اگه 20 درصد قرار بود ارزون بشه که اینا دارن دزدی می کنند
20 درصد 4240 میشه 848 که اگه از 4240 کم کنیم میشه 3392
نزدیک 500 تومن دارن تو هر گیگی می خورن
Printable View
اگه 20 درصد قرار بود ارزون بشه که اینا دارن دزدی می کنند
20 درصد 4240 میشه 848 که اگه از 4240 کم کنیم میشه 3392
نزدیک 500 تومن دارن تو هر گیگی می خورن
دوستان چرا 6 صبح به بعد ترافیک حساب کرده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها توی قسمت تعرفه سایت این عکس اومده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خط من pcm هست چی کار باید بکنم؟
نمیدونم این چه وضعیه با بیشتر از ٣ تا گوشی وصل بشید به اینترنت این پیغام میاد
Maximum simultaneous users has been reached
سرعت هم وحشتناک افت میکنه .
!
ساعت دانلود شبانه 12 شب تا 6 صبح شده مثل اینکهنقل قول:
زنگ زدم گفت نه همون 1 تا 7، گفتم پس چرا کارکرد حساب من اینطوریه، که چک کرد گفت اعلام شد به واحد مربوطه که برگرده به حسابنقل قول:
تازه فقط امروز نیس، هفته پیش هم یه گیگ شارژ کردم بعد سه روز گفت اعتبار تموم! اما چون فاصله بین اتصال ها رو زیاد ثبت کرده بود با زبون خوش نمیشد اثبات کرد از که از حجم کم کرده
اما امروز ساعت 6 چندبار دیسکانکت/کانکت کردم، دیگه تو کارکرد نشون میداد که ساعت 6 حجم انداخته، نتونس هاشا کنه.
پشت خط به همکاراش میگفت که: چرا مشکل ساعت رایگان حل نشده بچههاااااااااااا؟
عذرخواهی هم که هیچ
جالبه چون ما یکی از اقوامون زنگ زده به 2020 دیشب بهش گفتند از 12 شب تا 6 صبح است دانلود رایگان و ایشون هم از 12 شب دانلود کرده و چیزی از حجمش کم نشده اصلا به هرکسی یک چیزی میگننقل قول:
دیگه وارد سامانه هم نمیشه
در حال اعمال تغییرات جدید هستیم. لطفا دقایقی دیگر به سایت مراجعه فرمایید.
.........................
دوستان من امروز رفتم مرکز مخابراتی کوثر و 3 ماه طرح پاییزه طلایی رو فعال کردم.79500 ازم گرفت...بعد عرضم به حضور شما که تا همین الان کلا سیستماشون قطع بود و الان وصل شد و طرح منم تغییر کرد...سرعت دانلودم هم 350 تا از سافت 98 هست:n28: :n20:
فقط سوالی که برام پیش اومده تو این چند روز برای دانلود شبانه از چند تا چند بذارم که بخاطر تغییر ساعت ازم کم نکنه؟؟
خیلی ممنون:n16:
آخرین خبر که ما شنیدیم 1 شب تا 7 صبح است ولی تا قبل از 1ام از 6 صبح جلوتر نزارید چون سروراشون مثل اینکه یکم مشکل دارهنقل قول:
راستی میشه آدرس سایت رو برای چک کردن حساب و شارژ اینا معرفی کنید؟ من هنوز تو کف این آدرسم چون همش دارم تلفن میزنم برای چک کردن حجم موجودیم که رو اعصابههههههههه:n15:
آره داداش اینم خبرش از زبون خود رییس مخابرات tci-khorasan.ir دروغ میگن مثل چی!!! از این سوابق زیاد دارند شما که عضو قدیمیی در جریانی دیگه. 1 ساعت دزدی را به کسی برنگردوندن؟؟نقل قول:
یه dns خوب معرفی کنید
احیانا اشتباه نیست؟ چون چیزی نمیاره برای من!نقل قول:
باید با این آدرس بری اینطوری خشکو خالی نمیره :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفففف تو رو مخابرات :n02:
آقا دمت گرم:n12: این آدرسه بدون چیلتر شکن جواب داد:n16: فقط میشنیدم تو این تاپیک بچه ها میگفتن شارژ حساب ارزونتره راسته واقعا:n13: اگر شارژ کنی طلایی 3 ماه 6 گیگ در میاد 60 تومن ولی تمدید 79500:n08:نقل قول:
دوستانی که اینترنتی تغییر طرح دادن چقدر طول کشیده تا فعال بشه؟
من طلایی قدیمی داشتم که تا اول شهریور زمان داشت و مدام حجم می خوریم.
الان دیگه فقط تغییر طرح فعاله. این مدت زمانو چیکار میشه کرد؟ چجوری میشه پس گرفت؟
کسی پیگیری کرده؟
نقل قول:
به محض پرداخت وصل میشه
درودد
دوستان این یوزر نیم پسورد گلدنت رو از کجا باید بگیریم؟ من ندارم!
