سلام .. برای اخذ نمایندگی از شرکت های وب چه مدارکی لازمه !!!
تو سایتش نبود
برای استان اصفهان میخواستم
اصلا میشه گرفت ؟؟
Printable View
سلام .. برای اخذ نمایندگی از شرکت های وب چه مدارکی لازمه !!!
تو سایتش نبود
اصلا میشه گرفت ؟؟
دیشب حجمم 200 مگ بود الان دوباره مودم روشن کردم شده 80 مگ
یکی دو ساعت مودم روشن بود ولی پیسی خاموش
فرضا من با موبایل وصل شده باشم و از تلگرام و اینا استفاده کرده باشم
که بیایم بگیم اصلا 20 مگ حجم مصرف کردم(که عمرا اینقد بشه)
بقیه اش کجا رفته؟:|یعنی اینجا 100 مگ پر شده :n28:
خدا وکیلی تو این گرونی راضی نیستم از کلاهبرداریایی که میکنن
احساس شما نسبت به اینکه حجمتون کم شده رو درک می کنم، ولی خب اینطوری نمی تونیم به نتیجه ای برسیم! شما می تونید برای موبایل هم نرم افزارهای اندازه گیری حجم مصرفی رو نصب کنید. یه نمونه برنامه Internet Speed Meter Lite هست که از تو مارکت بازار هم قابل دانلوده...
میشه برای خرید فشفشه ۴۰ گیگ ۳۰ روزه که بیشتر از ۳۰ روز وقت لازم داره از نیترو که روز اضافه میکنه استفاده کرد؟
ابتدا ماه هم میشه خرید؟
نقل قول:
من تا حالا خودم امتحان نکردم ولی فک میکنم بشه چون برخی از دوستان میگفتن اصلا پشتیبانی معمولا همین روش رو پیشنهاد میده.
دوستانی که یه مگ دارن سرعت دانلود شبانه برنگشت؟همه همون 250 دانلود میکنین؟
بله برای ما که هنوز سرعت دانلود در زمان free time همون 250 کیلو بایت هست :|نقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت همگی دوستان نسخه دوم برنامه رو آماده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل ظاهری برنامه عوض شده مشکلات رفع شده تغییراتی در نوع نمایش فشفشه ایجاد شده مراحل نصبم مثل بالا
چند روز پیش این gadget رو دیدم، ممکن نیست که مثل سایر gadget ها به سادگی و به طور مستقل نصب کنیم؟ منظورم اینه که نیازی به نرم افزار ماکرو و همچنین قرار دادن در مسیر خاص نداشته باشه.
Sent from my HTC One using Tapatalk
های وب طرح با شبانه خوب چی پیشنهاد میکنید ؟:n16:
دوست عزیز کلا شبانه ها چهار تا سرویسن که سرعتشون اینطوری هستشنقل قول:
128 حدود 180
256 و یک مگ 250
512 64
1.بله من این ماه مجبور شدم همین کار را کنم چون یک ساعت نسبت به یک ماه کم داشتمنقل قول:
2.یک روش پشتیبانی گفت این ماه میخواهم امتحان کنم : گفت سه روز قبل از پایان دوره سرویسات را تمدید کن و سر ثانیه یک ماه فشفشهات را تمدید کن!
برای اخذ نمایندگی از شرکت های وب چه مدارکی لازمه !!!
تو سایتش نبود
اصلا میشه گرفت ؟؟
میدونید برای نمایندگی یا پشتیبانی یک شرکت اینترنتی چه کارهایی باید کرد ؟
باتوجه به اینکه این سوال رو قبلا هم مطرح کردید، من موندم چرا یه تماسی با خود شرکت نمی گیرید تا پاسخی کامل رو دریافت کنین!
تلفن زدم ولی چجواب سر بالا میدندنقل قول:
من حتی دیدم بعضی کافی نت ها که اصلا یک نفر اون را میچرخونه نوشته نمایندگی های وب !! شما میدونید جریانش چیه ؟
من اطلاعاتی ندارم. ولی وقتی شرکت جواب سربالا میده، شما چطوری می خوای باهاشون همکاری کنی و نمایندگی ازشون بگیری! ؟
کلیه خدمات های وب آنلاینه. اون کافی نت هم می تونه یه ثبت نام آنلاین واسه مشتری انجام بده، بعلاوه کانفیگ مودم، فرضا 10 تومن هم پول بگیره، اسم خودش هم میذاره نمایندگی!
من بعد 6 سال میخوام از صبانت بخاطر محدودیت دانلود و حجم دزدی تخلیه کنم ولی تو چند راهی موندم که کجا برم..!
مخابرات که یه جورایی منتفی هست چون جامون استیجاریه و چندبار رفتم مخابرات کرج کلی شرط گذاشتن که بیخیالش شدم.
بیشتر دنباله شبانه رایگانم و پینگ بالا اصلا برام مهم نیس دوستان های وب دار دانلودشون چطوریه و راضین؟ در کل کدوم ISP رو برا دانلود پیشنهاد میدین؟
به نظر من تو این تاپیک به نتیجه خاصی نمیرسی!
دلیلش هم اینه که های وب تو سراسر کشور پخشه و کیفیت سرویس ها تو همه مناطق یکسان نیست.
یکی میاد میگه افتضاحه، یکی میگه عالیه، یکی میگه حجم دزدی میکنه، من اثبات می کنم که حجم دزدی در کار نیست.؟
به نظر من تنها راه اطمینان از کیفیت سرویس، با توجه به وجود متغیرهای فراوان، اینه خودتون حداقل یک ماه از سرویس استفاده کنین تا ببینید که آیا کار شما رو راه میندازه یا نه.
با وجود توضیحات فوق برای اینکه به سوال شما پاسخ داده باشم:
سرویس من به طور اسمی 1mbps هست که روی 4mbps بسته شده.
ترافیک رایگان 4 تا 7 صبح داره
تو روز سرعت دانلود روی 3.5mbps هست ولی شب در بازه ترافیک رایگان، افت سرعت وجود داره، ولی با افزایش تعداد کانکشن، مثلا 32 کانکشن در برنامه IDM و دانلود همزمان چند فایل، موفق خواهید شد از حداکثر بهنای باند استفاده کنید.
ممنون از توضیحاتت رفیقنقل قول:
فقط های وب شبانه رایگانش نامحدوده یا منصفانس؟ چون صبانت همونطور که میدونید دو برابر حجمت دانلود رایگان میده بعد اون هر چی دانلود کنی میارتت رو 16KB/s ....!
خواهش می کنم. محدودیتی نداره، هرچقدر که بتونی با توجه به پهنای باندت دانلود کنی...
از دیروز تا حالا وضعیت اینترنت داغاااان شده دوستان .... میفهمید ... داغاااان
خدمت شمانقل قول:
دوستان چند روزه پینگ من خیلی بالا میره. سرعت شبانه هم خیلی پایین اومده (سرویس 1 مگ)
شما هم همینطوریه؟
من شیرازم
های وب مثل آسیاتک شبانه رایگان داره
مثلا 2 تا 8 صبح ؟؟
بعضی سرویس هاش داره. سرویس 1 مگ 4 تا 7 صبح رایگانهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
بيشترش بازه هاي 3 ساعته هست با سرعت اسمي، يعني من 512 دارم با 60 كيلوبايت دانلود مي كنم، كه ميشه تقريباً گفت ارزش روشن خاموش كردن كامپيوتر رو نداره و چيزي از توش در نمياد، به همين خاطر دارم اين ماه جمع مي كنم از هاي وب
دوستان من حجمم تموم شد اومدم فشفشه 5 روزه گرفتم. آیا میتونم مثل قبل از ساعات رایگان استفاده کنم؟
بلی امکانش میباشدنقل قول:
دوستان من آسیاتک بودم و الان میخام سرویسمو عوض کنم
های وب بگیرم یا پارس آنلاین ؟ قیمت و کیفیت و پشتیبانیش خیلی مهم واسه
ممنون
سلام
الان از شاتل نت گرفتم ولی میخوام عوض کنم
بسته ی ویژه ی یکساله 72 گیگ با سرعت 8 مگ 210 هزار تومن چطوره؟
سرعت دانلود چنده؟
کلا پیشنهاد میکنین؟
کسی از مرکز فرد اسدی های وب داره؟
این فشفشه 40 گیگ 30 روزه هنوز هست؟ یه نگاه به پنلتون بندازین ببین هست براتون یا نه؟
واسه من هست و قابل خریده. ..
سلام
بله هست و قابل خریده :)نقل قول:
بای
درود فراواننقل قول:
دوست عزیز فکر می کنم این مشکل به خاطر اینه که کانتر نشان دهنده حجم های وب لحظه ای اپدیت نمی شه.
دفعه بعد یک بار مودم را خاموش روشن کنید بعد از ده دقیقه دوباره این کار را تکرار کنید و حجم ها رو مقایسه کنید
معمولا اعداد این دو تایم زمانی خصوصا اگه قبل از خاموشی اول دانلود داشتبه باشید خیلی با هم فرق دارن.
ولی برای برای سوم اگه این کار رو بکنید (یعنی مودم رو خاموش کنید بعد از یک روز دوباره روشن کنید نباید حجم هیچ تغییری کرده باشه، اگه این دفعه تغییر کرده باشه دیگه ...)
سلامی دوباره به همگی دوستان نسخه سوم برنامه رو اماده کردم .نقل قول:
تغییرات انجام شده :
واحد حجم بر اساس مگابایت
رفع برخی مشکلات
مقدار حجم استفاده فشفشفه برعکس ورژن های قبلی از کم به زیاد یعنی نشان میده که چقد مصرف کردین از فشفشه رو .
نراحل نصب هم یکمی راحترش کردم
برنامه macro expert 3.4.9 رو نصب کنید :
طبق مراحل قبل گجت دانلود کنید :
بعد از اکسترکت در مسیر زیر قرار بدین
C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets
بعد از اینکه گجت نصب کردید و روی صفحه قرار داداین برنامه زیر را اجرا کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Expert.exe
دوستان اگه زحمتی نیست جواب سوال مارو هم بدید1- اگه فشفشه بگیرم آیا سرعتم هم اضافه میشه یا باید با همون سرعتی که قبل از فعال کردن فشفشه داشتم دانلود کنم کلا فشفشه تاثیر داره رو سرعت یا نه؟2- اگه ناثیر نداره میتونم نیروی نیروزا و فشفشه رو با هم بگیرم که هم حجم داشته باشم و هم سرعت؟آخه ظاهرا در صورت خرید هرکدوم، اون یکی رو نمیشه خرید. درسته؟
قیمت رو کاری ندارم چون به نظر خودت بستگی داره اما کیفیت آشغال و پشتیبانی هم 0! پینگ سرور داخای من 3 روزه 120-130 شده، گیم کلا نمیشه بازی کرد ولی سرعت دانلود اوکیه! سرعت باز کردن سایت پاییننقل قول:
فشفشه ربطی به سرعت نداره! سرعت شما بالا نمیره! و در مورد سوال بعدی، بعد خرید فشفشه نمیتونی نیترو بخری! اول نیترو بعد فشفشه!نقل قول:
دوستان برید تو کنترل پنلتون و 2 گیگ عیدی های وب رو دریافت کنید:n11:
به من 1گیگ داد:n13:نقل قول:
به من 3 گیگ داد:n13: