دوستان من فردا دارم میرم بیمارستان سجاد برای معافیت پزشکی ، دعا کنید برام
شب بخیر
Printable View
دوستان من فردا دارم میرم بیمارستان سجاد برای معافیت پزشکی ، دعا کنید برام
شب بخیر
ببینید دوست عزیز تیروئید هم مثل دیسک کمر درجه های زیادی داره ممکنه باعث گواتر بشه یا خدایی نکرده باعث تشکیل غده سرطانی بشه پس نمیشه نظر داد باید کمیسیون تایید کنه!!!!نقل قول:
tapa talked
نقل قول:
ممنون. مراحلی که باید طی کنه برا کفالت چطوریه؟
شما دقترجه رو از پلیس +10 تهیه کنید و فرم مربوطه رو پر کنید توش کاملا توضیح دادهنقل قول:
محتوای مخفی: معافیت کفالت
سلام دوستان
اینکه میگن در سالهای اخیر بیشتر سربازا آموزشی میفتن محل سکونتشون درسته؟
مثلا یکی از دوستای من میگفت 80% بچه های تهران میفتن 01 و ستاری و خضرائی و چند تا پادگان دیگه
تا حدودی درسته اما 80 درصد دیگه خلی زیاده شرایط زیادی تایین کننده محل اموزشی هست که مهم ترینش شانس هست !!!نقل قول:
با سلام
با توجه به اینکه در چند پست اخیر دیدم بعضی از دوستان میخوان به سب بیماری پدر معافیت کفالت بگیرن لیست بیماری هایی رو که باعث معافی فرد بدلیل بیماری پدر میشه رو براتون میزارم
در راستاي اجراي ماده 23 فصل دوم آيين نامه معاينه و معافيت مشمولين در صورتيكه پدر مشمولداراي بيماري يا نقص عضوي به شرح زير باشد از نظر شوراي پزشكي نياز به مراقبت و نگهداري دارد.
توجه : هنگام اشاره به مورد بيماري شماره ماده ، بند و بخش مربوطه را به خاطر بسپارد
1-كليه بدخيمي هاي دستگاههاي بدن كه موجب ناتواني و اركارفتادگي فرد گردد و يا پيشرفته و مقاوم به درمان باشد و به تاييد مراجع ذيصلاح رسيده باشد.
2- تومورها و آدنوپاتيهاي مزمن و غيرقابل درمان مدياستن همراه با علايم فشاري برمدياستن.
تبصره: در مورد سرطانهاي قابل درمان و محدود كه متاستاز نداده و عوارض نداشته باشد اين قسمت مداق ندارد.
3-جذام با تشخيص متخصص پوست و تاييد مراكز مبارزه با جذام در مرحله ايزوله شدن بيمار و تا زماني كه خطر واگير بيماري به ديگران وجود دارد و به همين نحو در انواعي از بيماري كه پيشرفته بوده و عوارض شديد پوستي يا عصبي در شخص مبتلا ايجاد كرده باشد.
4-سيفليس هاي عصبي يا قلبي عروقي شديد و يا سيفليس هاي استخواني كه ايجاد ضايعات انهدامي در استخوان يا مفاصل كرده باشد.
5-مبتلايان به سل فعال كه منجر به محدوديت و ازكارافتادگي فرد گردد با تاييد مراكز تخصصي مربوطه.
6- آرتريتهاي مزمن توام با تغيير شكل در استخوانها و جمود در مفاصل و ستون فقرات به صورت پيشرفته كه مانع انجام فعاليتهاي روزمره شده باشد.
7-انواع نوروپاتي ها و ميوپاتي هاي اوليه و ثانوي در مراحل پيشرفته كه منجر به ناتواني و اختلال در ايستادن و حركت شده باشد.
8- فلج اندام فوقاني يا تحتاني يا نيمه بدن ( همي پلژي، پاراپلژي) كه موجب ناتواني در اعمال وزانه شخص شده باشد.
9-پاركينسون در مراحل پيشرفته با علايم باليني واضح و با تاييد متخصص بيماريهاي اعصاب.
10-مولتيپل اسكلروز در مرحله استقرار كامل.
11- انواع صرع مقاوم به درمان.
12-كليه ضايعات عروقي مغزي كه موجب ناتواني فرد گردد.
13- كليه بيماريها ، تروماها و اعمال جراحي روي ستون فقرات كه منجر به اختلالات اسفنكتري و فقدان ارزش كاري يك اندام شده باشد.
14- هرگونه اعمال جراحي روز مغز در صورتيكه منجر به عوارض عصبي يا رواني شديد بعد از عمل شده باشد.
15- پسكيوزها و بيماريهاي رواني مزمن با سابقه معتبر بستري هاي متعدد در بيمارستانهاي رواني و يا تاييد متخصص بيماريهاي رواني.
16- نقص عقلاني و كند ذهني با كسب نظر از متخصص مربوطه و مراكز توانبخشي كه ضريب هوشي به 30% و كمتر نقصان يافته باشد ( ميزان كارايي شخص از نظر مراكز توانبخشي 30% باشد)
17- در مورد قطع يا از كارافتادگي اندام فوقاني يا تحتاني به شرح زير رفتار شود.
الف) قطيع يك پا از زانو به بالا و يا اينكه عملا يك پا كارايي خود را از دست داده باشد.
ب) قطع هر دو پا از زانو به بالا و يا اينكه عملا يك پاكارآتي خود را از دست داده باشد.
ج) قطع يك دست از آرنج به بالا و يا اينكه يك دست عملا كارايي خود را از دست داده باشد.
د) قطع هر دو دست از هر جا كه باشد.
18- بيماريهاي مزمن و انسداد شديد ريه به همراه كاهش ظرفيت تنفسي ريه به ميزان 50% و بيشتر.
19- تغيير شكلهاي شديد مادرزادي جدار قفسه صدري كه موجب كاهش ظرفيت تنفسي به ميزان 50% و يا كمتر يا نارسايي قلب شده باشد.
20-سابقه اعمال جراحي ريه و قفسه صدري ( توراكوپلاستي، رزكسيون ريه) كه منجر به كاهش ظرفيت تنفسي به ميزان 50% و يا كمتر شده باشد.
21-هيپرتيروئيدي شديد همراه با عوارض قلبي، عصبي، چشمي و لاغري مفرط و هيپوتيروئيدي پيشرفته با ايجاد عوارض.
22- ديابت شيرين مزمن مقاوم به درمان با عوارض چشمي، عصبي و كليوي پيشرفته.
23- آكرومگالي، ژيگانتيسم، كوشينگ، آديسون در هر مورد به شرطي كه پيشرفته بوده و عوارض جسمي يا رواني يا علايم باليني واضح ايجاد كرده باشد به همراه سوابق معتبر پزشكي و. با تاييد متخصص غدد مترشحه.
24- چاقي مفرط به قسمي كه وزن شخص 80% و يا بالاتر از وزن مطلوب = (2+100 – طول قد) و يا BMI < 40 باشد.
25-بيماريهاي مزمن كبدي همراه با عوارض مربوطه (آسيت و…)
26- نارسايي مزمن كليه با علايم واضح باليني و پاراكلينيكي به تاييد متخصص نفرولوژي.
27- بيماريهاي التهابي مزمن روده ( كرون، كوليت اولسرو) كه پاسخ به درمان طبي نداده و دچار عوارض گوارشي شده باشد.
28-هموفيلي هاي شديد كه نياز به مراقبت هاي ويژه دارند.
29- كولستومي هاي دائمي.
30- كليه اعمال جراحي در سرتاسر دستگاه ادراري كه منجر به تغيير مسير ادراري بشود و انواع پيوندها نظير پيلوستومي، نفروستومي، اورتروستومي- جلدي، سيستوستومي.
31- فيستولهاي مثانه به ركتوم غيرقابل درمان.
32- برداشتن كامل مثانه.
33- برداشتن هر دو كليه و يا يك كليه به همراه اختلال عملكرد در كليه مقابل.
34- پيوند كليه.
35- فقدان هر دو چشم و يا آنكه هر دو چشم عملا فاقد بينايي باشد.
تبصره: به هر علتي كه ديد يك چشم به ميزان 100% و ديد چشم ديگر به ميزان 50% از بين رفته باشد و يا ديد هر دو چشم در مجموع به اندازه 50% ديد يك چشم باشد اين نوع مصداق دارد.
36- كري كامل هر دو گوش كه با سمعك نيز ميزان كاهش شوايي از 60 دسي بل مجموعا در هر دو گوش بيشتر باشد.
37- كري و لالي توام با تاييد متخصص گوش ،حلق، بيني
38- بيماريهاي مادرزادي، اكتسابي ، تومورال، يا التهابي ( روماتيسمال) قلبي، آئورت و يا سرخرگهاي بزرگ ديگر مانند كواركتاسيون. آنوريسم ها و يا اتساع سرخرگها ريوي، كانال آرتريل باز، تنگي شريان ريوي اصلي، فيستولهاي شرياني و ريوي در صورت عارضه دار بودن.
39- بيماري عروق كرونر ( انفاركتوس ميوكارد و آنژين صدري) كه موجب درجاتي از نارسايي قلبي و ازكارافتادگي فرد گردد با تشخيص مراكز تخصصي ن.م.
40- نارسايي پيشرفته قلب با علايم باليني واضح.
41- اعمال پيوند عروق كرونر و تعويض ديچه هاي قلب و گذاشتن پين ميكرهاي دائمي كه عليرغم انجم عمل درجاتي از نارسايي قلب وجود داشته باشد.
42-
انواع آريتمي ها و بلوكهاي قلبي كه موجب نارسايي قلبي شده و امكان انجام فعاليت روزمره را از شخص بگيرد.
43- انواع كارديوميوپاتي ها.
44- قرار گرفتن شخص در كلاسهاي 3 و 4 تنگي نفس مي باشد)
45- اختلالات عروقي كه منجر به فلبيت و پري فلبيت همراه با ورم شديد و مزمن اندام گرديده و آندارتريت مسدود كننده.
46- كليه بيماريهاي ناتوان كننده و شديد پوستي كه به درمان مقاوم بوده وبه تاييد متخصين مربوطه رسيده باشد.
47- اسكار و كلوئيد ناشي از سوختگيها كه موجب اختلال عملكرد اعضا شده و يا بيش از 50 درصد از سطح بدن را فراگرفته باشد.
48- سندرم سوء جذب كه موجب كاشكسي شديد فرد گردد و پاسخ ب درمان طبي نداده باشد.
49- ضعف شديد جسماني ( كاشكسي ) به علل مختلف و نواقص و معايبي كه توان جسماني را به ميزان كاهش داده باشد كه عملا شخص مورد معاينه بدون كمك ديگران در انجام حوايج و تكاليف و كارهاي روزمره ناتوان شده و نياز به مراقبت شخص ديگري داشته باشد.
در حال حاضر به علت کمبود شدید نیرو!! به خصوص در نقاط مرزی هیچ تضمینی وجود نداره که شخصی پس از اتمام دوره آموزشی در محل سکونتش خدمت کنه اما عوامل موثر در تعیین یگان خدمتی:نقل قول:
1) افرادی که تک پسر خانواده باشند احتمال 90 درصد و حتی بیشتر در شهر خود خدمت میکنند
2)خانواده های تحت نظر کمیته امداد امام و .. معمولا در شهر خود خدمت میکنند
3) فرزندان جانبازان و ایثار گران با ارایه مدرک مورد نظر مثلا : کپی کارت برابر با اصل ایثار گری پدر شانس بیشتری نسبت به سایر سربازان در تعیین محل خدمت دارند
و.سایر عوامل از این قبیل.
