فکر کنم تخلیه کنی بعد این سرویس رو بخری[emoji1]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
فکر کنم تخلیه کنی بعد این سرویس رو بخری[emoji1]نقل قول:
الان که اومد رو ADSL2+ ، ریت خطت اومد رو 12 مگ! خط شما عالیه و تا 20 الی 22 مگو میکشه ( هرچند که چند شرکت معدود هستن که الان رو این مقادیر خطو میبندن )نقل قول:
وضعیت خطتون زیاد جالب نیست و احتمال بسیار تا 6 مگو خواهد کشید! الانم که خطتون رو 4مگ بسته شده!نقل قول:
12 گیگ یکجانقل قول:
حداکثر 12 مگ / برای 128 هم همچنیننقل قول:
با جمع آوری و ثبت نام مجدد در خدمتیمنقل قول:
جمع آوری نصب مجدد چه قدر طول می کشهنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
بستگی به ترافیک کاری و وجود پورت در مرکز مخابراتیتون دارهنقل قول:
با سلام
دوستان من میخوام یه اینترنت بخرم که شبانه رایگان با محدودیت حجمی داشته باشه !
یعنی مثلا تو یک ماه 6 گیگ رایگان باشه و بیشتر از 6 گیگ سرعت افت کنه ( نه اینکه از حجم اصلیم کم کنه )
میخواستم بدونم کدوم شرکت همچین سرویسی رو ارائه میده ؟
اگر آسیاتک سرویس های گیگ باکس رو مثل های وب همیشگی کنه خیلی خوب میشه
سلام صبانت اینجوریه.نقل قول:
وضعیت شبانه
نقل قول:
وضعیت شبانه : مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی سرویس های عمومی بین ساعت 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت لازم به ذکر است شرایط بهره برداری از این سیاست تشویقی به این صورت بوده که مشترک می تواند با همان سیاست سرعت سرویس در روز، 2 برابر ترافیک سرویس عمومی خریداری شده خود را بصورت کاملاً رایگان دریافت نموده و بعد از اتمام این ترافیک سرعت شبانه سرویس مشترک محدود شده و مشترک می تواند بصورت رایگان با سرعت محدود از شبانه سرویس خریداری شده خود بهره برداری نماید .
دوست عزیز صبانت شبانه ش هم محدودیتش حجمیه و بعد از تموم شدن 2 برابر، سرعت محدود نمیشه(نیم بها میشه)نقل قول: