شبانه شده از ساعت 2؟دیشب هم تا 1 ازم کرده ولی 2 به بعد کم نکرد.الان هم همینطوره .فیبرم
Printable View
شبانه شده از ساعت 2؟دیشب هم تا 1 ازم کرده ولی 2 به بعد کم نکرد.الان هم همینطوره .فیبرم
سرعتا رو بردن بالا برا من از 680کمتر نمیشه احتمالا باز از اکانتینگ گذاشتنش رو 1مگابایت منتها من چون دان استریمم پایینه بیشتر از 700 نمیره سرعت
واسه من که بیشتر 650 نمیشهنقل قول:
آره چون انحصار کافو نوری دست مخابراته هر بلایی سرشون بیارن راهی ندارن متاسفانه :n21:نقل قول:
برای من بازم به زور در حد 100 اخه چرا:n35::n27::n28:
برای من هم سرعت 100 شده ! این که سرعت من اسمی باشه و سرعت یک گروه دیگه 600 تا حدی قابل تحمل بود ولی حالا دیگه برای این که کم نیارن توی پهنای باند اومدن اسمی های بدبخت رو هم نصف کردن تا کسی که سرعتش 600 هست مشکلی نداشته باشه ! غیر قابل تحمله !:n34: شبانه نصف سرعت اسمی شده بعد یک عده 680 یا بالاتر ! دوستان چند نفر پایه هستین این جریان پورت های فری رو توی شکایت به 195 + صفحه وزیر + خبرگزاری ها اعلام کنیم ! فقط مخابرات خوزستان هست که داره همچین کاری می کنه ! اینطور فایده نداره ... :n34: هستید ؟
این بستگی به روتری داره که بهش وصل میشید موقعی که پورت شما به dslamوصل میکنن و رانژه میشه اتوماتیک رو یه روتر میفتید حالا شما میتونید با تخلیه و رانژه مجدد گروهتونو تغییر بدید الکی که گروه خوب گیر نمیاد خود من 3-4بار تخلیه و رانژه کردم این که شکایت کنید هیچ سودی نه برا شما داره نه برا اونا که سرعتشون بالاست چون گروهی که لاک باشه هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه از اکانتینگ سرعت night رو ببرن بالانقل قول:
من با اینکه سرعتم بالاست ولی مشکلی ندارم شکایت کنید شاید فرجی شد چون واقعا در حق خیلی ها نامردیهنقل قول:
البته این امکان هم وجود داره که شبانه همه رو حذف کنن یا کلا نتیجه این شکایت بشه نصف کردن سرعت همه نه افزایش سرعت کسایی که ناراضین
نبود کسی راهنمایی کنه؟نقل قول:
محتوای مخفی: وضعیت این روزهای اینترنت شمال خوزستان و مخابرات در حال مهار اینترنت بالاش:
باید بری مرکز مخابراتیتون با مسئول MDF حرف بزنی و بگی خطت رو بررسی کنی شاید پورتت سوختهنقل قول: