دوستان برای شما هم اینترنت قطع هست. من تهران هستم سرعت به شدت داغون و در حالت قطع هست.
Printable View
دوستان برای شما هم اینترنت قطع هست. من تهران هستم سرعت به شدت داغون و در حالت قطع هست.
نه داداش قطع نیست !!! ولی حداکثر سرعت من 5 کیلو هستش!!! ولی پینگا خیلی کم شده به خاطر مسیر آذربایجاننقل قول:
ویرایش: مال من درست شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود :دی
کدوم گزینه که تلاش میکنه تا دانلودت تموم بشه؟نقل قول:
به نظر مدت تاخیر تا مرکز روتر هستش که با پینگتون همخونی کامل داره 8 - 15 میلی ثانیه که برای سرور ایران عالیه برید خدا رو شکر کنید :n14:نقل قول:
این رو امتحان کن فکرکنم همین باشه:نقل قول:
تو ورژن قدیمی IDM گزینه اش بود اما تو ورژن جدیدش احتمالا همین گزینه است
20 دقیقه با پشتیبانی تبریز فک زدم بلاخره قبول کرد که مود مودم رو از روی T1 بذاره روی +ADSL2:n02: باو اینا چرا انقدر خودشون رو به خریت میزنن !!! 20 دقیقه پدرم در اومد تا حالیش کنم که جریان چیه :دی
الان نویزم خیلی بهتر از قبل شد :n12:
ADSL Line Status SHOWTIME.L0 ADSL Mode G992.5 Up Stream 508 kbps Down Stream 4095 kbps Attenuation Down Stream 50 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 14.2 SNR Margin Up Stream 21.3
خودت داري ميگي تبريزنقل قول:
کاش دیشب مکالمم با تهران رو ظبط میکردم اون موقع میفهمیدی کدوم یکیا خنگ ترن :n08::n08:نقل قول:
از شما خبر ندارم ولی دیشب عجب شبی بود شب دانلودی بود افسوس میخورم لیست دانلودم کم بود انگار دیشب پارس انلاین و اکسپرس لیچ دوتایی نشسته بودند فایلهای من را دانلود میکردند اخه دیشب اکسپرس لیچ مشکل داشت و پارس انلاین هم همینطور
حیف لیستم کم بود فقط 6 گیگ برای دانلود گذاشته بود صبح ساعت 5 از خواب بلند شدم برای نماز دیدم کامپیوترم خاموش گفتم وای دوباره قعطی، سیستم خاموش شده چقدر بد....! کامپیوتر را روشن کردم رفتم لیست دانلود بزنم استارت دیدم کل لیستم دانلود شده :n19: کفم برید اخه همیشه زور که میزد با اشتراک 2 مگ بیشتر از 3.5 گیگ دانلود نمیکرد گفتم ای شانس کاشکی یک لیست 10 گیگ برای دانلود گذاشته بودم :n14:
این اولین دانلود شبانه من بالای 5 گیگ بود اون هم در عرض 3 ساعت عجب خاطره ای :n02: