بچه ها به سوال
سرویس نامحدود ، رو ساعت رایگان از ترافیک مصرف منصفانه کم می کنه ؟
Printable View
بچه ها به سوال
سرویس نامحدود ، رو ساعت رایگان از ترافیک مصرف منصفانه کم می کنه ؟
این گزینه فکر میکنم ماله یه چیز دیگه باشه.یه سرچی کن لطفا من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم!نقل قول:
این گزینه رو باید انتخاب کنید و مقدارشو روی 100000 بزارید تا وقتی دانلود مشکل پیدا کرد 100000 بار برای اتصال تلاش کنه. فایلهاتون باید به صف مورد نظر اضافه شده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کم میشه، همچنین سرعت سرویس های نامحدود تو این ساعات پایین میادنقل قول:
دوستان می خوام adsl بگیرم لین شاتل و پارس آنلاین گیر کردم می خوام در پارس انلاین آخرین سرعت که 2مگ هست رو بگیرم روزا برام مهم نیست چند باشه ولی ساعت رایگان خیلی برام مهمه دوستانی که پارس آنلاین دارن تو ساعت رایگان با چند دانلود می کنید و چه طرحی دارید راستی تا حالا حد اکثر دانلودی که تو ساعت رایگان کردید چقدر هست با تشکر
نتیحه را حتما خبر بده . . .:n13:نقل قول:
سلام،
یه چند روزی هست که تو ساعتهای رایگان شبانه، اینترنت من از یه ساعتی به بعد هر چند دقیقه یه بار قطع میشه. باقیمانده حجمم اصلاً کم نیست. الآن 25 گیگه. کسی شرایط مشابه من رو داره؟
ببینید چه وضعیه!:puke::angry:
دیشب از ساعت 5:23 دقیقه شروع شد. جمعاً 32 بار قطع و وصل شده تا ساعت 7:03. یعنی تو 100 دقیقه هر 3 دقیقه یک بار قطع شده. تازه قبلش هم وضعیت بهتر نبوده. از ساعت 2 تا 5:23 دقیقه هم بلندترین زمان وصلی اینترنتم 147 دقیقه بوده. بقیهاش به همین منوال هی قطع و وصل شده.
دوست عزیز خط شما روی +adsl2 آپ شده و دان استریم 9 مگ و آپ استریم 1 مگ دارید ولی نویز دان استریم شما زیاده !!! گاها ممکنه قطعی هم داشته باشید!!!نقل قول:
بله میکنه !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خطت فوق العاده است !!! تا 19 مگ رو ساپورت میکنه !!!نقل قول:
در ضمن از اسم وایرلست فوق العاده خوشم اومد :n06:
=============
مثل اینکه اگه خدا بخواد محدودیت 10 گیگ پارس رو دور زدم برای نامحدود :دی
محدودیت دانلود سرویس 128 نامحدود 10 گیگ هستش که من فعلا 11 گیگ دانلود کردم :دی