منم افتادم پدافند سمنان ارتش.دوستان کسی آشنایی داره چطور جاییه؟
Printable View
منم افتادم پدافند سمنان ارتش.دوستان کسی آشنایی داره چطور جاییه؟
سلام دوست عزیز . من هم پدافند هوایی سمنان افتادم . تا جایی که من اطلاع دارم ، مکان پادگان حدودا 45 کیلومتر خارج از شهر سمنان و در دل کویره . جایی که تا چشم کار می کنه ، بیابون هست . آب آشامیدنی پادگان هم خوب نیست و باید از آب معدنی استفاده کنیم. ولی مطمئنم که با شکل گیری جمع های دوستانه و بگو و بخندها ، تمامی این سختی ها رو به کل فراموش می کنیم . فقط بایستی 10 روز اول دوره رو تحمل کنیم به بعدش دیگه همه چی روون تر میشه . موفق باشی :n18:
دوستان من امروز دفترچه گرفتم تا کی فرصت دارم بفرستم تا خدمتم 21 ماه بشه؟ممنون میشم هر چه زودتر راهنمایی کنید بنده را.
بعد همون موقع که فرستادمه محسوب میشه یا وقتی اعزام بشم تعیین کننده مدت خدمتم هست؟
سلام هم خدمتی:n01:نقل قول:
صبح تا حالا دارم چند تا وبلاگ که سربازای پدافند هوایی سمنان نوشته بودن رو میخوندم.در کل چیزی که گفته بودن این بود که امکانات زیادی نداره و تو بیابونه و علاوه بر ابش غذاهاش هم زیاد جالب نیس.در کل فکر نکنم بد بگذره با رفقا
سلام دوستان عزیز
من تیر درسم تموم میشه به نظرتون اگه الان دفترچه پست کنم و تاریخ اعزامم قبل از تیر باشه به مشکل بر می خورم؟ می خوام ۲۱ ماه خدمت کنم! (سال دیگه میشه ۲۴ ماه)
پیشاپیش ممنون از پاسختون
کامل توضیح داده اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز من این رو قبلا خونده بودم ولی جواب سوالم داخلش نبود.نقل قول:
اگه مثلا اعزامم خرداد باشه و من توی تیر امتحانام تموم بشه چیکار باید بکنم؟ اضافه خدمت می خورم؟؟
شما نمیتونید این کارو انجام بدین اول باید آخرین نمره شما ثبت بشه و فارغ التحصیل بشی بعد دفترچه پست کنی . وقت فارغ التحصیل میشی دانشگاه یه گواهی بهت میده که موقعی که میری پلیس +10 برای ارسال دفترچه اون گواهی میخان از شما.نقل قول:
مگر اینکه رسما از ادامه تحصیل انصراف بدی یا مرخصی بگیری که فک میکنم واسه کارشناسی نهایتا 2 ترم مرخصی میدن اون وقت باید توی این 2 ترم مرخصی خدمتت تموم بشه( اگه کسری خدمت داری و خدمتت تو یه سال تموم میشه شاید بتونی این کارو بکنی )
مام افتاديم سر چارراه , آموزشى عم وليعصر تبريز
چيز تو اين شان[emoji28]
خدمت من در ناجا به عنوان پلیس افتخاری هستش نه سرباز و نه کادر!نقل قول:
خدمت شما عرض کنم که در شهر قم نماینده نیروی انسانی در ساختمان پلیس اطلاعات از علاقه مندان ثبت نام می کرد که من برج هفت ثبت نام کردم و مراحلی مثل گزینش عقیدتی و سیاسی و حفاظت اطلاعات و گواهی عدم سو پیشینه و هم چنین تحقیقات محلی رو پشت سر گذاشتم و درخواست خدمت در پلیس آگاهی داشتم که دو هفته پیش با من تماس گرفتند و گفتند برای دریافت امریه به ستاد فرماندهی برم که اونجا گفتند که برای پلیس پیشگیری اسمم ثبت شده که خودم یه کلانتری رو به دلخواه انتخاب کردم و دارم اونجا خدمت می کنم که خدمت من به صورت کاملا اختیاری هست و هر ساعتی که بخوام میرم و هر ساعتی که بخوام بر می گردم!
پلیس افتخاری حقوق ثابت نداره ولی مزایایی مثل پاداش های نقدی و غیر نقدی مثل پرسنل کادر داره در مورد بیمه فعلا بیمه لحظه ای هست ولی صحبتهایی راجع به صدور دفترچه بیمه هم شده که البته در سال 94 اقدامات بیشتری در این راستا انجام خواهد شد!
کسانی که دانشچو هستند اگر یک سال در پلیس افتخاری خدمت کنند ،باعث میشه که خدمت سربازی رو حتما در شهر خودشون بیوفتن که اینم با توجه به 24 ماه شدن خدمت نعمت بزرگیه:n19:
استفاده از تجهیزات پلیسی مانند سلاح گرم و لوازمی مثل شوکر و اسپری با نظر فرمانده هان و روسای یگان خدمتی مربوطه خواهد بود:n31:
تا اینجای کار 15 ساعت آموزش تئوری هم گذروندم که احتمالا در اینده ای نزدیک آموزش های میدانی هم آغاز خواهد شد:n06: