا سوال دارم:
بهترین و کامل ترین پچ Pes 2008 کدومه؟
با عرض معذرت با عرض معذرت ببخشید عفو بفرمائید ولی آیا فرومی در اینترنت هست که در رابطه با بازی فیفا منیجر بحث کنه؟فروم ایرانی.معذرت می خوام می دونم جاش اینجا نبود.
hame patch ha ashghaland
من از این پچ استفاده میکنم.خیلی عالیه.یکی از دوستان قبلاٌ تو این تاپیک گذاشته بودشنقل قول:
اینم چند تا عکس از بازی بعد از نصب پچ:کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16506#vb_images
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]