داداش اینایی که گفتی یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده!! ممنون :46:نقل قول:
Printable View
داداش اینایی که گفتی یعنی چی؟ بیشتر توضیح بده!! ممنون :46:نقل قول:
سلام داداش انریکو.نقل قول:
رفیق اینا راه حل های ارایه شده برای مشکلاته جدیده ویروس های Autorun هستند.
و شما با Autorun درایو هاتون مشکل داری.
اونهارو دون کن و اجرا کن.
بو بچه ها تو انجمن ها Upَ کردن.
اینم اطلاعاته بیشتر در مورده Combofix
کد:http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix
اگر حل نشد باید mountpoints2 رو تو رجیستری جستجو و تمامه زیر شاخه هش که + دارن رو زیر شاخه هاشونوکد:http://www.combofixdownload.com/
پاک کنید.
موفق باشید.
علت به وجود امدن این ارور چیه ؟نقل قول:
آقا ممنون مشکلم حل شد:20: ... حال دادی اساسی!! :10:نقل قول:
کرتیم داداشنقل قول:
لطفا آلبومه جدیدتو به ما هم بده :31:
این جور مشکلات را دفعه بعد بیا در بخشه اورژانس مطرح کن.:31:
خوش بهی.:31:
سلام
چند وقتیه مرورگر IE6 من بعضی امکانات سایتها رو به بهانه نداشتن ActiveX نمایش نمیده . حتی وقتی وارد Gmail میشم و عبارت [Switch to standard view] رو میزنم , با عبارت زیر روبرو میشم .
Gmail requires ActiveX controls to be enabled
Your browser seems to be Internet Explorer, and ActiveX seems to be disabled. Gmail's standard view requires ActiveX to be enabled in order to operate.
To use Gmail's standard view, enable ActiveX controls in Internet Explorer. You can do this by going to the Tools menu, selecting Internet Options, Security tab, Internet zone, and either select the Default Level, or selecting Custom Level and scrolling down to "Run ActiveX controls and plug-ins" and selecting Enable.
گرچه تنظیمات IE رو در مورد ActiveX مجددا انجام دادم ولی باز هم بی فایده بود .
لطفا راهنمایی کنین .
دوستان، سیستم من قبلا که استند بای میشد فن هم خاموش میشد( هایبر نت نه استند بای) و بعد هم با کلید پاور روشن میشد اما چند روزیه که در موقع استند بای کردن فن خاموش نمیشه و با زدن یک کلید هم روشن میشه.
چطور میتونم اونو به حال قبل بر گردونم؟
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شكل Windows security center ويندوز من چرا بعد از نصب هر ويندوزي بعد از مدتي به اين شكل در مياد ؟
اين مشكل در تمام ويندوز ها ايكس پي و ويستا و حتي Seven هم دست از سرم بر نمي داره !
سلام
دو روزه كه مشكلی پیدا كردم مقداری توی این تاپیكها گشتم ولی راه حلی نیافتم اینجا سوال را مطرح میكنم نمیدونم جاش اینجاست یا خیر خلاصه ببخشید
مشكل: تمام سایتهایی كه برای چك كردن ایمیل میرم در اینترنت اكسپلورر7 باز نمیشه!!! مثل گوگل، یاهو، هاتمیل
برای باز كردن صفحات دیگه مشكلی ندارم فقط این صفحات كه برای چك كردن ایمیل است باز نمیشه! یا گوگل تولبار را وارد نمیشه! مشكل چیه؟
ضمنا خواستم اینترنت اكسپلورر را ارتقا بدم به نسخه 8 این پیغام را میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم كه من قبلا از نسخه 7 استفاده میكردم به نسخه هشت ارتقاء دادم اما چون گوگل تولبار نسخه 5 را ساپورت نمیكرد و هر بار پیغام میداد و از سایت گوگل هم كه بطور مستقیم از ایران نمیشه نسخه 6 گوگل تولبار را دانلود كرد به ناچار به نسخه 7 اینترنت اكسپلورر برگشتم حالا هم كه این سایتها را باز نمیكنه! وقتی هم میخوام دوباره نسخه 8 را نصب كنم این پیغام بالا را میده
ویندوز من xp است با سرویس پك 3 و ضمنا باز كردن این سایتهای فوق الذكر با فایرفاكس هیچ مشكلی نداره . میخوام بگم مشكل از ISP نیست. و كاسپر هم آپدیت است و اسپایور هم همینطور ، نصب دوباره ویندوز هم برام میسر نیست چون خیلی نرم افزار باید نصب كنم بیچاره میشم!
ببخشید پر حرفی شد. ممنون میشم جواب بدید.
با عرض ببخشيد در صفحه 18 نرمافزاري را معرفي كرديد به نام password-resetمن از آن استفاده كردم ولي در ادامه كار سريال نامبر ميخواهد جه سريالي را بايد وارد كنم تا كار به اتمام برسد با تشكر از زحمات شما در p30word