آخ جون.اخرش قیمت هر گیگ رو کمتر کردن.من 1 گیگ خریدم 3816 تومان..:n20:
داداش کجای کاری شرکتای دیگه ارزونتره :n20::n20::n15:نقل قول:
الان دقیقا چه تغییراتی اعمال کردند که سامانه 2020 امروز قطع بود؟! :n13:
باز چرا یه طرح نامحدود نداره این مخابرات. تعرفه ها تغغیر کرده
قبلا قیمت هر گیگ ۴ هزار تومان بود که با ۶ درصد مالیات میشد ۴٢۴٠ تومان.نقل قول:
گفتن ٢٠ درصد کاهش قیمت که میشه ٣٢٠٠ تومان با مالیات میشه ٣٣٩٢ تومان.
مخابرات ١٠ درصد کاهش داده فقط یعنی ٣٨١۶ تومان.
من ٢ هفتست چند بار به ٢٠٢٠ زنگ زدم ,هیچ کدوم اصلا دلیل مشکل منو نمیدونستن,گفتن اولین نفری هستم که همچین مشکلی داره. آخر خودم حلش کردم.
مشکل من این بود :همه سایتارو باز میکرد جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک مودمم وارد سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشد.با اون یکی مشکل نداشت.آخر خودم تنظیمات ٢ تا مودم رو مقایسه کردم فقط یه گزینه تفاوت داشت multicast .
اینو که disable کردم مشکلم حل شد!!!!
کلا پشتیبانی مخابرات آدمو به این نتیجه میرسونه اگه مشکلی داری باید خودت حلش کنی...
وقتی ازمخابرات اینترنت میگیرید دونستن مبانی شبکه که از واجباته!!!
این رو هم اضافه کن :نقل قول:
همیشه باید اخبار هواشناسی رو هم ببینیم و از شرایط جوی آگاه باشیم .
چون بارون یا برفــــ که بیاد اون روز ماها در عذاب خواهیم بود .سرعت میشه مثل حلزون اون روز
بنده هم بیخیال اون 6 ماه شدم و طرح طلایی پاییزه رو فعال کردم.
در لحظه فعال شد و سرعت دانلود از سرور های داخلی روزانه 666 هست (عدد جالبیه!) که با طلایی قدیمی 250 بود.
حالا ببینیم شبانه چجوریاست. طلایی قدیمی رو همون 250 از سرور های داخلی بودم ببینم این چجوریه.
ساعت سرور های مخابرات هم آپدیت شده؟ یعنی همون 12 تا 6 حال حاظر ما هست؟
سلامنقل قول:
منم طلایی پاییزه دارم ولی چه شب و چه روز سرعتش بیشتر از 250 نمیشه .
جالبه برای هر کی یه عددی هست برای من روزانه زیر 350 دانلود با ای دی ام.شبانه هم امشب معلوم میشه میگم.ولی اگه بالا 200 باشه برای من زیاده خدایی همون نقره ای شاید کافی میبود ولی دیگه ریسک نکردم!!نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
چرا تلفنی طرخ رو تغییر نمیدن؟:n17:
اگه از طرح قبلی انصراف بدین تغییر میدن.نقل قول:
تایید میشه به منم مرکز مخابراتی همین پیشنهادو کرد ولی مطمعن نبود منم چون حوصله نداشتم پیش پرداخت گرفتم وگرنه میتونستم انصراف بدم بعدش به 2020 بزنگم و طرحم رو رو قبضم بزنن...نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:
از تو تنظیمات مودن ببینید خطتون رو چند مگ بستن.
مال من رو 6 مگ بستن که میشه حدود 787 کیلو که در عمل حدود همون 670 ای که دارم میشه.
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 6298 Upstream Line Rate (Kbps): 1063
سرعت شبانه هم 250 هست (از سرور داخلی)
بنده سرویس پاییزه طلایی دارم - مرکز مخابراتی کوثر - دان استریمی که مودم نشون میده 3 مگ بسته شده - سرعت دانلود روزانه حداکثر 350 - شبانه الان اگر 2-3 تا بذارم تا جمعا 250 میشه گفت بالای 200 ، نوسان زیاد داره:n27: اگر هم یک فایل بذارم دور و بر 120 100نقل قول:
آقا نمیشه بگیم خط رو بالاتر ببندن؟ برای من رو 3 مگ هست میزان نویزم خیلی عالیه اکسلنت هست نمیشه حالا؟
نقل قول:سرعت روزانه تون درسته. با خط 3 مگ همین 350 و می تونید دانلود کنید سرعت شبانه طلایی هم باید همین حدود باشه که درسته.نقل قول:
با پشتیبانی صحبت کنید شاید خطتون رو بالاتر ببندن.
می خواستم بدونم طرح 256 با حجم 5 گیگ که هست 13000 تومن. سرعتش چه قدره؟
دوستان خبر داشتین یا نه ولی پریشب تو زمان دانلود رایگان داشته از حسابها کم می کرده
حساباتون رو چک کنید ببیند شاید ازتون خوردن
از من 2 گیگ خوردن زنگ زدم گفتن برمیگردونیم