دوستان 2 سوال
یکی اینکه اگه این درصد مصرف شاتل به 100% برسه چی میشه؟
یکی دیگه هم اینکه شاتل 2 بار ایمیل داده که از fair use policy استفاده نکردید و .. این خطری داره؟
Printable View
دوستان 2 سوال
یکی اینکه اگه این درصد مصرف شاتل به 100% برسه چی میشه؟
یکی دیگه هم اینکه شاتل 2 بار ایمیل داده که از fair use policy استفاده نکردید و .. این خطری داره؟
شما اگر می تونید با FUP کنار بیای تغییر سرویس بده فقط این دو مورد رو در نظز داشته باش:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5502074&postcount=25424
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5609385&postcount=26418
به 100 برسه قانون fair use policy اجرا میشه و طبق حرف پشتیبان سرعت نصف سرعت قرارداد میشه نه سرعتی که الان ازش استفاده می کنید مثلا برای آرت 1 طبق قرارداد باید با 16 دانلود کنید میشه 8.نقل قول:
اون اخطار هم معمولا درصد به بالای 80 برسه میفرستند یه آگاهی هست فقط وگرنه درصد تا 100 پر نشه کاری نمی کنند.
شما هم اون دو پست که در بالا گذاشتم رو بخوانید.
آقا از کدوم شهری؟نقل قول:
بچه هایی که سرویس آرت دارن لطف کنن سرعت روز و شب این دو روزشون رو بنویسن. با ذکر سرویس و شهر
ممنون
آقا اگه ما نخوایم تو روز 2 مگ باشیم تو شب سرعت دانلود بین 10 تا 30 کیلوبایت باشه کیو باید ببینیم؟ بابا 512 بودیم شب بین 60 تا 80 کیلوبایت در ثانیه دان داشتیم! اه اه اه!
دوستان بنظرم بعضی از پست ها خیلی مشکوکه و من حتی احتمال ضد تبلیغ برخی از شرکت های اینترنتی رو تو این تایپیک میدم چون بعضی پستها بشکل خیلی تندی دار نوشته میشه.
این تست من در حدود ساعت 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دارم فعلا حال میکنم بقیه رو نمی دونم
از ساعت 1 تا 7 صبح با سرعت 250به بالا دانلود داشتم ابته برای دانلود فیلم سرعتم روی 10 الی 15 بود:8:
ماله من كه هميشه همينجوره :31: دقيقا 1 به بعد ميخوابه ... سرعتم تا حالا از 60-70 بيشتر نشده (تازه چي بشه كه يهو سرعت براي چند دقيقه اينجوري بشه) ....نميدونم ايني كه ميگيد 2 مگ سرعت دارم و اينا ، واقعيه يا نه :31: منم ميخوام نامردا !!!نقل قول:
تویه این 2 سال که از شاتل سرویس میگیرم امشب بدترین شبم بود
پینگ به گوگل 1200 !!!!
سرعت دانلود بین 1 تا 32 در نوسان
در نتيجه آرت 1 قبلي خيلي بهتر بوده. حالا هم كه اينطور شده در واقع من ميتونم 33 گيگ مصرف كنم و وقتي هم از 33 گيگ رد بشه سرعتم ميشه 8 كيلوبايت .... درست متوجه شدم ؟نقل قول:
شما اگر می تونید با FUP کنار بیای تغییر سرویس بده فقط این دو مورد رو در نظز داشته باش
فكر كنم با همين وضعيت براي من بهتر باشه ، چون حداقل از اين اكوي من كه بهتره ، با اين 3 شبي 1 گيگ شايد بشه دانلود كرد !!! تورنت هم كه هيچي !!! حداقل با سرعت 8 هم كه بره ميدونم كه يه جيزي دانلود كردم !!
اگه ميدونستم آرت 1 قبلي اينقدر خوبه سريعتر مي گرفتم ، حيف كه عوض شده !!!
ممنون نكات قابل توجهي بود !! :11: با اينكارشون در واقع محدود كردن و ظاهرا نامحدود !!! خيلي خوب روش كار شده !!!
---------------------------
سلام دوستان
آقا من تا اوايل مهر اكو 2مگ داشتم و با هر بدبختي بود شبا 3-4 گيگ دان ميكردم.
حالا دوباره ميخوام بگيرم ولي نميدونم اوضاع به چ شكل هست؟ سرعت روزانه كه 250 بود و شبانه هم بين 180-230 بود.
حالا دوستان بگن آيا شاتل سرعت ها رو به سرعت واقعي كاهش داده؟؟ يا مثل قبل 128 روي 512 هست؟
و سرعت شبانه اكو 2مگ ها (بجز اين چند روز اخير كه قاط زده) به چه شكل هست؟؟
بيام شاتل يا برم پارس آنلاين؟
دوستان مثل اینکه دیشب شاتل سر کیسه رو شل کرده بود سرعت شبانه من تقریبا 280KBps بود.:8::8:
نگاه کنید
و بعدش صبح که بیدار شدم یه چیز با حالی دیدم! :11:
تو روز واسه من این سرعت رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]