سلام دوستان.کسی میدونه گروهان ِ مهندسی کارش چیه؟ من با فوق دیپلم حقوق افتادم گروهان ِ مهندسی ِ تیپ. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
صبح رو به ظهر رسوندن و خداحافظ!نقل قول:
بستگی داره مهندسی خودش بخش های مختلفی داره اما معمولا افراد دارای تحصیلات کاردانی و بالاتر در بخش اداری مشغول به خدمت میشن شاید پشت کامپیوتر بشینن ... شاید هم کارای اسون دیگه اما گروهان مهندسی برای افراد با تحصیلات عالی اداری هست ؛ صبح وارد یگان میشن و به حوزه مهندسی میرن و ظهر میان خونه (در صورتی که در شهر خودشون خدمت کنن) شاید هفته ای یه شب هم پست بدن ( نیروی دریایی اینطور هست)
اما دیپلمه ها کارای دیگه مثل تاسیسات و .. رو انجام میدن اگر معاف از رزم باشن هر سه شبی یه شب پست میدن
اولویت شرایط خدمت در شهر سکونت فرق کرده عزیز ، 1-متاهل 2-پدر نظامی 3-بهزیستی و ...نقل قول:
خیلی وقته تک پسری جزو شرایط حساب نمیشه
به نظر شما مي ارزه من 2 ماه تاخير بخورم ولي بيفتم سپاه محل سكونتم؟
100% ارزش داره دوست من
يك سوال ديگه
اينكه آشنات تو سپاه كاري كنه پذيرش بشي تو پادگان محل خدمتت ، يك كار قانونيه يا نه؟؟؟
يعني سهميه اي چيزي دارن و اجازه اينكارو دارن يا نه؟
ممنون ميشم دوستان جواب بدن
دوستان من فردا میخوام دفترچه پست کنم. حساب بانک سپه رو باید ازاول د اشته باشم؟
درود بر شمانقل قول:
بر اساس بند پ قانون اساسی هرچیزی امکان پذیر است
ببین رفیق قانون و این چیزها رو بریز دور فکر خودت باش حالا میری خدمت میبینی تو این مملکت چه خبره
tapa talked
والا زمان ما که نمیخواست اما گویا الان باید از قبل داشته باشینقل قول:
tapa talked
پلیس +10 که به من گفت حتما باید حساب باز کنینقل قول:
با سلامنقل قول:
هم اکنون حین خدمت هستم تک پسری هنوز هم جزو شرایط هست!
کافیست مدارک تک پسری رو تحویل نیروی انسانی آموزشی بدهید حدود 4 یا 5 نفر از هم دوره ای های خود من بدلیل تک پسر بودن هم اکنون در پادگان های شهرمون در حال دادن پست برجک هستند!
معمولا مدارک موثر در تقسیم نیرو در گردان های پادگان های آموزشی بر روی برد نصب میشه .
و اینم مد نظر داشته باشین : داشتن پارتی از همه این مدارک موثر تره
نقل قول:
حتما باید حساب بانک سپه رو باز کنید!
اما بعد از اتمام آموزشی در صورتی که سپاه باشید یه کارت انصار بهتون میدن که حقوق دو ماه آموزشیتون هم داخلشه! حدود 70 یا 80 تومن!
تاخیر بلینقل قول:
اما اضافه خدمت نمی ارزه ! چون هر روزیش 1 هفته میگذره اگرم هم پست برجکی باشی که دیگه....
دوستان توجه کنید در صورتی که بیماری یا هرگونه مشخصه ای دارید قبل از اعزام به خدمت به دکتر اطلاع بدید تا به کمیسیون برید
توجه داشته باشید کسانی که بیماری ژنووارم دارن ( پاهاشون پرانتزی هست : یعنی بین زانو هاشون فاصله ای حدود چند سانت وجود داره )به هیچ وجه بیماریشون رو کتمان نکنن چون توی رژه اذیت میشن
همچنین درصورتی که بعد اعزام به خدمت بخواین برید معافی پزشکی بگیرید در دوران آموزشی 5 روز فرصت دارین و در یگان خدمتی هم وقت زیاده اما خلاء خدمتی محسوب میشه...
