وقتی Down Stream خط روی 512 بسته بشه به هیچ عنوان سرعت بالاتر از 55 KB/s نمیره مگر اینکه Down Stream رو بالاتر ببندند و کاربرها رو از روی نرم افزار مدیریتیشون محدود کنند.نقل قول:
Printable View
وقتی Down Stream خط روی 512 بسته بشه به هیچ عنوان سرعت بالاتر از 55 KB/s نمیره مگر اینکه Down Stream رو بالاتر ببندند و کاربرها رو از روی نرم افزار مدیریتیشون محدود کنند.نقل قول:
یه خبر بد برای دوستان پارس آنلاین اینطوری که طی تماس با پشتیبانی فهمیدم میگن ما سرعت 128 رو 16 و 256 رو 32 و... میبندیم و اجازه نمیدیم که سرعت شما بیشتر یا کمتر از این سرعت ها بشه و طبق تعهدمون عمل میکنیم اگه یادتون باشه شرکت وقتی سرویس محدود ارائه میداد میگفت من 128 تا 1 مگ ارائه میدم البته سرعت نسبت به آنلاین بودن کاربران کم و زیاد میشه اما الان میگه هرکی پول بیشتر بده سرعتش بالاتر میره پس در نتیجه همه چی باز به نفع شرکت و کاربران پولدار شد چون من یکی حیفم میاد 43200 تومن بدم سرویس 256 بگیرم چون بیشتر از این تو این مملکت نمیصرفه یارو تو ترکیه با سرعت 5 مگ به بالا وصل میشه و نصف نصف پول اکانت 128 مارو میده(3 یورو)...انگار باید در اینترنتم رو گل بگیرم...ضمنا گفت که ما 1 به 8 شر میکنیم نه 1 به 10...موفق باشین
نه عزیز ابلاغ شده که تمامی سرویس های محدود جمع آوری بشن و به جاش نامحدود ارائه بشه البته گفتن که تا 20 ماه آینده فرصت جمع آوری داده شده:thumbsdowنقل قول:
خوب دوست عزیز این که مشخص بود سرعت هارو واقعی میبندن :46: بعدشم شما نوشتید 43200 برای 256 ؟! این قیمت از کجا دیدید یا گرفتید ؟!! الان پارس آنلاین 256 نامحدود داره میده 14 تومان دیگه ! به نظر من اگه سرعت واقعی هم باشه خوبه . من 512 میگیرم . الان من دارم برای 128 به اصطلاح نامحدود ماهی 30 تومان میدم ! سرعت هم واقعی :19::13:نقل قول:
والا من موندم تو کار اینانقل قول:
سرویس الانم که تمومیده و حداکثر تا یه روز دیگه هم دوام نمیاره :31: شیرینگش 8 یا 6 هست بعدش سرعتم همیشه 200ه... از طرفی نامحدود ها رو میخوان تو گروه 8 نفره بدن با سرعت واقعی اون موقع مثل الان سرعتمون حداکثر میشه یا نه...؟ کی تضمین میکنه که کیفیت ها خوب باشه که شیرینگش رو میبندن رو 10 و 8... ععججججبببب!!!
بهرحال من که میخوام 512 بگیرم چون به فرض دقیق و واقعی بودن سرعت 60 خیلی بهتره از 30ه که به هیچ کاری نمیاد تازه بخواد شیر هم بشه و مثلا نصف هم بشه... :41:
اخه ملت مسلمون و خدا دار و عادل کجای دنیا 128 کیلوبیت رو برا 10 نفر شیر میکنن...؟؟! حتی 1 مگ رو یا 2 مگ.... :41: خب طرف پول میده مثلا 512 بگیره که نمیان بهش سرعت 64 بیت بدن :(((((
اگه دقت کنی زده ماهیانه 14 تومن ضرب در 3=43200نقل قول:
ضمنا بهتره ی خورده صبر کنی چون اهواز از لحاظ زیر ساخت مشکل داره و باید صبر کنی ببینی کدوم شرکت سرویس نامحدود بهتر ارائه میدن...
