دزفول نتش داغونه این روزا از همه شرکتا دارن مینالن پرش ipزیاد دارننقل قول:
Printable View
دزفول نتش داغونه این روزا از همه شرکتا دارن مینالن پرش ipزیاد دارننقل قول:
شوش هم گزارش شده چنین مشکلی هست، اندیمشک هم همینطور بعضا.نقل قول:
نقل قول:
محتوای مخفی: اسپویلر
__________________________________________________ ________________________________________________
IP پرید سرعت 120 شد :|
خداحافظ مخابرات لعنتی دزد.
انگار شبانه از ساعت 2 شده؟!
من که سرعتم حداکثر دویست بود الانم همونه (2مگ) .. کلا بیشتر از دویست نمیره چه روز چه شب
توی شهر ما پورت خالی نیست و دیگه امکان تخلیه و رانژه هم نیست !نقل قول:
نقل قول:
شبانه رو حذف نمی کنن چون اون وقت دیگه کسی کاربر این شرکت باقی نمیمونه و به ضرر خودشون کاری نمی کنن !
خوب دوستان من میخوام یه شکایت جامع با مستندات آماده کنم درباره جریان پورت های فری و لاک با هزینه پرداختی یکسان توسط کاربرها ! شما فقط متن رو باید ارسال کنید ! خبرگزاری ها - سازمان بازرسی - سامانه 195 - صفحه شخصی وزیر - ارسال نامه برای خود رئیس مخابرات خوزستان و نهاد های دیگه که شما پیشنهاد بدید برای شروع خوبه ! اگر با چند نفر هم شروع کنیم انشاا... بهتر از هیچی هست ! :n01:
واقعا جای تعجب داره.شما که خطت مسیه چرا از این خراب شده نمیری؟مخابرات چیش خوبه که هنوز موندید؟مخابرات سه سال پیش خوب بود بهترین پینگ را داشت سرویس نامحدود داشت حجم خوری نداشت!اما حالا چی؟بدترین پینگ از اون بدتر تایم اوت وحشتناکی داره.دوتا صفحه textخبری را باز میکنی 10مگ ازت کم میکنه سرویس نامحدود نداره!بین کاربرای مسی و کافو نوری تبعیض قایل شده!به قول خودت سرعت شبانه ات پایینه در صورتی که سرعت روزانه من تا دو هفته پیش 200 بود ولی از چند روز پیش 120 شد سرویسم دو مگه.شبانه که تعطیل شد.بدترین پشتیبانی را داره .نقل قول:
اما شرکتای دیگه مثله شاتل اسیاتک و پارس آنلاین هنوز سرویس نامحدود میدند شاید بگی سرعت پایین اما در عوض پینگش پایینه و تایم اوت نداره و خیالت راحته که حجمت تموم نمیشه و سرویسهای متنوعی داره!
اینطوری ها هم نیست ! 2 خط از مخابرات داشتم که یکش رو تخلیه کردم و پارس آنلاین گرفم بجاش ! خط دوم هم به زودی بعد از شکایت تخلیه خواهد شد ! :n01: مگه پولم اضافه هست بدم این حضرات مفنگی ... :n18:نقل قول:
یکی از فانتزیای زندگیم داشتن یک عدد خط مسی است:n02:نقل قول:
دوست عزیز حالا که داری شکایت میکنی بابت تبعیض قایل شدن بین کاربرای مسی و کافو نوری هم شکایت کن.چرا باید سرویسی را که کاربرای مسی مثلا 2 مگ با 8گیگ حجم را 31 هزارتومن میخرن اما کاربرای بیچاره کافو نوری همان سرویس را باید 39 تومن بخرن!
دوستان تا چند وقت میشه خط را تمدید نکرد چون دیگه نمیخام از اکسین تمدید کنم ولی پورت را میخام؟ شاید تقی به توقی خورد مخابرات آدم شد و قرادادش را با اکسین ملعون فسخ کرد و با یه شرکت بزرگ قرار داد ببنده!