باو من حداقل 5تا دستگاه اینجوری رو با همین روش فلش زدن درست کردم :دی چرا به هر کی میگیم اینجا میگه نشده ؟ : دینقل قول:
اگه درست نشد که نمیشه
+ مشکل از کپی دی وی دی هاست که اینجوری میشه یا اوریجش هم همینجوریه ؟!
باو من حداقل 5تا دستگاه اینجوری رو با همین روش فلش زدن درست کردم :دی چرا به هر کی میگیم اینجا میگه نشده ؟ : دینقل قول:
اگه درست نشد که نمیشه
+ مشکل از کپی دی وی دی هاست که اینجوری میشه یا اوریجش هم همینجوریه ؟!
آقا یه سوال شاید کم ربط!!!!
بازی Driver-San francisco گفته بودن دیسک هاش یه قفل امنیتی میخوان روش بگذارن. الان بازیش اومده. کسی داره؟ آیا واقعا قفل امنیتی داره؟ نمیشه اجراش کرد یا ازش بازی کرد؟
آره بازیش اومده و فقط این بازی نیست که قفل داره . اجرا هم نمبشه فعلا !
ممنون دوست عزیز، به نظرت منتظر باشم LT 2 بیاد بعد برم بریزم بهتر نیست؟! یا طول میکشه این LT2 بیاد !نقل قول:
ببین اگه خودت میریزی بریز بره ولی اگه میدی بیرون خوب20تومن پول کمی نیست:دی یکم صبر کنی بهترهنقل قول:
دوستان من این fifa 12 رو گذاشتم توی دستگاه بعد یه پیغام داد که باید آپدیت بشه من هم زدم YES :31:
شروع کرد به آپدیت کردن بعد کلا اومد بیرون و گفت سی دی رو نمی تونه بخونه بعد یه هیچ کاری نمی شد کرد یه بار خاموش روشن کردم ، حالا یه پیغام می ده که سی دی آپدیت رو بذار.الان اصلا هیچ کاری هم نمی شه کرد کلا این پیغامه هست.
چی کار باید کنم؟؟
کنسول شما از حالت کپی خور در اومده و بازی کپی نمیخونهنقل قول:
اگه کنسول فت هستش باید LT 1.91 بریزید اگه اسلیم باید LT 1.92 بریزی . اگه میتونی صبر کنی تا LT 2 بیاد و اونو بریزی و دیگه هزینه اضافی نکنی ( ریختن LT بستگی به انصاف مغازه دار داره )
یه تاپیک اختصاصی برا این مشکل بزن ساجد : دینقل قول:
عزیز شما باید فایل آپدیت رو از سایت رسمی اکس باکس دانلود کنی و بزنی رو یه فلش بعد وصل کنی به اکس باکست بعدم روشن کنی ، بعد دوباره میزنی آپدیت خودش میره و حل میشه اما کپی خورت دیگه پریده و باید ال تی جدید بزنی :دی
من کنسولم الایت هست .نقل قول:
کی LT 2 می یاد؟؟
الان LT 2 بیاد و بریزم دوباره کپی خور می شه؟؟:31:
هزینه کپی خور شدن چقدر هست؟؟ (رنج قیمتی)
دقیقا از کجای سایت رسمی ایکس باکس باید دانلود کنم؟؟:5:نقل قول:
+
قدیما از این مسخره بازیا نداشتیما...زمان میکرو و سگا رو می گم:31:
الان کلاً وایسا فوقش تا 2هفته دیگه میاد ال تی 2 هزینه تو شهرستان های خوب 30 و خیلی پرت یا نیست یا بالای 40 تو تهران از 20تا10 :دینقل قول:
من کنسولم الایت هست .
کی LT 2 می یاد؟؟
الان LT 2 بیاد و بریزم دوباره کپی خور می شه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه کپی خور شدن چقدر هست؟؟ (رنج قیمتی)
Direct Link 13599 :نقل قول:
دقیقا از کجای سایت رسمی ایکس باکس باید دانلود کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
قدیما از این مسخره بازیا نداشتیما...زمان میکرو و سگا رو می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip