آی پی من با 2 شروع میشه اما وضعیت داغونه. بیشتر از 70 درصد تایم اوت داره.نقل قول:
Printable View
آی پی من با 2 شروع میشه اما وضعیت داغونه. بیشتر از 70 درصد تایم اوت داره.نقل قول:
واسه من از صبح تا حالا 5 بوده آی پی .سگ مصب عوضم نانه. :n06:
از دوستان کسی وی پی اس داره؟
من نمیتونم وارد وی پی اس شم :n13:
اعصابم بهم ریخت
پینگ خوبه ولی نمیدونم چه مرگشه وارد وی پی اس نمیشه
دوستان که ای اس پی مخابرات دارن اگه میشه چک کنن ببینن میتونن وارد وی پی اس بشن؟
سلام خدمت دوستان من adsl مخابرت دارم البته نامحدودشو سرعت 512 گرفتم اطلاعات کافی در مورد adsl ندارم :n03:
میخواستم بدونم برم ترافیک بگیرم بهتره یا نه همین نامحدود اخه دانلود زیاد دارم
دوستان لطفا راهنمایی کنید و شرایط adsl رو بهم بگید :n01:
خوب شبانه 6 ماهه میبستی که سرعت شبانت هم مثل روزا بود راحت برای 1 مگ شبی 3 گیگ میزدی.همین نامحدود رو داشته باشنقل قول:
فردا خط اینترنت مخابراتمو جمع می کنم،بعد از 2 سال بای مخابرات مازندران :n19::n20:دیگه هم هیج موقع سرویس ازش نمی گیرم :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز برمیگردی نمیدونم چجوریه هر کس میره طرفش دوباره بر میگرده:n02:نقل قول:
با نامحدودی که من دارم باید 24 ساعته pc روشن باشه:n04:نقل قول:
میشه واضح تر توضیح بدی
روزی چقدر میخوای دانلود کنی؟نقل قول:
ببین اگه با مخابرات طرح 6 ماهه یا 1 ساله رو بگیری شبانش رایگانه و همون سرعتی که روزا بهت میده از شبانه با همون سرعت میتونی استفاده کنی
مثلا 1مگ سرعتش 220 هست شبانه هم 220 هست.
به نظر من نامحدود هم خوبه من 256 رو دارم خیلیم راضیم
این بار فرق می کنه :n09: با این تعداد یوزریکه گرفتن امیدی نیست :n08:احساس خیلی خوبی دارم که می خوام این نت تایم اوتیو جمع کنم :n20:نقل قول:
روزی حداقل 6تا8 گیگ دانلود میخوام بکنم شایدم بیشتر:n10:نقل قول:
ببین اگه ترافیک بخری که پولشو حساب کن چقدر میشه/اگه روزی 4 گیگ رو میخوای بخری حساب کن میشه 120 گیگ قیمتش هم 270,300نقل قول:
اگه اینجوری چرا 2 مگ نخریدی 6 ماهه که شبی 5 گیگ رو بگیری؟سرعتش 300
من 256 نامحدود دارم ساعتی 100 مگ میگیرم با سرعت 32 برای شما که 50تا55 باید باشهباید 130 رو بگیری تو 12 ساعت 1.5 گیگ میتونی بگیری
دوستانی که ای پی 5 نصیبشون شده هر چی مودم رو خموش روشن می کنن از شرش خلاص نمی شن یه جای اینکه مودمو نیم ساعت خاموش کنن اگه نحوه اتصال رو تغییر بدن ای پی عوض میشه مثلا اگه از طریق bridge وصل هستین مودم رو به حالت pppoe ببرین می بینید که دوباره ای پی 2 نصیبتون میشه همینطور بر عکس قضیه اگه pppoe وصل هستین به bridge تغییر بدین بلافاصله به ای پی 2 تغییر پیدا می کنه من تو هفته اخیر هر وقت ای پی 5 گیرم افتاد این کار رو کردم مشکلم حل شد شما هم امتحان کنید شاید برا شما هم جواب داد بهتر از نیم ساعت معطل موندنه
خلاصه محابرات و جمع کردم :n20:می خوام یک نامحدود ش.. بگیرم از روشی که اسمشو نمی برم محدود هم نمی شیم :n20:
از مخابرات رفتی؟نقل قول:
میدونم معنی اسمش رو نبر چیه:n09:
حالا چرا اونجا؟
آخه 128 نامحدود ش.. با اسمشو نبر،با سرعت 140 دانلود می کنه ،محدود هم نمی شم :n09:دیروز دفتر ش.. بودم پینگش یک دونه تایم اوت هم نمی دادنقل قول:
بعد از 22 گیگ سرعتت میشه 15 بعش هم هنوز پایین تر تا سرعتت پایین میادنقل قول:
آره اما با اون روش نه :n09:نقل قول:
اگر منظورت vpn ایران باید بگم که سرور داخلی هم در ش... محدود شده. الته شاید تو روز بتونی یه کارایی بکنی!نقل قول:
بچه های تاپیک هنوز با این روش محدود نشدننقل قول:
الان شدن البته تو شبانه 100 گیگ تو یه ماه دانلود کرد.فکر نمیکنم برای نامحدود هم اینطوری باشه ولی خوب شبی 4 گیگ رو میزنینقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
کسی میدونه VPN سرور ایران رو کجا میفروشن؟:n13:
اگه کسی میدونه جواب بده؟!؟!
یکی از کابرای همین فروم می فروشه برو تو تاپیک شاتل صفحات اخر رو بخون پیداش می کنی نام کاربریش یچیزی تو مایه های امین یا امیر بود فکر کنمنقل قول:
اتفاقا بعضی ها محدود شدن فکر کنم کلا من که اگه شاتل بیاد در خونمو بزنه بگه بهت اینترنت 10 مگ نا محدود رایگان بدون فرپالیسی می دیم هم ازش سرویس نمی گیرم چون همیشه یه حقه تو استین داره از جای دیگه گازتون می گیرهنقل قول:
در ضمن شما که وضعت خوبه چنتا چنتا اینترنت می گیری یه سرویس 10 مگ از پارس بگیر یه لود بالانسر هم بخر دوتا سرویس رو به هم بچسبون از اینترنت 20 مگ حالشو ببر
دوستان شرمنده تو تاپیک مخابرات میپرسم
برای قائمشهر (مرکز امام) یه سرویس خوب که بشه شب خوب دانلود کرد چیه؟
من آسیاتک دارم الآن،بعضی شبها شیرشون بازه با سرعت روز یکیه و 8-9 گیگ راحت میشه دان کرد،ولی تو هفته لخیر و بعد افزایش پهنای باند شبا همش واقعی بوده و واسه منی که 1 مگ دارم روی 100 تقریباً ثابته
شنیدم پارس آنلاین شب و روزش یکیه،کسی داره سرویسش رو؟
یکی نسیت دوست عزیز ببین روز بهت 900 میده شب 350 تا 400 میده فرق داره .شاتل هم نامحدود بگیر سرعت 150 هست البته تا 25 گیگ بعد از اون میاد رو 16.نقل قول:
هم پارس و هم شاتل خوبن
ممنون از پاسخت عزیزنقل قول:
شما همشهری هستی؟
یعنی من 1 مگ یا 512 پارس بگیرم روز و شب چند بهم میده؟
شاتل که رسماً یه مشت .... ازشون سرویس داشتم،سر اون قضایای محدود کردن و اینا کفری شدم سریع قطع رانژه کردم با داد بیداد
مشکل این بود دروغ میگن و یوزر و خر فرض میکنن
نا محدود نمیخوام. میخوام محدود بگیرم چون سرعت روز هم واسم مهمه،گرچه استفاده خاصی تو روز ندارم و اکثراً خونه نیستم
من هم شهری نیستم ولی هم استانی هستم:n02:نقل قول:
آمل هستم
ولی پارس رو سرویس های محدود داره این کار رو میکنه چون مرکز با مرکز فرق داره باهاشون صحبت کن که خطت رو حتما بالای 7 ببندن
آملی ریکا :)
خوشوفتم
عزیز من هنوز متوجه نشدم
مثلاً من اگر سرویس 512 محدود بگیرم در روز و شب چه سرعتی بهم میدن؟
1 مگابیت بگیرم چطور؟(محدود)
اونا کلا سرعتا رو در روز بالا میبندن اگه کیفیت خطت خوب باشه 9 مگ میبندننقل قول:
باید باهاشون هماهنگ کنی
ای آقانقل قول:
لطف میکنی جواب میدی،کامل جواب بده دیگه :D
خب شب چی؟
حالا فرض اینکه در روز 9 مگ بستن واسم ،در شب چه سرعتی دارم اگر سرویسم 1 مگ باشه؟
اگه 512 باشه چه سرعتی دارم تو شب؟
دوستانی که 512 نامحدود دارن یه نیگا به این عکس بندازن، بعد از قطعی های اخیر این بلا سرم اومده :
واسه شما هم اینطوری شده؟ :n28: سرعتم هم نصف شده! یهو از 3112 شده 224 !:n19::n28: آپلود رو ببینید از 980 شده 192 :n19::n28:
بعد از ده مین مودم رو ریستارت کردم عدد عوض شد :
زنگ زدم 2020 برای اولین تونستم با یارو حرف بزنم!:n19::n19::n19:گفت 45 مین دیگه جوابتو میدیم!:n08:میگفت چنین چیزی غیر ممکنه! :n08:
عزیز وضعیت خط شما داغون هست. نویزتون خیلی بالاست. مشکل از خط ـتون هست. یک تست از سیم های دم در بگیرید ببینید چطوره!نقل قول:
ببین دوست عزیز همه چچی مربوط به خطت میشه و پهنای باندت مرکزتنقل قول:
روزا 9 مگ شب هم زیر 350 دانلود نمیکنی بالای 350 هست
بازم میگه بستگی به خط و پهنای مرکز داره
سلام به دوستان عزیز
دوستانی که 512 و 1 مگ و 2 مگ محدود دارن خواهشا بگن سرعت دانلود شبانشون که رایگان حساب میشه چقدره و هر شب چقدر دانلود میکنن
سلامنقل قول:
دومگ محدود، سرعت 280-300 (روز و شب، رایگان و غیر رایگان هم نداره) هر شب اراده کنم 5-6 گیگ دانلود میکنم
آمل، شیخ فضل الله
سلام دوستان،میخوام از مخابرات سرویس بگیرم(ساری-مرکز نیمه شعبان)چون تا یک ماهه آینده زیاد از اینترنت استفاده نمی کنم 128 نامحدود میخوام بگیرم.چقدر سرعت دانلودشه؟تو سایت مخابرات به نظرم بشه اینترنتی ثبت نام کرد درسته؟
128 نامحدود سرعتش 8 هستش یعنی 16 نیست.نقل قول:
آره توسایتشون ثبتنام آنلاین هم زدن ولی یه جور دکور هست یعنی ثبتنام میکنی ولی هیچ فایده ای نداره البته تا 2ماه پیش که اینطوری بوده
سرعتش 8 کیلوبیته؟:n04: این که فایده ای نداره!من میخوام سرعتم با دانلود منیجر 32 باشه
یعنی به 10 هم نمیرسه خودم هم شکایت کردم بعد 2 هفته اومدن کاری نتونستن بکنن فقط رفتن یه نامه زدن به ساری که مشکل از این مشترک نیست و جوابی هم نگرفتن و رفتم سرویس 1 مگ گرفتم.نقل قول:
شما نامحدود 256 رو بگیر خودم الان دارم 32 ثابت هست که 512 و 1 و 2 مگ به ترتیب 50و65و120 البته سرعتا تا همین حد هست حالا بستگی به خط داره که یکم سرعتا بالا پا پایین بشه ولی تو همین رنج هست
سرویس 265 نامحدود هم که قیمتش رو داری 16 تومن