آره میدونم از ذوق کردنت معلوم:n06:...نوش جونت هرچقدر تونستی تیغ بزن این شرکتهای ...... رو:n09:نقل قول:
Printable View
آره میدونم از ذوق کردنت معلوم:n06:...نوش جونت هرچقدر تونستی تیغ بزن این شرکتهای ...... رو:n09:نقل قول:
خداوکیلی از تایم اوت جونم به لبم رسیده بود که هر 2 تا اینترنت مخابرات رو جمع کردم وگرنه با 12 تومن 35 تا سرعت خیلی عالیه ولی تایم اوت پدر آدمو درمیاره !!! این شد که قصد سفر کردیم :دینقل قول:
=============================
اون هم به جای خودش هست !!! هر شرکت رو تا هر جا که بشه تیغ میزنیم !!! مال مردم خور ها :دی از مخابرات که بیشتر از 1 ترا کندم و دیگه جا برا دانلود نداشتم بیخیال دانلود شدم !!! بذار ببینم این پارس رو هم میشه دورش زد !!! وای اگه بشه چی میشه :دی
اشتباه شد...
خوب اون برا وقتی بود که رو1 مگ بود میشد 16 الان که رو 2 مگ بسته شده بازم میشه 16؟!؟
سلام.رفتم ثبت نام کردم پارس انلاین یه ماه 2 مگ.. الان دیدم کاربرا نوشته بودند که اگه مثلا 500 مگ داشته باشی شب که میخوای دانلود کنی هر 500 مگ اینترنت قطع میشه..اگه درسته میخواستم بپرسم این قطعی به مدت چند دقیقه یا ثانیه است؟ و توی تنظیمات اینترنت دانلود منیجر راهی برای این است که اگه دانلود ایستاد باز ادامه بده؟ لطفا راهنمایی کنید.....
چون تنها نکته مهم برای سایرین سرعت دانلود و حجم و شبانه این چیزاست ! چیزای مهم تر زیاد ارزشی نداره .نقل قول:
والا واسه ما گوگل مپ با گوگل پلی هم قیلتره ! دیگه چه بره به فیس بوک !نقل قول:
-------------------------------------------
میخوام سرویسمو از 256 به 512 ارتقا بدم ببینم سرعت شبانه چقدر تغییر میکنه ، سرعت باید بره بالای 100 درسته ؟ ( از سرور های خارجی نه داخلی )
شرمنده اسپم میدم میگم دو تا از این باگ هاتو بده من روی مخابرات اصفهان انجام بدم شاید فرجی شدنقل قول:
قبلا تست شده ، جواب نمیدهنقل قول:
دوستان جواب منو بدید لطفاااااا. منتظرم.سوالم چند نوشته بالا هست..