کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
Printable View
کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
راستی چرا از speedtest میخوام تست بگیرم خودکار میره رو اصفهان !؟ قبلا همش با سرور تهران تست میگرفت !
در شبانه از سرور داخل رو چند؟:n15:نقل قول:
اگه داخل مودمت آی پی رو زده 42 یا 46 یعنی اصفهان هست.باید مودمت رو روشن خاموش کنی تا آی پی بیاد رو 91 یا 188نقل قول:
حدود 250نقل قول:
نه 91 هست !نقل قول:
نقل قول:از بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1مگ دارم تو شب از سرویس خارجی خوب دانلود نمیده به زور به سرعت اسمی میرسه ؛ بعد به پشتیبانی پارس میگم میگه اگر از سایت فایل هیپو دانلود کنید وخوب باشه مشکلی نداره ! من هم امتحان کردم دیدم سرعت از این سایت تو شب عالی یکم مضخرفه به نظر من :n06:نقل قول:
من از سافت گذر ت وشب سرعتم کم هست این میتونه مربوط به سرور سافت گذر باشه که نکشه ؟
خب سرورهای سافتگذر در سرور شاتل میزبانی میشود ولی هیپ فایل در آسیاتک.نقل قول:
خب برای شما که 1 مگابیت دارید دانلود از سرور داخل رو چند کیلوبایت است؟(در ترافیک شبانه):n09:
من هیچ وقت به هیشکی توهین نمیکنم ولی چون از اکثر شرکتهای اینترنتی ایران سرویس داشتم ، این رو گفتم که یعنی همشون یه جورن !!! فرقی نمیکنه که کجا باشه :دی:n02: کلا پشتیبانها خصلشون اینه که یا خنگ بازی در بیارن یا خودشون رو به خنگی بزنن :دینقل قول:
از بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.:n16:
: ویرایش :
مسیر آذربایجان به کل برای من حذف شد و الان فقط انگلستان رو دارم :n15:
دوست عزیز شما هروقت دیدی که اپراتور پشتیبانی تبریز متوجه منظورت نمیشه..بگو بی زحمت وصل کن آقای فرهمند(سرپرست پشتیبانی) من با ایشون صحبت کنم اون 100% مشکلت رو خیلی خوب و راحت حل میکنه.نقل قول: