میشه شبی 14 گیگ راحت دانلود کرد با این اوصاف اون 1395 گیگ رایگانش زیاد دووم نمیاره سه ماهه تمومه:n02:نقل قول:
Printable View
میشه شبی 14 گیگ راحت دانلود کرد با این اوصاف اون 1395 گیگ رایگانش زیاد دووم نمیاره سه ماهه تمومه:n02:نقل قول:
دوستان چرا کمک نمی کنید دوتا سئوال پرسدیم صد نفر اومدن رفتن یکی جواب ما رو نداد انگاری روح دیدن
بعد از مدت زیادی قطعی کامل، امروز رفتم مخابرات و دوباره وصلش کردن (ظاهراً رانژه مجدد کردن چون مشکل خرابی تلفن بود)
منتهی الان ریت خط شده 1 مگ که قبلاً 10 مگ بود بدون مشکل. زنگ زدم 1544 که بعد یه ربع صحبت کردن گفت این کارو نمیتونم و باید درخواست بفرستم واحد فنی و احتمالا 72 ساعت طول میکشه. راه حلی دارین که زودتر اوکی کنن؟
سلام دوستان،
سرعت آپلود سرویس شهاب چقدره؟
ممنون
زنگ بزن صدای مشتری داخلی 4 بگو وصلت کنن به آقایی به نام فاضل (خیلی پیگیری و با شخصیت هست حتما مشکلت رو حل میکنه)نقل قول:
من یکبار زنگ زدم صدای مشتری طرف کم مونده بود منو بکشه.نقل قول:
شکایت کردم به 195 یکی دیگه از همین صدای مشتری زنگ زد خیلی خیلی خیلی با شخصیت مودب و پیگیر احتمالا همین آقا بود.
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیهثانیهنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
دوستان! مشکل رو حل کردم! من از کابل دو زوج استفاده کرده بودم و طبیعتا از یک زوج اون. حالا امتحانی اومدم و از دوزوج با هم استفاده کردم. انگار اومدم و سطح مقطع رو دوبل کردم! همونطور که در عکس میبینید بدون اینکه SNR Margin و Attenuation و HEC Errors تغییر محسوسی داشته باشه سرعت دانلود قابل دستیابی از 7268 مگابیت به 11528 مگابیت رسیده.
قبل از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرویس 512
4تا10 رایگان نیم چاشت
کسی میدونه سرعت دانلود چند میده؟