[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از پینگ! سرعت هم که ر...ده شده توش! تبریک دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از پینگ! سرعت هم که ر...ده شده توش! تبریک دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان 2 دست زدم بدون DC درست شده یعنی؟؟ نتم پارس آنلاینه
پارس آنلاین با 300 دانلود میکنه هر آپدیت نهایتا 3 4 دقیقه طول میکشه :n02:نقل قول:
عید تموم شد ولی lol همچنان خرابه:n03::n28:
link کار نمیکنه .کلا هیچ lکدوم از لینک های سایتت کار نمی کنه.یه صفحه باز می شه میگه این فایلی که میخوای dowmload کنی اینجا وجود نداره.404 not found میزنه.اگه میشه clint رو برام میل کن !
بازیات چند مین شد؟ (10-25) مین اگه نشی درست شدی دیگهنقل قول:
من پارسم درست نشده
من مخابرات 128 دارم زیر 260 نمیاد و بعضی موقع ها 320 هم دیدم . :n06:
قضیه قطع شدن به تنهایی نیست.مشکل اصلی الان reconnect شدنه که باید روتر رو خاموش روشن کنی براش.نقل قول:
شما خوش شانس بودی:n06:
-----------------------------
منم پینگم از 130 - 150 رسیده به 170 -210 با time out شدید.
مشکل dc که جل نشد هیچ سرعت و پینگ هم فاجعه بار شده من توی NA پینگم 300 بود از امروز صبح 450 شده :(
اخه چرااا؟ :(
آقا کسی می دونه فرق hon garena با hon جدا از گارنا چیه ؟ :|
کدومش بهتره ؟
فرقش مثله lol garena با lol جدا از گارناست؟؟؟
آره.سروراشون فرق میکنه:n06:نقل قول:
گانا سروراش بیشتر کشورای جنوب شرق آسیاست و پینگشم بالاتره معمولا.
سلام داش بروسلی:n02: این مودمت چیه؟فقط 10 ثانیه؟؟؟؟من که هروقت از ip مودم این کارو میکنم کمش 2 مین طول میکشه دوباره وصل شه؛دهنم آفسالت شد آخه!:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اد کن تا لینک بدم
واسه من دیگه کلاینتو باز نمیکنه! RADS Error :n08:...:hmm:
درست شد .من گرفتم برنامرو dc هم نشدم .فقط servere پینگ منو زیاد بالا میبره.من پینگم ۹۰ میشه ۲۵۰ .یکی دوبارم تا ۱۰۰۰ رفت.این طوری به درد نمیخوره.کاری نمیشه کرد ؟
کلا شیلتر بشکن هاپینگ رو میبره بالا واس من تا 3000 تا هم میره با شیلتر بشکننقل قول:
آیدی یاهو اد کن سرور هلند بدم تست کنینقل قول:
آره دوست عزیزنقل قول:
کلا کشورایی مثل روس و مالزی و اندونزی و فیلیپین سرور برای خودشون دارن تو کشوراشون که دسترسی به این سرورا فقط از طریق گارنا هون ممکنه و تو کلاین اینترنشنال و اصلی هون به این سرورا دسترسی ندارین اما بازی تو اون کلاینتها هم کاملا آپدیت به همراه آخرین آپدیت هیروها و آلت آواتارای جدید و ... هست.در جواب اینکه کدوم بهتر هست من خودم نزدیک به 4 ساله دارم هون بازی می کنم و فقط تو اروپا بازی کردم و پینگشم خیلی مناسب از حدود 90 داریم تا 300 که بصورت معمول 160 تا 200 هستم بنده
بازم سوالی در مورد هون داشتی خوشحال می شم کمکت کنم
فعلاً بهترین کار SPECTE
انشاءاله و با همت مسئولین مردم دوست امروز قول دادن که مشکلو تا فردا حل کنن
سلام داش میثمنقل قول:
خیلی ارادت داریم قربان
کجایی بابا دلمون واست تنگیده بود؟
مودمم زایکسل P660HW ه فقط صفحه مودمو باز بذار هر وقت DC شدی یه ALT+TAB دیسکانکت و دوباره بعد از چند ثانیه کانکت.
