نقل قول:
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
Printable View
نقل قول:
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
این جوریای که میگیم نیست تکراری هم که باشه بازم حال میده دو سه دفه ای بریش و بازی بسیار خوب و خفنیم بود.نقل قول:
game spot به سختی به بازیها امتیاز میده که این بازی توانست امتیاز خوب 9 رو کسب کند.
البته باید بیشتر از اینا امتیاز میداد (10 ).
با این سیستم میشه دایرکت اکس 10 اجرا کرد ؟ :نقل قول:
حتما بالاتره...
اگه نبود که دیگه فرقی بین directx 10 و 9 نبود
من که از ویستا استفاده می کنم و directx 10 و گرافیک عالی بود
پیشنهاد من هم استفاده از ویستا و بهره بردن از directx 10 هست
Dual-Core CPU E5200 @ 2.5 GHz
VGA : 1 GB Gforce 9500
Ram : 2 GB
توی اکس پی که عالی اجرا میشه
اره میشه...
ولی directx 10 چیز سنگینی نیست که که سیستم بالایی بخواد
این برنامه برای هماهنگی بیشتر بین کارت گرافیک و کارت صدا در بازی ها و برنامه ها کاربرد داره
البته برای استفاده از directx 10 باید ویندوز شما ویستا باشه
گرافیک نسخه کنسول این بازی (ps3 و xbox ) با نسخه pc یکیه ؟
اگه قدرت سیستم شما بالا باشه میتونی بازی رو با گرافیک نسخه های کنسول بازی کنی.
بستگی به سیتمتون داره
سلام دوستان
اقا من همونا اویل مموری 2 گیر کردم
دو نفر پیش هم وایسادن
و تویه نقشه گفته برو پیشوشون وقتی میرم پیشش هیچی نمی شه
یه نوشته می نویسه به نام اور دورب یه همچنین چیزی
کسی می دونه من باید چه کار کنم
با تشکر
کارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:نقل قول:
- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.
- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.
- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.
دوستان عزیز
من سیو گیو می خوام برای رد کردن مرحله 9 یعنی robert de sable کسانی که سیو از این بازی دارن خواهش می کنم فایلش رو آپلود کنند.
واقعا از راهنمایی دوستان ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی بالاخره خودم تونستم این بازی رو تموم کنم.