دوستان نامحدود پارس آنلاین چطوره؟
ما از دست مخابرات ذله شدیم یکی از رفقا گفت پارس آنلاین خوبه.
نتو واسه دانلود میخوام فقط
لطفا راهنمایی بکنید.
بعد من توی سایتش تعرفه ها رو دیدم برای نامحدود، حداقل ترافیک گذاشته بود این یعنی چی؟
Printable View
دوستان نامحدود پارس آنلاین چطوره؟
ما از دست مخابرات ذله شدیم یکی از رفقا گفت پارس آنلاین خوبه.
نتو واسه دانلود میخوام فقط
لطفا راهنمایی بکنید.
بعد من توی سایتش تعرفه ها رو دیدم برای نامحدود، حداقل ترافیک گذاشته بود این یعنی چی؟
از خوب بودن یا نبودن طرحهای نامحدود اطلاع ندارم.اما حداقل ترافیک یعنی شما تا مثلا 10 گیگ میتونین با سرعت 900 کیلوبایت دانلود کنین.این 10 گیگ که تموم شد سرعت شما چه در روز و چه در شب به سرعت اسمی مثال 16 کیلوبایت نزول خواهد کرد.اسمش هم مصرف منصفانه است.نقل قول:
تا جایی که منم خبر دارم تا اون حداقل ترافیک، که عالیه. سرعتش رو بالاتر میبندن. ما تو شرکت 1 مگ نامحدود داریم که از دو سال پیش سرعتش روی 1.7 مگابیت بسته شده بود و با سرعت 220 کیلوبایت در ثانیه میشد به صورت دائمی و بدون محدودیت ازش دانلود کرد. (چیزی که با سرویسهای نامحدود شرکتهای دیگه اصلاً امکانپذیر نیست.) البته از آذرماه که این حداقل ترافیک دریافتی رو گذاشتن هنوز به این محدودیت برنخوردیم. یعنی با وجودی که ما آذرماه بیشتر از این محدودیت دانلود داشتیم، ولی تغییری تو سرعت ما که ایجاد نشد. البته ظاهراً برای قراردادهای جدید سرعت رو خیلی بالاتر میبنده پارسآنلاین. شاید به همین خاطر ما رو فعلاً محدود نکرده. گر چه تو سایتش جایزه مصرف منصفانه رو فقط برای سرویسهای نامحدود تا 512 کیلوبیت تعیین کرده و برای سرعتهای بالاتر یه همچین چیزی ننوشته.نقل قول:
خب برای سرویس نامحدود وقتی مثلا اون 10 گیگ حداقل ترافیک تموم شد سرعت چقدر میشه؟
مثلا برای سرویس 256.
بعد سرعت بالا که باهاش میشه حداقل ترافیک رو صرف کرد در ابتدای دوره داده میشه درسته؟
اونوقت اگه مثلا اون 10 گیگ رو توی 4 روز تموم کنی از روز 5 تا آخر ماه سرعتت سرعت اسمی میشه؟
عجیب که چرا کسی از خرابی sslچیزی نمیگه:n27:
256 بعد از تموم شدن 10 گیگ میره رو سرعت 32 کیلوبایت...بله اگه تو روز 4 ام تموم بشه از روز 5 ام تا آخر ماه رو سرعت اسمی میمونه.نقل قول:
قاعدتاً بعد از اتمام حداقل ترافیک با سرعت بالا که از ابتدای ماه داده میشه، سرعت رو میآرن پایین روی سرعت اسمی که تا آخر ماه باید همین طور ادامه پیدا کنه و از ابتدای ماه بعد دوباره جایزه مصرف منصفانه فعال بشه. گر چه، این تغییرات ظاهراً برای بعضی دوستان با وجود گذر از حداقل ترافیک اعمال نشده.نقل قول:
اخه مورد جدیدی نیست ! دیگه عادت کردیم ! برا همین کسی چیزی نمیگه !!نقل قول:
دوستان گویا نظر سنجی گذاشتن در مورد کیفیت سرویسشون ! لطفا شرکت کنید و در قسمتی که نوشته نظر خودتون رو بنویسید اگه شکایتی دارید کامل بگید شاید یک فرجی حاصل شد از این وضعیت وخیم خارج شدیم
دو مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاح میکنم. از لحظاتی پیش سرعت سرویس 1 مگ نامحدود شرکت ما رو آوردن پایین و گذاشتن روی 1.06 مگابیت. یعنی همون سرعت اسمی.:n27: ظاهراً این بار دیگه جدیه این حداقل ترافیک ماهیانه. امیدوارم لااقل اول ماه بعد سرعت رو ببرن روی 4 مگ.نقل قول:
یه سوال داشتم من الان سرویس 128 نامحدود دارم پس از اینکه از 10 گیگ مصرفم بیشتر شد سرعتم میشه چند؟