ممنون فک کنم همین باشه :46:نقل قول:
برادر دست درد نکنه با این که من هیچی از نفهمیدم حالا میبرمش یه جا نشون میدم ببینم چی میشه::46:نقل قول:
فقط سوالم اینه که کجا ببرم که از نظر شما مورد تایید باشه .اگه ببین ممنون میشم :10:
ممنون فک کنم همین باشه :46:نقل قول:
برادر دست درد نکنه با این که من هیچی از نفهمیدم حالا میبرمش یه جا نشون میدم ببینم چی میشه::46:نقل قول:
فقط سوالم اینه که کجا ببرم که از نظر شما مورد تایید باشه .اگه ببین ممنون میشم :10:
دوستان کسی نمیدونه دقیقا یا احتمالا کی LT 2 ریلیز میشه ؟ تو کف گیرز مردیم ! :دی
اگــه این C4 بــامبول بازی و اینا در نیاره تا آخر این هفته قانوناً باید بیاد دیگه : دی
پیر شی حسام :دی میگم روش ریختنش نمیدونی فرق کرده یا نه ؟
:دی
فکر نکنم فرقی بکنه دیگه ! از اول همین بوده : دی ما هم که دی وی دی کی و اینا رو داریم دیگه کاری نداره ، برا خودت بزن صفا کن : دی
سلام همگي :20:
برادراي عزيز من يه سوال داشتم
ايكس باكسمو پارسال گرفتم،تا حالام نبردم بدم دستگاهو آپديت كنن :5:
فقط باسه بازي Fable 3 چندتا آپديت نرم افزاري با فلش روش نصبيدم
چون به لايو هم وصل نميشم موقع خريد گفتم non stealth (درست گفتم!؟) بريزه! :13:
حالا سوال من اينجاس:
با اين شرايط ميتونم Gears of war 3 كپي بازي كنم!؟ :20:
اگه نه چيكار بايد كنم؟
پيشاپيش ممنون از جوابتون:11:
سلامنقل قول:
نه فکر نکنم بتونی بازیش کنی
یه کم دیگه صبر کنی lt 2 میاد اونموقع ببر برات بریزنو بازیش کن
خب c4هم کارش با liteon سری فت تموم شد،ولی هنوز بیرون ندادتش:41:
من یه سوالی دارم.
من الان دستگاه اسلیمم رو نمیدونم که وینبانده یا میکس و هنوز هکش نکردم.
الان دارم بازیهای آلن ویک و گیرز آو وار 3 رو که اوریجینال گرفتم بازی می کنم باهاش.
این Gears of War 3 یه آپدیت داشت که داشبورد رو آپدیت کرد.
حالا اگه این LT 2 بیاد و من ببرم دستگاهم رو بدم هم کنن و LT 2 رو بریزن روش ، مشکلی پیش نمیاد و بازیهای اوریجینال اجرا میشند ؟ و آیا سیو بازیها نمیپره ؟
ممنون
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد نه سیو هات میپره نه بازیت از کار میوفته ولی باید بگم همیشه تو فریم ویر ها استسنا هایی به وجود می آید ولی خوب احتمال اش1%هست و وقتی اومد کاملا معلوم میشهنقل قول:
ممنون از s.j-rez عزیز
دوستان
من الان دارم DLC بازی Alan Wake یعنی The Writer رو دانلود می کنم تا بعد از -- کردن بازی کنم.
حالا سوال دارم.
بعد از این که دانلود شد ، چه جوری باید اجراش کنم ؟ حجمش حدود 400 مگه ، آیا باید رایتش کنم ؟ روی سی دی یا دی وی دی ؟ آیا رایت کردنش روش خاصی داره و باید پچ بشه ؟ چون پچ هم نمی دونم چیه.
ممنون میشم کمک کنید چون تازه کارم در این زمینه.