محتوای مخفی: ..
gold فقط خریدنیه ؟silver بعد هر گیم چقد میده:n13: (یکی بود میگفت 5 تا بعد هر گیم میده.... بعد فقط واسه خرید یه هیرو 50 تا 100 تا گیم طول میکشه...:n04: ؟ ranked داره پلیر قوی و ضعیف از هم جدا میشن ؟ شنیدم زیاد leave میدن ولی هیچ بانی در کار نیست... اگه خواستم دانلود کنم فقط از سایت اینترنشنالش دانلود کنم دیگه..نقل قول:
مشکل دیسی شدن بین مین 10 تا 25 که اونجا نیست نه؟ اونجا که پینگت 160 تا 200 ـه توی لول چنده ؟ :hmm:
گلد خریدنیه معادل ریوت پوینت شما لول بازاس سیلور بستگی به عملکردت توی بازی از 8 تا متغیره تا 100 تا :|نقل قول:
تک تک هیروهای بازی رایگان! هیچ هیرویی پولی نیست! بالای 120 تا هیرو هستن که همشون از همون اول در اخیتیار شما هستن
کلا هون تا 1 سال پیش فقط رنک داشت :n08:الان 1 سال آنرنک هم بهش اضافه شده :n02:
بنشم به صورتهای مختلفی هست شما یه % لیو داری از یه حدی که بزنی بالا بنی :n24:+ سیستم ریپورت فوق العاده کارآمدش
خواستی دانلود کنی آره از سایت خودش دانلود کن گارنا نگیر
متاسفانه مشکل دیسی شدن هست هنوز ... ... لول یادمه 20 تا همیشه پایین تر از هون بود پینگم
در کل هون خیلی هاردکورتر از 2 تا moba دیگه هستش (طبق تجربه خودم دارم می گم) و تنها عیبشم اینه که اگه از لحاظ کامیونیتی بخوایم بررسی کنیم:
لول خود بهشت دوتا2 زمین اما هون جدا خود جهنم :|
تنها عیبیه که من می تونم روی این گیم بذارم
بازم هر کسی سوالی داشت خوشحال می شم کمکش کنم
Kiding me?نقل قول:
اگه همه هیرو ها فری هستند پس چرا سیلور میده؟ :n22:نقل قول:
ولی اگه همه هیرو ها فری باشن پس با گارنا هون فرق داره چون اونجا هیرو ها خریدنین ( تو سایتش هیرو های فری هفته رو نوشته):n15:
پینگ توی لول چنده ؟
درست شده دیسکانکتا تست شده توسط 5و6 نفر :n02: برین حال کنین فقط اینترنت من الان تایم اوته دی سی نشدم
درست نشد واسه من :n14:
سیلور برای آلت آواتارا می ده مشابه اسکینای لولنقل قول:
همچنین برای گزارش بازی باید سیلور بدی(6تا گزارش داره) :n02: یا Taunt های مختلف :n19:
آره راس میگی سایت گارناش دیدم هنوز هیروهاش free نشده :n04:
پس کلا قید گارنا رو بزن دیگه جون خود HoN 2سال Free شده همه هیروهاش
میخوام یه سیستم واسه بازی یا کار های از این قبیل بگیرم که تا چند سال منو ساپورت کنه :)
تا 3 ت میتونم خرج کنم چی پیشنهاد میدید؟:20:
ماله من دیروز درست بود باز خراب شده 10مین قطع میشه
شما با کلاینت مشکل ندارین؟ من هنوز آپدیت آخرو نگرفتم بدون چیز شکن کلاینتو باز نمیکنه!
