در مورد اول : اونی که شما میگی هایپرلینک هست که تو این انجمن فقط برای کاربران 6 ستاره وجود داره .نقل قول:
مورد دوم : برای گذاشتن عکس شما فقط لینک مستقیم عکس رو باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید
Printable View
در مورد اول : اونی که شما میگی هایپرلینک هست که تو این انجمن فقط برای کاربران 6 ستاره وجود داره .نقل قول:
مورد دوم : برای گذاشتن عکس شما فقط لینک مستقیم عکس رو باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید
سلام همگي خسته نباشيد من تازه به شما پيوستم
سلام .
توی این چندروزه چندتا ار فروم های معتبر هــک شدن .
مدیران محترم حواسشون باشه .
این یه نمونش :
کد:http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43453
لطفا یکی راهنمایی کنه:
من تازه عضو شده ام و پیامهایم مدتهاست نمایش داده نمیشه و نوشته میشه که مدیر سایت باید اجازه بدهد.
برای فعالیت بیشتر می خواهم تشکر کنم از بعضی پیامها نمی توانم یعنی شیوه اش را بلد نیستم.
خوب حال تازه واردها را می گیرید. بابا شاید طرفتون آمدم بدرد بخوری باشه... تو این کار تازه وارد باشه:46:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون ! خب محدودیــت عضو های جدید همینــه که پست هاشون باید توسط مدیریــت انجمن تایید بشــه و عمومی بشـــه ! در مورد این محدودیت پست های چند صفحه قبل دوستان بحث کردن و بابک جـان توضیح دادن میتونید بخونیــد ، سیستم تشکر هم همینطور بعد از چندین پست اولین چیزی که براتون فعال میشه همین دکمه تشکر هستش :46:
اگه آدم بدرد بخوری باشــه پس باید محدودیت ها رو هم تحمل کنــه ...
نقل قول:سلام دوست عزیز موقع ارسال پســت از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید برای محتوای مخفـــی :20:
موفق باشید!:40:
همونطور که برای ارسال پست ، استفاده از این امکان در حالت پیشرفته میسر هست نه در حالت سریع ، برای ویرایش هم فقط در حالت پیشرفته ( با کلیک روی گزینه ی Go Advanced ) میشه از این امکان استفاده کرد ( البته منظور از واژه ی فقط ، دسترسی نوار ابزار هست ، والا با کپی کردن دستور ، محدودیتی وجود نداره )نقل قول:
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟
سلام دوستان من تازه واردم یکی مارو تحویل بگیره
سلام..سلام خوش اومدی.....سوالی مشکلی درموردهربخشی داشتی در خدمتم...:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
عضویتتون بعد از چند روز به حالت فعال در خواهد آمد و البته با بیشتر شدن تعداد پستاتون