سلام دوستان
من الان سایت ایرانسل رو نگاه کردم دیدم همه جای تهران رو زده تحت پوشش 4g !!!اما اینجوری نیستش --- من الان تو خونمون خیلی خوب بشه 3G میشه و بیشتر E هستش
بعد اینکه H و H+ میشه 3G و 4G ؟؟
Printable View
سلام دوستان
من الان سایت ایرانسل رو نگاه کردم دیدم همه جای تهران رو زده تحت پوشش 4g !!!اما اینجوری نیستش --- من الان تو خونمون خیلی خوب بشه 3G میشه و بیشتر E هستش
بعد اینکه H و H+ میشه 3G و 4G ؟؟
خیر این دو علامت نسل سه هستن . اچ پلاس نسل پیشرفته تر هستنقل قول:
umts
hspa
hspa+
dc-hspa+
به ترتیب گرید نسل سه هستن اخری تا 42 مگ در تئوری جواب میده و در واقع از دو کریر 5 مگاهرتزی استفاده می کند لذا بهش میگن دوال کریر ( dual carrier or dc )
خیر، h و +hنقل قول:
۳جی معمولی و پیشرفته هستند.
و برای ۴جی از علامت های 4G و یا LTE استفاده میشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوستان من یه مشکلی با 4g ایرانسل دارم که به تازگی اینطوری شده و قبلا که تو همین مکان استفاده می کردم این مشکل وجود نداشت
از مودم e3372 استفاده می کنم اما وقتی شروع به دانلود می کنم و مقداری از دانلود می گذره دیتا قطع میشه و داده ای رد و بدل نمیکنه تو شبکه
من مجبور میشم از داخل مودم ارتباط رو قطع کنم دستی و دوباره کانکت بزنم تا وصل بشه ولی باز هم قطه میشه
ایا کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
دوستان استفاده از مودم 4G به جاي استفاده از هات اسپات ميتونه تو آنتن دهي هم تأثيري داشته باشه ؟؟
يعني سيم كارت تو گوشي باشه 3G و تو مودم 4G بشه ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
4G+نقل قول:
4.5G
هم نسل هاي بعدي 4G هستن ؟؟
داداش یکبار اپدیتش کن احتمالا مشکلت حل شهنقل قول:
واسه من تو ساعات شبانه اینطور میشه.نقل قول:
قبلا قطعی نداشتم.
الان هم تو روز مشکلی ندارم.
ایرانسل دروغ زیاد میگه منم همین مشکلو ۱.۵ ساله دارم تو محل کارم وسط شهر زده پوشش 4g اونوقت پوشش اینترنت که نداره هیچ حتی صحبت هم نمیشه کرد. انقدر به ۱۹۵ شکایت کردم تا بالاخره کارشناسهاش رو فرستاد در محل اخرشم نتونستن درستش کنن.نقل قول:
4G ایرانسل::n04:
از دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از سافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]