خرابه هنوز
درست نشده که :n08:الان 3 روزه عید تموم شده...:45:
cpu amd fx 8350 640.000
480.000 16 gig ram
540.000 gpu amd radeon r7 200
case possidon 200.000
185.000 hhd 1 tra
255.000 main borad 970 ag-43 msi
340.000 monitor 20 led lg
180.000 power green 530w
من اینارو قبل عید گرفتم تقریبا 2800 .تو این قیمت تقریبا بهترینه .تو چند تا سایت خارجی برو که تست کرده همینارو ببین زده کاراییشون خیلی بیشتر از قیمتی هستن که دارن.منظورم کارت گرافیک و cpu ست.همین ۲ تام باسه بازی مهم هستن با ram که همه ram تو بازار شبیه همن .منم خیلی راضی هستم.حالا اگه میخای بیشتر خرج کنی میتونی mb رو بهتر بگیری یا اگه میشه یه monitor hd بگیر چون این monitor lg یا هر monitori تو قیمت ۳۴۰ تومن آشغاله.یه hd بگیر نزدیک ۱ تومن این سیستم میترکونه.الان من tera رو بازی میکنم با آخرین گرافیک fps از ۵۰ پایین نمیاد.case هم باید تو این قیمتا بگیری نزدیک ۲۰۰ تومن که جا دار باشه با فن خوب که دستگات الکی گرم نشه عمرش کم شه.حیفه
:n12::n16:مرسینقل قول:
من اطلاعاتم جامع نیست ولی تا جایی که میدونم cpu intel بهتره! اگه کارتون فقط گیم i5 بهترین گزینه هست و همینطور برای گیم هم رم 16 احتیاج نیست (بیشتر برای ویدیو ادیتینگ و رندرینگ و کارای گرافیکی استفاده میشه) :n16:نقل قول:
بهترین برند کیس چیه؟ گرین؟
من میخوام x-9 بگیرم ولی میخوام ببینم برندهای دیگه (با کیفیت ) هست یا نه همین گرین بهترینه؟
سلام دوستان، با تاخیر 15 روزه سال نو شما مبارک.
چند تا نکته :
1 - هدف من تا جای ممکن این هست که پست ها رو حذف و ویرایش نکنم، خواهش میکنم از واژه های نا مربوط حتی به صورت نقطه چین هم استفاده نکنین :n02:
2 - مشکل به وجود اومده از زیر ساخت هست و تا فردا حل میشه. من خودم هم با دیابلو مشکل داشتم که با تماسی که گرفتم گفتن که تا فردا حل میشه.
3- (راهنمایی) در بازی های آنلاین سرعت آپلود به مراتب از دانلود مهم تره چون در اکثر بازیها حجم دانلود بسیار پایینه. پس در صورت امکان با ISP مربوطه تماس بگیرین تا آپلود رو براتون اصلاح کنن.
با تشکر از همکاری شما
CPU رو درصورت امکان اینتل انتخاب کنین. تو بازی ها بهتر جواب میده.نقل قول:
اگر AMD انتخاب میکنین حتما کارت گرافیک رو Radeon انتخاب کنین که با هم خیلی خوب ست میشن.
کیس گرین انتخاب خوبیه من X5 , X7 رو امتحان کردم خیلی خوب جواب میدن.
پاور 530 برای این کیس تقریبا لب مرزه اما جواب میده.
رم 8 گیگ کافیه باس بالا و از برند های معروف خریداری بشه Giel و corsair از برندهای معتبر برای گیم هستن
هارد رو در صورت امکان یه SSD با طرفیت 256 تهیه کنین و ویندوز رو روی اون نصب کنین سرعت لود چندین برابر بیشتر میشه.
to bazare iran ina alian alanنقل قول:
cooler master-tempaltek-
albate yekam sakht gir mian
برای من مشکل ادامه داره من نمیدونم اینا پیش خودشون چی فکر میکنن هر دفعه یجای اینترنتو انگولک میکنن خب ببندینش خیاله همه رو راحت کنین بس نبود این همه شیلتر
بله ram ۱۶ شاید زیاد باشه .من چون این case رو جمع کردم نوشتم اینارو گرفتم .شما میتونید یه hard ssd بگیرید جاش ولی مقداری گرون تره.cpu هم amd با این gpu خیلی بهتره.و خدمت شما بگم این cpu amd بسیار به صرفه هست نسبت به کاراییش.از خیلی از cpu های گرون تر از خودش بهتره و تو 3d mark و چند برنامه دیگه رتبه بهتری داره.این cpu فقط تو single core process از i5 اینتل ضعیف تره.در بقیه موارد قوی تره و ارزون تر هم هست