واسه من همه رنج ها آشغاله ولی رنج 213.217 عالیهنقل قول:
Printable View
واسه من همه رنج ها آشغاله ولی رنج 213.217 عالیهنقل قول:
من تا حالا این رنج رو نگرفتم :n27:نقل قول:
منم تا حالا نگرفتم این رنج رو ، بهترین رنج 91.98 و 91.99 هست ، میتونی آیپی اختصاصی بگیری ازشون من گرفتم رنج 91.98 دادن خیلی خوبهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 91.98 رو نگرفتم تا حالا !!! هزینه اختصاصی چقدره ؟ برای 91.98؟نقل قول:
دوستان این رنجی که میگید رندوم هست یعنی با روشن و خاموش کردن مودم ip تغییر میکنه
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
بله چون static نیستن به صورت رندم با با هر DC انتخاب میشن ولی اگر استاتیک داشته باشید (هزینش معمولا 3 تومن برای یه ماه هست دقیق نمیدونم) روی یه IP خاص قفل میشهنقل قول:
دوستان مال من هنوز رو ۹ مگ نرفته
بهشون زنگ هم زدم میگه همه سرویسا رفته رو ۹ بعد من میگم چرا downstream مودم رو ۲ گیر کرده! هیچی دیگه بهونه ای نداشت یه مقدار من من کرد و منم قطع کردم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
چرا قطع کردی؟نقل قول:
اگر خط تون موردی نداشته باشه معمولا پشتیبانی(به جز چند مورد) مقاومتی نشون نمیده برای افزایش دان استریم !!! میشه از نویز مودمتون یه عکس بذارید
آره خودمم فهمیدم اشتباه کردم.نقل قول:
الان خونه نیستم فردا حتما یه عکس میزارم.
کارشناسشون که کف کرده بود میگفت ۲قدم بیشتر با مرکز مخابراتی فاصله نداریم و با این وضع تو ۲روز خط میره رو ۹ مگ.
البته برا روزانه که بدتر میشه و حجمم زودتر تموم میشه اما شبانه مهمه که البته الآن راحت شبی ۶ گیگ رو میگیرم که فکر میکنم خیلی خوبه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مسیر من از روی انگلیس رفت روی آذربایجان: چقدر اینا مسیر هارو عوض میکنن:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]