تو خبر های مختلف گفتن که شرکت ها میتونن برای رفع نیاز های کاربر :31: سرویس های مختلفی هم ارائه بدن از جمله مستقیما به محدود ها اشاره کردن و گفتن که حذف نمیشننقل قول:
واقعا خسته نباشن شد مخابرات که ((: البته دمه مخابرات گرم سرعت واقعی میده نامحدود قیمت پایینتر از این
الان دوستان هیچ اتفاقی نیافتاده نامحدود فقط واسه پیچوندن افکار ماست
اگر میخواهید در روز 100 دانلود کنیم باید 50 تومن پیاده بشیم پس اصلا فرقی نمیکنه حجمی بگیریم یا نامحدود
خاک تو سرمون
آره حداکثر 16 برای 128 و به ترتیب برو بالا من سرویس دهن سرویس کن نامحدود همارا داشتم 64 اما سرعت 5 کیلوبایت بهترین حالت 128 گرفتم 9 کیلو بایت به سختی حال فکر کن این قضیه قرار بازهم اتفاق بیفته:2:نقل قول:
چشم امید من به شرکت هاست... بلکه اونا یه حرکتی بزنن و سرعتشون بیشتر باشه...نقل قول:
ولی هنوز مطمئن نشدم من بلخره نامحدود نامحدود خواهیم بود یا اونم یه جوری پیچوندنه؟
نمیدونم هم پشتیبانی ابلاغیه رو واسم خوند هم واحد فروش تویه ابلاغیه نوشته بود سازمان مقررات ...الزام کرده که همه سرویس های محدود جمع آوری بشن؟؟؟:19:نقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
عزیز مارو خیلی وقته پیچوندن خودمون خبر نداریم:46:نقل قول:
دقیقا منم همینو میگم اخه نباید سرعت 128 در بهترین حالت 9 باشه که... یا 1 مگ بیاد رو 128 کیلوبیت :41:نقل قول:
خدایا به این ملت اینترنتی ایران رحم کن :40:
دوست عزیز کاملا واضحه اوضاح هیچ فرقی حداقل به حال کسانی که وضع مالی معمولی دارن نیستنقل قول:
شما قبلا اگه 128 4 گیگ میگرفتی و با 100 دانلود میکردی اگر بخوای الان نامحدود همین سرعت باید 50 تومن پیاده شی
اگرم نه به 30 راضی هستی باید 256 بگیری
:2:
فقط یه خورده قیمت نامحدود کم کردن که اونم اگه 8 یا 10 شیرینگ باشه یعنی افتضاح یا همون شبانه :|
دوست عزیز کجاش زده ضربدر3سرویس 256ماهیانه 14000تومنه همینو بس.اونی که شما حساب میکنی مال سه ماهشه البت 3درصد هم تخفیف دار.نقل قول:
ماهیانه که درست نیست باید 3 ماه به بالا خرید کنیمنقل قول:
کجاش خبر بدیه؟این عین عدالت،هرکی هرچقد پول میده بهمون اندازه سرعت میگیره نه اینکه یکی میاد پول سرعت 128میده ولی سرعتش 2میگه.دوست عزیز انتظار داشتی با ماهی 11تومن ونامحدود سرعت 2میگ بهت بدن اینکه درست نیست.دیگه سرعتا واقعیه هر کی سرویس 128 داره سرعت دانش16 هست و هر کی1 میگه سرعت دانش 128 هست.البته درست میفرمایید الانشم دارن بهمون سرویسا را گرون میدن که باید بازم قیمتا را بیارن پایین و سرعتا را ببرن بالا.نقل قول:
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
کی گفته؟بذار پنلارو به روز کنن اونموقعه میشه در موردش نظر داد:11:نقل قول:
والا همین جوریش هم پول زیادی میریزیم گلوشون مثلا همین ماه من 10 گیگ ترافیک مصرف داشتم که اگه ضروری و واجب نبوده نمیخریدم... سرویسمم ماهی 2گیگ هست با 256 (رو 2 مگ بستنش) قیمتشم 9 تومننقل قول:
حالا اگه 512 حداقل سرعتش 60 باشه میرم اونو میگیرم ماهی 24 تومن یا 256 ماهی 12 14 تومن لاقل الکی پول ترافیک نمیدم اخه سرعت بالا واسه چیه وقتی به وبگردیمم نمیرسه... البته کسی هم فکر جیب مردم رو نکرده اخه اون بالا ها هوا خوبه ملت 3000 میلیارد میزنن تو رگ
تازه شبانش رو هم بخوایم حساب کنیم من وقتی 100 مگ نمی تونم بگیرم دیگه چه فایده ای برام داره...؟!