سلام من بابام دیسک کمر خیلی بدی داره و قلبش هم عمل کرده آیا با وجود این شرایط میتونم یه جورایی برای معافیت اقدام کنم؟
یه برادرم که ابتداییه یکی هم که دانشجوه نمیتونه بالای سر بابام باشه؟؟میتونم کاری کنم؟مرسی از راهنماییتون
یا نمیشه کاری کنم که تو شهر خودمون باشم تا یالای سرش باشم؟؟
متاسفانه چون یک برادر بزرگتر دارید شرایط معافیت کفالت رو ندارید در مورد خدمت در محل سکونت هم دوستان در چند پست اخر توضیح دادندنقل قول:
tapa talked
نه نه من خودم پسر بزرگم،حالا چی میشه کاری کرد؟نقل قول:
اگر برادر بزرگتر از 18 سال داشته باشید نمیتونید کفالت بگیریدنقل قول:
tapa talked
ممنونم از جوابتوننقل قول:
با سلام
پدر دوستم فوت کرده و یک برادر بزرگتر از خودش که ازدواج کرده و الان امریکا هستش.برادرش هم کارت معافیت داره.به نظر شما دوستم معاف میشه؟میتونه کفالت مادر یا خواهرشو بگیره؟
خیر دوست عزیز در قانون جدید اگر برادر بزرگتر از 18 سال خارج کشور باشد بازهم نمیتوان از معافیت کفالت استفاده کرد مگر انکه برادر بزرگتر به دلیل بیماری شدید به تشخیص کمیسیون پزشکی قادر به مراقبت از خود و خانواده نباشدنقل قول:
tapa talked
من الان همین مشکل فاصله زانوها رو دارم. به علاوه اینکه شست پای راستم قوز داره و تو این 10 روز گذشته از آموزشیم داغون شده زخم شده و داره سیاه میشه.نقل قول:
باید برم بهداری؟ بعد چیکار باید بکنم؟
01 تهران هستم
فاصله زانو ها باید بالا ی چند سانتی متر باشه الان دقیق یادم نیست اگه کم باشه معاف از رزمنقل قول:
شما نامه از پادگانتون بگیرید اگه برای معافی میخوای باید برای بیمارستان ناجا و اگه برای مداوا میخوای بهداری کافی هست
tapa talked
سلام
کار های پلیس 10+ تمام شد
یه برگه بهم دادن که چهارشنبه برم سازمان وظیفه عمومی ناجا !!!
اونجا چی کار می کنند؟ :sq_6:
با سلامنقل قول:
تست ژنووارم به این صورت انجام میشه
شما رو به دیوار تکیه میدن و از شما میخوان که دو تا برآمدگی مچ پا ها رو به هم بچسبونید
همانند عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که در این حالت فاصله بین دو زانوی شما 10 سانتی متر و بیشتر شد معاف دائم تشخیص داده میشوید
در صورتی که فاصله کمتر از 10 سانتی متر باشد معاف از رزم میشوید
الان اگه کسی که متولد 69 هست و دیپلم بدون پیش دانشگاهی داره بره پلیس +10دفترچه بفرسته چند وقت طول میکشه برگ اعزامش بیاد ؟ و اعزامش احتمالا کی میافته اردیبهشت 92 یا آبان 92 ؟ چجوری میشه درخواست داد که تا قبل از مرداد 92 اعزام نشه کسی ؟
برای معافی اقدام کرده بودید؟؟نقل قول:
الان شخص مورد نظر شما با توجه به مدرک تحصیلیش حدود 3 سال و خورده ای هست که در غیبت به سر میبره (بین 3 تا 6 ماه هم اضاف خدمت داره)نقل قول:
اگر الان دفترچه بفرسته از آبان که گذشت 19 آذز به احتمال خیلی زیاد اعزامه.
اون شخص هم اکنون دارای غیبت هست با توجه به توضیحات نمیتونید کاری کنید که مرداد اعزام شه تا بتونه کنکور بده احتمالا
با این شرایط شما بلافاصله پس از ارسال دفترچه در اولین فرصت اعزام میشید یعنی بین 20 روز تا دو ماهنقل قول:
tapa talked
نقل قول:
بله برای معافی پزشکی!
من قوز قرنیه دارم و چشم چپم قوز قرنیه حاد داره!
معافم می کنند؟
برای گرفتن معاف از رزم بهم مرخصی میدن که برگردم شهر خودم و برم بیمارستان؟ یا اینکه همونجا تهران باید برم؟نقل قول:
بیمارستان ناجا کجا هست؟ به 01 نزدیکه؟
میدونم بیمارستان ارتش به 01 نزدیکه
راستی یه نکته قابل توجه هنرستانی ها باشه ...
از اونجایی که در مقطع کاردانی قبول میشن هیچ عجله ای برای پست کردن دفترچه نداشته باشن و سعی کنن سال اول کنکور قبول شن
تا مثل من داغدیده نشن!
اونجا پزشک های نظام وظیفه معاینه میکنن احتمال خیلی زیاد میفرستن بری از چشمت عکس بگیری و آزمایش های لازم رو انجام بدینقل قول:
احتمال معافی شما هست اما مطمئن نیستم
اما تا اونجایی که اطلاع دارم جدیدا خیلی سخت میگیرن برای بیماری های چشم در کل با توکل به خدا برو .... انشاالله معاف میشی