نه نمیشه، کنترل مصرف ازاد اگه فعال باشه؛ رو شبکه داخلی ننداختنشنقل قول:
اگه کنترل مصرف ازاد غیر فعال باشه با شارژ معمولی میشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
نه نمیشه، کنترل مصرف ازاد اگه فعال باشه؛ رو شبکه داخلی ننداختنشنقل قول:
اگه کنترل مصرف ازاد غیر فعال باشه با شارژ معمولی میشه.
دوستان از کجا میشه فهمید شهرمون فورجی پلاس ساپورت میکنه ؟
چون یه دونه فورجی زدن ، الان دارن دستگاه های جدید میبندن روش ..
میخوام بدونم چیه:n02:
سلام دوست عزیز من طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم و حتی موقعی که بسته اینترنت گوشیم تموم میشه و حتی شارژ پولیم هم صفر هست وارد برنامه ایرانسل من میشم و هیچ مشکلی نیست فقط کافیه دیتای گوشی رو روشن کنی و وارد برنامه بشی ... با دوتا گوشی دیگه هم امتحان کردم شد.. باید هم اینطور باشه چون میخوای بسته بخری و ممکنه که اینترنت دور و برت نباشه و از طریق کد هم بعضی از بسته ها رو نمیشه فعال کرد و فقط از طریق برنامه میشه ... درست مثل adsl که وقتی شارزت تموم میشه میتونی وارد سایت شرکتی که ازش اینترنت میگیری بشی و اینترنتت رو تمدید کنینقل قول:
دوستان عزیز هفته پیش که فاز دوم اینترنت ملی راه اندازی شد قرار شد که روز یکشنبه(دیروز) برای شرکتها ابلاغیه صادر بشه که از دوشنبه یعنی امروز تعرفه اینترنت داخلی نصف بشه...چی شد؟ آیا اجرا شده؟ هیچ جا هیچ خبری نیست :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از توجهتون،صفحه پیش پست گذاشتم همه رو جواب دادین بجز مال منو...
کسی مشکلی با کسپراسکای نداره؟
من امروز مودم e3372 رو خریدم اما به هیچ وجه نتونستم وصل شم و حتی آدرس تنظبمات مودم هم نیاورد (192.168.8.1)
کسپراسکای غیر فعال کردم بازم نشد، به کل حذفش کردم دیدم به راحتی وصل شدم به شکبه
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میتونم این تداخل رو برطرف کنم ؟
از وای فای استفاده می کنید. اگر بله احتمالا در ارتباط وای فای شما مشکل وجود داره. حتما با لن تست کنید اگر همچنان مشکل بود با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید.نقل قول:
--
دوستان برای استفاده از اینترنت روی موبایل خودتون اکسس نیم بسازید و در قسمت apn بنویسید mtnirancell و ذخیرش کنید و فعال کنید.
از تنظیمات پیش فرض خود ایرانسل استفاده نکنید اشکالاتی دیده شده مخصوصا اگر توی تنظیمات ------ خود ایرانسل هم ست شده باشه
کاملا درست میگید و قاعدتا باید اینطوری باشهنقل قول:
ولی جدیدا من نمیتونم از داخلی وصل بشم در حالی که قبلا بدون داشتن بسته میشد
تو فایروالش قوانینشو عوض کنید یا اگه پرسید accept بزنید تا شبکه هارو محدود نکنهنقل قول:
هرچی هست باید مشکل از فایروالش باشه
نمیدونم ربط داره یا نه ولی فکر میکنم مشکل از یکی از پورت ها باشه چون آنتی ویروس رو حذف کردم و مودم رو زدم به دستگاه و دوباره آنتی ویروس رو نصب کردم دیدم اینبار مشکلی به هم نزدنقل قول:
سیم کارت هدیه رو امروز فعال کردم، 10گیگ ترافیک رایگان رو چطور باید بگیرم ؟