در کل اگه نه پول داریم بریم تعرفه بالا بگیریم نه شانس داریم که سرعت شبانمون خوب باشه باید بیخیال دانلود شیم دیگه بریم لاقل به باقی کارای واجبمون برسیم...
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
خبر خوبی هست در صورتی که نیان شیرینگ 10 بذارن وگرنه کی مخالفه با عدالت...؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
این خبر خوشی بود برا من
چون اشاره کردم در اینصورت حداقل 512 میگیرم
بعدشم 3 ماهه تخفیف 3 درصد داره که میشه 40 تومن
قیمت فعلی 128 نامحدود 3 ماهه که داشتیم کمترینش 39 بود
الان با همین پول 4 برابر سریعترشو میگیرم
یعنی این خوب نیست ؟
بعدشم 3 ماهه دوره گذشته مصرف ترافیک من 20 گیگ بود
تازه این 20 گیگ در حداقل ممکن بود
یعنی روزها از ترسم کاری نمیکردم
و وقتی ویندوز میزدم فوری اپدیتها و. .. را دیز ایبل میکردم
و اپدیت برنامه ها و ... را بایستی کامل کنترل کرد و .....
و خلاصه با اینهمه مصیبت بازم 20 گیگ مصرف کردم
که حدود بالاتر از 70 تومن خرج 3 ماه گذشته من شد
الان نامحدود 512 بگیرم خیلی با صرفه تره
بعدشم شما میتونین مثل من یه نت بخرین خودتون بین چند نفر شعر کنید
پولشو چند نفر شریکی بدین
در صورتی که نامحدود باشه اینکار عملی میشه و خیلی میصرفه
منم رو همین حساب گفتم شاید 1 یا 2 مگ نامحدود بگیرم
خب این طبیعیهنقل قول:
کمی زمان میبره تا اجرا بشه
دقیقا حرفت درسته.اما بعضی دوستان میان میگن ما پول 128میدم اما باید سرعتمون 1مگ باشه.اینکه درست نیست.بعد یه سوال داشتم خارج هم همینطوری که میان هر خط و بین 10نفر تقسیم میکنن؟استاندارد جهانیه؟یا یه قانونی مزخرفیه که خود مخابرات درست کرده؟نقل قول:
گر صبرکنی ز اینترنت ... سازند حالا جون من میبینی که همه پشیمون برگشتن میگن ما سرویس محدود میخوایم...عزیز تو فکر کن الان صفحه ها رو با سرعت 100 تا باز میکنی بعد یهو بیان بگن 16 به نظرت کشوری مثل لیتوانی که میانگین سرعتش 33 مگابایته تو سایت هاش یه صفحه برای من 16 کیلوبایتی باز میکنه که اینا هم گناه دارن نه خودت داری میبینی که همه صفحات اینترنتی پر شده از عکس و فلش و ... به نظر تو با سرعت 16 تا یه صفحه 1 مگابایتی چقدر طول میکشه تا لود بشه؟؟؟ضمنا عدالت اینه که وقتی همه چی رو با تو به قیمت جهانی(بنزین-برنج-گوشت و...)حساب میکنن اینترنت رو هم به قیمت جهانی حساب کنن نه 10 برابر کشورهای دیگه...نقل قول:
این هم دان دیشب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باها ت موافقم قیمت اینترنت هم باید جهانی بشه و میزان حقوقها رو هم باید جهانی بشه.دوست عزیز من تو جواب قبلی هم گفتم بازم این قیمتا خیلی گرونه باید ارزونتر و سرعتا بیشتر بشن.در ضمن سرعت روزانم10تا 12.نقل قول:
شما نگران دانلود شبانتی؟!! :biggrin:نقل قول:
اکثر ایرانیا اینطورین. فقط بفکر خودشونن متاسفانه!
شما که شبی 3-4 گیگ دانلود میکنی فکر دوستتو هم بکن که به یه فایلی خیلی نیاز داشته باشه ولی با سرعت شبانه 10 کیلوبایت از گرفتن اون فایل منصرف بشه. بهتره کمی فرهنگمون رو تغییر بدیم و کلی به قضیه نگاه کنیم.
در آخر هم شما نگران نباش تبریز همیشه در داشتن اینترنت با کیفیت پیشرو بوده ;)
سلام
اشتراک سرویس 128 پارس دارم،اگه بخوام سرویس 128 تمدید کنم،به نظر شما سرعت دانلود شبانه سرویس 256،512 پارس تفاوتی با سرویس 128 داره؟
من همین دیروز سرویسم رو از 128 به 512 تغییر دادم. سرعت دانلود شبانه از 10 به 30 الی 40 افزایش پیدا کرد:10:نقل قول:
تو یه خبری یه کارشناس :31: گفته بود تو دنیا شیرینگ 20 نفری هم وجود داره حالا اینا هم این مورد رو جهانی کردن و گفتن که 10 عدد خوبیه :31: پس بین 10 نفر شیر میکنیم اونم اینترنت 128 و 64 رو... دیگه چی میخواید؟! تازه یه جا هم گفته بودن اینجوری سرعت میره زیر دایال اپ طرف برگشته گفته دایال اپ ها قبلا بین 2 الی 4 نفر شیر میشده که سرعتش تا 10ک هم میرفته الان بین 8 9 نفر شیرش مکنیم سرعت میشه 2 3ک و دیگه دایال اپ از ای دی اس ال جلو نمیزنه؛ همه چی ارومه من چقدر خوشحالم... دیگه چی میخوای از این دنیا؟! :41:نقل قول:
سادش اینه که شیرینگ 10 واسه سرعت های ما عددی نجومیه ولی خجالت نمیکشن که اومدن 64 رو هم گذاشتن تو تعرفه هاشون :41:
بعد از خواندن مطالب امدم یک چیزی بگم و باقیش رو بیخیال میشم وقتی صحبت از شیر اینترنت میشه.یعنی یک پورت با سرعت X بین X نفر به اشتراک گزاشته میشه.حالا ما میگم خوب همین جالا هم شیر هست پس فرقی نمیکنه.خوب اشتباه من و شما همین جااست وقتی سرویس محدود بین چند کار بر به اشتراک در میاد با پورت 2 مگ به دلیل محدود بودن کاربر خیلی دقت میکنه حجمش رو درست مصرف کنه و دانلود بصورت پراکنده هست و همزمان 10 نفر دانلود نمیکنن.خوب حلا وقتی نامحدود باشه روی پرت 128 هم باشه شیر 10 هم باشه کاربر میگه نه حجمی هست نه سرعتی پس باید جبران کنه فایلی که قبلا در عرض 1 ساعت دانلود میشد حالا باید 24 ساعته دانلود کنه.این نه تنها خوب نیست بله فاجعه میشه تا وقتی Internet ما برای هر فرد Detected نباشه و به صورت Shear باشه فایده نداره و ما هم چنان بد بخت میمونیم.حالا یا قبول کن یا در خواب باقی بمون و با شرایت بساز.
سلام دوستان
adsl پارس انلاین طوری هست که اگه دانلود هم نکنی از ترافیکت کم میشه؟همشون اینجورین؟
100 درصد با گفته های شما موافقم و همین طور متاسف برای بعضی ها ...نقل قول:
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
پارس انلاین اگه دانلود نکنی و کلا از اینترنت استفاده نکنی از حجمت کم نمیشه ولی خوب همون پیج باز کردن هم دانلود محسوب میشه و از حجمت کم میشه ...نقل قول:
جاااااان؟؟! detected?? shear?؟ :41::41:نقل قول:
سلام دوستان
کسی سرویس نامحدود جدید از شرکت پارس انلاین گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چطوری است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینم دیگه:31: امیدوارم محدود بمونه تا مثل هرشب 3-4 گیگ دانلود بزنم به رگ تا دوستان مثل همیشه خوشحال بشن:46:
خدایا دل دوستان را شاد و دل دشمنان را خار و پر از غصه کن...
عزیز شما مشکل زدی بهم ! :27: آخر سر یک نفر چشم میزنه سرعت ذغالی میشه!نقل قول:
سلام دوستان
کسی سرویس نامحدود جدید از شرکت پارس انلاین گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چطوری است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام اينم از تست ما براي 256 محدود
چطوره به نظرتون ؟؟
موفق باشيد
خیلی خوبه، faster than 89% of ir خودش همه چیزو مشخص میکنه :5:نقل قول:
از ترس اینکه مبادا سرعت کم بشه هر شب دانلود میکنم:31:
اگه بخوام 2 گیگ حجم بخرم چجوری میشه؟
تو پنل 1 گیگ داریم و 5 گیگ اگه 5 گیگ بخریم 1000 تومن تخفیف میدن افرین افرین