با 2800 گرفتم با یه خط انتننقل قول:
امروز با انتن خوب تست میکنم عکس میزارم
Printable View
با 2800 گرفتم با یه خط انتننقل قول:
امروز با انتن خوب تست میکنم عکس میزارم
دوستان اسن سرویش جدید چیه ؟
طعم 1 ساله از 1 تا 16 مگ
یعنی چی از 1 تا 16 مگ ؟؟؟؟ خوب من 16 مگش رو بخوام چیکار باید بکنم ؟ خخخخخ عشقی یعنی نوسان داره بین 1 تا 16؟؟؟ یا به میزان خطت میکشه ؟ من خزم رو 8 بسته شده یعنی 8 ه فقط؟؟ خوب بخوام خطمو ببندن رو 16 کجا برم؟
برای من بیشتر از 1.5 تا 2 نمیره؟؟!!بعضی ها با 10 مگ دانلود میکنن!نقل قول:
منتظر تستیم!
دیشب تست زدم تو سه ساعت نامحدود 25 گیگ دانلود کرده بود
دو روزه پشت سر هم تست میزنمنقل قول:
شبانه تو 3 ساعت حدود 40 گیگ میگیره
سرعت 4-6 مگابایت
خیلی عالی با 2 تومن 40 گیگ دان کردینقل قول:
سلام
دوستان من چند وقته احساس میکنم مخابرات بیشتر از چیزی که مصرف میکنم از حجمم کم میکنه, از طرفی قطع و وصل های پیاپی اعصابم خورد کرده, کسی تجربه شبیه به من داره؟ مخصوصا تو بخش کم شدن حجم؟
الان برای استفاده از 4G حدودا چقدری باید هزینه کرد؟
آره،برای من هم حجم دزدی زیاد داشت،به همین علت هم دیگه ترافیک نگرفتم!توی یک ماه باید 30 تومن میدادم برای شارژ مخابرات!مودم هم قیمت خودش 137 تومنه،البته خودم دسته دوم گرفتم 80 تومن.خیلی هم عالیه.نقل قول:
شانس مضخرف ما رو ببین الان 4مگ گرفتم پول از حسابم کم شد ولی تو پنل زد خطالی پرداختی توی لیست پرداختی ها هم ثبت نشده حالا چطوری ثابت کنم:n34:
سلام.کسی اینترنت حسابگر داره؟این سرویس16384kbps از 2 تا 8 صبح چند گیگ دانلود میکنه؟
دوستانی که دارن 4 جی ایرانسل رو استفاده میکنن رو کامپیوترشون میشه توضیح بدن چیکار میکنن ؟؟؟
مودمه چی باید بگیرم برا این کار ؟؟؟؟ یه توضیح بدید ممنون میشم تا حالا اینترنت گوشی رو شیر نکردم رو سیستم
اکثر گوشی های جدید به کامپیوتر وصل میشن اینترنت میدن ، مثلا اگه اندروید باشه توی mobile hotspot and thethering هست دیگه لازم نیست شما مودم بگیرید از ایرانسل اگه پوشش 4 جی داشته باشین و سیم کارتتون 4 جی باشه دیگه مشکلی نیست .نقل قول:
درگاه پرداخت این پیامو داد که پرداخت با موفقیت انجام شده؟ اگه این پیام موفقیت رو نداده بعد یه مدت پولت برمیگرده، میگن تا 48 ساعت هم ممکنه طول بکشه.
نه خظا داد ولی پول برگشت تماس گرفتم پشتیبانی گفت از درگاه انصار استفاده کن بهتره...نقل قول:
از مودم ایرانسل huawie E3372 استفاده کن،کیفیتش بهتره،جای آنتن تقویتی هم داره.نقل قول:
تست 3g ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرای دیگه با 4g ایرانسل،با سرعت 10 مگ دانلود میکنن،برای ما باید بیشتر از 2 مگ نشه!
اینم دانلود امروز ما با 4G ایرانسل:
نقل قول:سرویس TD-LTE گرفتی ؟ شبانه نامحدود داره ؟
دوستان مخابرات نامحدود داره ؟...
اگه آره از کجا میتونم قیمت هاشو چک کنم؟
TD-LTE!!نامحدود شبانه ایرانسله با مودم E3372.نقل قول:
سرویس fdd نامحدود شبانه دارهنقل قول:
td نداره
آقا ما حسابگر داریم ولی ازش راضی نیستیم.دوستانی که 4جی ایرانسل استفاده می کنند تفاوتی بین سرعت مودم های یو اس بی و رومیزی وجود داره؟
هیچ فرقی نداره،برای مودم های usb هم میتونی آنتن تقویت کننده بگیریl!برای من،با 3g ایرانسل 900 kb و 4g با سرعت 1500 دانلود میکنه!!نقل قول:
اینم 4g ما!!با 3جی 900 kb دانلود میکنم!
میگم برای این ایرانسل هم شکایت کنم! چرا باید 1.5 باشه؟؟!!نباید کمتراز 5 مگ باشه.
اینم جواب پشتیبانی ایرانسل:
کاربر محترم
برای نسل سه با توجه به قابلیت دستگاه و پوشش منطقه سرعت بین یک تا پنج مگابیت بر ثانیه و برای نسل چهار بین پنج تا ده مگابیت بر ثانیه می باشد.
سرعت دانلود 3جی رایتل تو شهرستان ما نزدیک صبح به 1.5 تا 1.7 مگابایت بر ثانیه می رسه.
با سلام
دوستان اونهایی که اینترنت مخابرات دارن
آیا برای شما هم سرور های خارجی مشکل پیدا کرده ؟ چرا من تغریبا مدتیه نمیتونم سایت های خارجی رو باز کنم ؟
از بین سایت های خارجی فقط یاهو و مایکروسافت و گوگل و چند تا دیگه باز میشه و باقی سایت ها فقط ارور Server not Found رو میده ؟
خیلی برام مشکل درست کرده
دوستان به هیچ وجه سمت نت حسابگر نیاین.(افتضاحه)
وضعیت تایم اوت رو ببینید:
پنج دقیقه اینترنت وصله 30 ثانیه قطع
دوستانی که از 4g ایرانسل با سرعت 1 تا 2 مگ دانلود میکنن،داخل ecare ایرانسل درخواست افزایش پهنای باند رو بدید،هرچه بیشتر،بهتر،الان بیشتر شهر ها با سرعت 20 تا 50 مگ دانلود میکنن،بعد برای ما بیشتر از 2 مگ نمیشه!
تست ایرانسل- 4G
ساعت 1 بامداد
کرمانشاه- الهیه
مشخصات تست:
دانلود 49 مگابیت
اپلود 8 مگابیت
سرور تهران
سلام
از دست این مخابرات !!!!!!
نصف سایتا باز نمی شن ول یا چیزشکن باز می شن:n27:
اینستا هم که عین مورچه میاه بالا ولی با چیزشکن سرعتش خوبه:n27:
حجم الکی هم گاهی اوقات کم می کنه:n27::n34:
تو نمایشگاه کتاب آسیاتک سرویس عصرانه 100 گیگ 24 ساعته 265 گیگ 16 تا20 با 30 درصد تخفیف می فروشن
کسی از کیفیت اسیاتک خبر داره؟؟
دوستان سلام
کسی اطلاع داه هزینه رانژه شدن خط و مخابرات وی قبض حساب می کنه یا نه؟؟:n41:
اگه بصورت قبضی اینترنت می خرید بله ولی جدا گانه هزینه نت رو پرداخت کرده رو همون هزینه حساب میشهنقل قول:
طرح عصرانه آسیاتک رو در نمایشگاه کتاب ثبت نام کردم کلا شد 69000 تومننقل قول:
گفتن هزینه رانژه نداره
ولی در تاپیک اسیاتک گفتن هزینه رانژه وی قبض حساب می شه
خواستم بدونم به کرمانشاه هم رسیده محاسبه هزینه رانژه روی قبض؟
والا قبلا روی همون هزینه حساب می کردن و باید پرداخت می کردی ولی چیزی که شما فرمودید جالبه فکر کنم مخابرات هزینه رانژ رو از اسیا تک خودش می گیره جدا گانه چون قبلا اینطور نبود الانم مثلا حسابگر اینطور نیست باید همون جا پرداخت کنی حالا اسیا تک امده شما رو گول زده گفته رایگان درحالی هزینه داشته خیلی جالبهنقل قول:
حالا باید وایسم قبض تلفن بیاد ببینم حساب کردن یا نه:n36:نقل قول:
داداش اگه قبض نیامده چطور فهمیدی اضاف کردن رو قبض؟نقل قول: