کارمندان شاتل بین ما هستند مراقب باشید
نقل قول:
شما اصلا میفهمی داری چی میگی؟
من واقعا از مسئولین P30World انتظار دارم این یوزرهایی که به شخصیت و خانواده افراد توهین میکنند رو باهاشون برخورد جدی کنند
نقل قول:
یعنی چی ؟ مگر اون کارمند شاتل از خودش همچین تصمیمی می گیرد؟
به نیروی پشتیبانی چه مربوط است که دستور مدیریت چی هست؟
چرا به کارمندای شاتل توهین می کنید ؟ من هم خودم از شاتل خیلی عصبانی هستم ولی دلیل بر توهین نمی شود
این مشکل از سیاستهای مدیریتی غلط است نه از کارمندان شاتل .
سرعت به جهنم من 15 روزه دنبال یک IP استاتیک خاص هستم هنوز که هنوزه جواب قطعی ندادند ولی به کسی توهین نمی کنم.
بهتر است پستتون را ادیت کنید.
دوست عزیز من(anf-b) به نظر شما احترام میزارم اما این واکنش شما واقعا شک بر انگیزه.
دلیل نمیشه که بخوای نظر دیگران رو توهین تلقی کنید.
شما یا یه مدتی هست که خوب دانلود میکنی یا واقعا از کادر پشتیبانی شاتل هستی!!!(چرا اینقدر ناراحت شدی من موندم.شما سر پیازی یا ته پیازی)پس شما آتیش بیار معرکه نشو. مدیریت بهتر میدونه که چطور عمل کنه.برخورد جدی باید با شما باشه نه من
معنای انتقاد چیه؟
آدم اگه تحمل انتقاد رو نداشته باشه (اون رو به نظر خودش توهین تلقی میکنه)پس اینجا که 2700 صفحه پر نمیشد.
من خودم به جاش از شاتل هم تعریف کردم هم بدش رو گفتم.
دوست عزیز (esfahanweb):
کارمندای پشتیبانی مجرای ارتباط بین مشتری و مدیریت هستند.اگه این کارمند بخواد همیشه گزارش خلاف واقع بده و به مدیریت وضع بد دانلود رو گزارش کنه (حتی به تعداد کم یوزر که من شک دارم کم باشن) به نوعی ضرر به آبرو و اعتبار خودشه.
پس مجبوره بره الکی تعریف کنه و به مدیریت بگه که(ارباب شاتل) همه راضی هستن . به به و چه چه.تا تو دل مدیریت بشینی.
مدیریت تصمیم گیریش رو بر مبنای فید بکی هست که از مشتری میگیره
(از چه کانالی؟ آفرین , کارمندای پشتیبانی و...)
حالا شما سیاست های مدیریتی غلط رو چه طور توجیه میکنی؟ نکنه انتظار داری مدیریت بیاد اینجا رو بخونه.2700 صفحه!!!!پس بهتره که شما پستتون رو ادیت کنید
حالا چرا من اون حرف رو زدم:
وقتی که دیشب به پشتیبانی زنگ زدم گفتم چرا دارید علنا دروغ میگید حرفی نزد.(از خودش دفاع نکرد پس خودش اعتراف غیر مستقیم کرده که ما داریم دروغ میگیم) حالا دفاع کردن بدون توجیه شما , واقعا مشکوکه.
دیو متر فیکس رو 30 بود (الان4 شبی میشه)بدون یه زره نوسان.جالب اینه که حتی ترفند دانلود از اپرا و موزیلا هم جواب نمیده . یعنی باز سرعت دانلود فیکس رو 30 هست.
بهشون گفتم برید توی p30world ببنید همه راضی هستند یا نه گفت الان از این 33 نفری که هستند(میهمان و یوزر)10 نفرش از بچه های خود ما (پشتیبانی) هستند.ما بلدیم چی کار کنیم ما 60000 یوزر داریم و.......
من توی این 1سال و نیمی که از شاتل استفاده میکنم واقعا اینقدر سرویس مضخرف نگرفته بودم.لزومی نداشت وقتی که من دارم خوب دانلود میکن بیام به اون کسایی که دارن بد دانلود میکنن بگم دارید توهین میکنید(اهای برخورد جدی بکنید:2:)
حال شما دوستان هم اگه سرعتتون فیکس شد برید توی خود سایت شاتل و قسمت پشتیبانی و یک فایل رو دانلود کنید ببنید چه اتفاقی میافته.پس علنا خودشون محدود کردن.
حالا قضاوت به عهده خود دوستان.
دروغگو ایمان ندارد
قرآن مجید دروغگویان را مؤمن نمى داند و آنان را در ردیف كفار و منكران آیات الهى قرار مى دهد و مى فرماید: انما یفترى الكذب الذین لا یؤمنون بایات الله و اولئك هم الكاذبون: تنها كسانى مطالب دروغ مى بندند كه ایمان به آیات خدا ندارند و دروغگویان واقعى آنها هستند(نحل ـ 105).
بحث شرعیش دیگه اینجا نمیگنجه و جاش نیست. اصلا به ما چه:31:
(شیطونه میگه منم بیام دورغ بگما:
دیشب 5 گیگ دانلود کردم دوستان.شاتل خیلی خوبه به به چه چه . دلتون بسوزه )
از مدیریت هم معذرت میخوام اگه باعث متشنج شدن تاپیک شدم.:10: