تایمش زیادنیست...تنها راهش هم دانلود با لینکهای مستقیم(Resume)یا تورنته.داخل دانلود منیجر هم یه گزینه هست که تلاش میکنه تا دانلودت تموم بشه البته به شرط اینکه لینکت سالم بمونه و برای آی پیت مچ نشده باشه.نقل قول:
Printable View
تایمش زیادنیست...تنها راهش هم دانلود با لینکهای مستقیم(Resume)یا تورنته.داخل دانلود منیجر هم یه گزینه هست که تلاش میکنه تا دانلودت تموم بشه البته به شرط اینکه لینکت سالم بمونه و برای آی پیت مچ نشده باشه.نقل قول:
الان مال من قطع شده . (تهران)
مال منم دست کمی از قطع شدن نداره :n08::n08:(تبریز مرکز شهریار)(قبل قطع شدن پینگ رفته بود رو 500 )نقل قول:
C:\Users\Se7en>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\Se7en>ping p30world.com
Pinging p30world.com [5.9.121.113] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 5.9.121.113:
C:\Users\Se7en>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 94.182.146.59:
در عجبم تو با این وضعیت چطور انلاین هستی؟!:n02:نقل قول:
سرعت دانلود اسمی 256 نامحدود چقدره؟ منظورم سرعت بعد از استفاده 20 گیگ هسته.
به سلامتی مسیر خوش اتیه اذربایجان هم اضافه شد :n23: پینگش از عمان پایین تره ولی سرعتش کمتر ....
شما کدوم شهری؟نقل قول:
gateway شما کدوم یکیه؟ و با کدوم رنج آی پی ان مسیر رو میده ؟ :n02: من از امروز ظهر رفتم روی انگلیس که پینگش 500 به بالا میزنه و داخل 100 به بالا
وایرایش:
بــــــــــــــــــــــــ ـله اینم از مسیر مزخرف آذربایجان !!! عجب پینگ داغونی داره :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 20 گیگ رو حدودا با 350 دانلود میکنه ،بعد که حجم تموم شد میاد رو 32نقل قول:
بعضا بعد از استفاده از اون 20 گیگ ، سرعت برمیگرده به 3مگ ولی باز بعد از چند دقیقه میشه همون 32
داش رضا برای ما شاتلی ها که خیلی خوب شده...پینگ مسیر عمان برای ما از وقتی که ttl ــش 48 شده بود زیر 200 نمیومد..ولی حالا با این اذربایجان هم سرعت خوب شده و هم پینگ:n02::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش مهدی داشته باش :دیمسیر آذربایجان من هم درست شده :دینقل قول:ولی سرعت دانلود خیلی خیلی کمه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: پینگ + مسیر