یه خانوم بود نمیدونم کی بود !!! ولی در هر حال قانعش کردم :n26:نقل قول:
دفتر جدیدشون رفتی؟ :دی خیلی شیک و پیکه :دی(بالای بانک شهر البته نمیدونم از کی اومدن اینجا ولی خوشگله :دی)
برا تو رو کدوم mode سینک میشه ؟ خط تو تا چند مگ رو ساپورت میکنه؟
Printable View
یه خانوم بود نمیدونم کی بود !!! ولی در هر حال قانعش کردم :n26:نقل قول:
دفتر جدیدشون رفتی؟ :دی خیلی شیک و پیکه :دی(بالای بانک شهر البته نمیدونم از کی اومدن اینجا ولی خوشگله :دی)
برا تو رو کدوم mode سینک میشه ؟ خط تو تا چند مگ رو ساپورت میکنه؟
در ترافیک شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی و سرور داخلی برابر است؟
اوه اوه اون خانومه رو میشناسم هروقت حرفم رو قبول نمیکنه میگم وصل کن فرهمند انگار تو میخوای مارو اذیت کنی:n08:.....آره اصلا حرف گوش نمیکنه.نقل قول:
آره 2 سال هست که اونجان من خودم هم از نزدیک با فرهمند صحبت کردم آدم معقول و حرف گوش کنیه...بهش گفتم که مودلاسیون بقیه کاربراتون که g.dmt هست رو بذارین رو Adsl2+ نویزشون درست میشه گفت چند بار با تهران صحبت کردیم اما بازم خط رو g.dmt...
ضمنا دوستانی که بالا بودن نویز خط دارن با پشتیبانی تماس بگیرن تا مودلاسیون خط رو از g.dmt به Adsl2+ تغییر بدن.البته باید مودمتون از adsl 2+ پشتیبانی بکنه وگرنه جواب نمیده
تا قبل تماس نویزم این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تماس و تغییر شد این:
دوستانی که سرعتشون با Speedtest بالاست بی زحمت یه عکس از مشخصات اتصال مودمشون (آی پی، گیت وی) بزارن
برا من خوبه؟؟؟ببین بدردت میخوره:نقل قول:
ممنون عکس شما خیلی به من کمک کرد چون یک فرضیه ای رو برا خودم در آورده بودم که درست نبود، من فکر میکنم خط شما در تمامی رنج IPها هیچ تفاوت سرعتی نداشته باشه و همشون 9 مگ باشن در صورتی که برای من زمین تا آسمون فرق میکنه و فقط روی یک رنج IP خاص سرعت 9 مگ هست که با 46.62 شروع میشه و بدون استثنا بقیه IPها سرعت در حد دیال آپ میدن !! حالا داستان چیه خدا بهتر داند !! گیت وی هم هیچ نقشی نداره این وسط.نقل قول:
ویرایش: بقیه دوستان هم لطف کنن و اینکار رو انجام بدن تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم. البته توجه کنید اول با اسپیدتست سرعت رو بگیرید اگه هفت هشت مگ به بالا بود دو شماره اول IP خودتون رو اعلام کنید.
نه اتفاقا من هم به این نتیجه رسیدم که اگه آی پی من با 46 شروع بشه سرعت بازکردن صفحات زیاد خوب نیست و دانلود تا 7 مگابیت برانیه میره 188 که باشه وضعیت یه خرده نسبت به 46 بهتر میشه و سرعت تا 8.5 مگابیتبرثانیه و اگه 91 باشه همه چی عالی و خوبهنقل قول:
دوست عزیز تأیید میشهنقل قول:
واسه من هم وقتی آی پی 46 شروع میشه سرعت عالیه و در بقیه موارد ریپ میزنه.
نقل قول:دقیقا برای من برعکسه !!! آشغالترین وبگردی رو با رنج 46 داره !!! پینگ میده ولی اصلا پیج باز نمیکنه !!! دیروز هم کلا با همه جا تایم اوت میداد با این رنج !!!نقل قول:
زنج 188 هم شبیه رنج 46 هست ولی یکم بهتر!!! برای من بهترین رنج همون 91 هستش