می تونید جریان این اسمیتی و نیوک رو بیشتر توضیح بدید منظورم اینه که یه آرایش نطامی کدومش دفاعیه کدوم نظامی البته می خوام بیشتر راجع به اسمیتی بدونم که بهتر هر یونیتی رو تو روستای دفاعی چه طور و تو نظامی چه طور آپگرید کنم
Printable View
می تونید جریان این اسمیتی و نیوک رو بیشتر توضیح بدید منظورم اینه که یه آرایش نطامی کدومش دفاعیه کدوم نظامی البته می خوام بیشتر راجع به اسمیتی بدونم که بهتر هر یونیتی رو تو روستای دفاعی چه طور و تو نظامی چه طور آپگرید کنم
سیترش شدی ؟ :31:نقل قول:
يه بار ميلان براي رونالدينيو 100 ميليون پيشنهاد داده بود . حالا مزاياي جانبي اش را نمي دونم ولي حقوقش هم در همين حد بودنقل قول:
يه چيز ديگه منچستر از خداشته رونالدو بره چون 90 ميليون يورو كاسب مي شه . نه؟( 90 ميليون به منچستر مي رسه نه رونالدو)
اگه فقط براي كنترل يك بار باشه چشمنقل قول:
راستي ارتاس تو ورلد 20 ديگه خفن راه افتادي و مي توني همه ي دوروبرت را فارم كني. (سريع مي توني پيشرفت كني). ديگه از اين به بعد با خودت فقط اگه نتونستي روزي بيايي قبلش پخ يزن .
کسی اینو بازی کرده ؟نقل قول:
رکورد من : 0.1894
لقب راکت گرفتم
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 2756 صفحه رو بخونم؟
اون راه نما هم خیلی حرفه ای گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی دیشب هم همین سوال رو پرسیدید.نقل قول:
گفتم که توی امضاتون بنویسید توی کردم ورلد بازی میکنید.
چون سیستم بعضی ورلدها قدیمیه و فرق میکنه.
پسر توربوش سخته ها
یه جوری کاری پریموم رو میکنه ولی من استفاده نکردم بچه ها استفاده میکنند بگو بدهندنقل قول: