اگه صفحات دو سه ماه پیش رو ببینی بچه ها از این کارها زیاد انجام دادننقل قول:
حتی به ۲۰:۳۰ هم ایمیل زدن ولی....
Printable View
اگه صفحات دو سه ماه پیش رو ببینی بچه ها از این کارها زیاد انجام دادننقل قول:
حتی به ۲۰:۳۰ هم ایمیل زدن ولی....
بیشتر این قطع وصل ها فکر نکنم فقط بخاطر تعمیرات و ... باشه چون همزمان شده با اینترنت م ل ی فکر کنم مبین نت داره اینترنت م ل ی رو پیداه میکنه
لعنت بهشون با این نامحدودشون.با این قطع و وصلیشون:45:
خوب پس تکلیف چیه؟ بعد دو هفته تازه قراره برام کارشناس اعزام کنن تا ببینن مشکل چیه. دو هفته هست که بعضی از ساعات روز مدام سیگنال می پره. بردم تهران تست کردم قعطی نداشته اما این میگن مشکل از مودمه. یه ذره منطق ندارننقل قول:
[QUOTE=yasaroj;7226564]بچه هایی که این چند روزه از ححمتون تو ساعت رایگان کم شده حتما ساعت ویندوزتون را چک کنید چون این موضوع را من 2 روز پیش متوجه شدم و خوشبختانه از من حجم کم نشد :27:
اگر تو تنظیمات ساعت ویندوزتون تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را زده باشید ( Automatically adjust clock for daylight saving time) به طور اتوماتیک ساعت از ساعت 12:00 روز 18 سپتامبر (پریشب) از تابستانه به زمستانه تغییر پیدا کرده و برنامه IDM و برنامه Auto Power-on & Suht-down هم که بر اساس ساعت ویندوز کار می کنند بر اساس اون ساعت دانلود را شروع و خاتمه می دهند و بنابر این به میزان 1 ساعت دانلود ازتون کم میشه
این وسط مبین نت هم از حجمتون نزده و خودتون حواستون به این موضوع نبوده
در ضمن به هیچ وجه هم نیاز به خاموش و روشن نمودن مودم ندارید.[/QUOTEl
مگه ارتباطی بین ساعت ویندوز و ساعت مبین نت وجود داره ؟علاوه بر این لازم هست که حتما" مودم خاموش شود
مگه ارتباطی بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت وجود داره؟ علاوه براین حتما" لازم است مودم را خاموش کرد والا از حجم کم میشهنقل قول:
مگه بین ساعت ویندوز وساعت مبین نت ارتباطی وجود داره که حجم کم می کنه؟ علاوه براین لازم است که حتما" مودم را خاموش کرد والا حجم کم می شود
ارتباطش در اینه که شما دانلود منیجرتو تنظیم میکنی تا ساعت 8 سیستمو خاموش بکنه، اما وقتی به اینترنت وصلی، ساعت یک ساعت میاد عقب. اونوقت ساعت 8 تبدیل میشه به ساعت 7، در نتیجه شما یک ساعت خارج از ساعات رایگان دانلود میکنی.نقل قول:
دوست عزیز مشکل همینه که ارتباطی بین این 2 تا ساعت نیست. اگر با هم ارتباط داشتن که مشکلی نبود.نقل قول:
به هر حال اگر تو این 3 شب این مشکل را داشتید ولی هنوز ساعت را اصلاح نکردید بهتره دیگه تغییرش ندید چون امشب ساعت رسمی ایران 1 ساعت عقب کشیده می شه و نیازی به تغییر ساعت نیست.
دوستانی هم که تو این 3 روز ساعت را اصلاح کرده بودند امشب باید ساعت کامپیوتر را به حالت قبل برگردونند.
در ضمن به هیچ عنوان نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نیست (من الان بیش از 2 سال هست مبین نت دارم از این موضوع مطمئنم)
سرویس 2 مگ مبین نت اهواز :2::2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19::19:
با سلام
من دانشجوی یزد هستم و خونم تو این نقطه هست : تو عکس معلومه !
این طور که نشون میده پوشش خارجی هم بنده رو ساپورت نمیکنه اما بخاطر نزدیک بودن به پوشش خارجی می خواستم بدونم ایا امکان استفاده از مودم داخلی تو این نقطه هست ؟؟؟؟ کسی نیست ساکن این نقطه از یزد باشه ؟؟؟
آقا به این نقشه ها اعتباری نیست. همونطور که قبلنم گفتم، من از پوشش بیرونی هم 1000 متری فاصله دارم، اما با مودم داخلی کانکت میشم. البته منزل ما در طبقات بالا هست. شمام باید تست کنی، مخصوصاً اگر ساختمونتون مرتفع باشه.نقل قول:
اخه مودم رو بردارم ببرم بعدا ببینم نمیشه دردسر هست ........... ما طبقه همکف خونه داریم !! یعنی میشه...................
اگر آشناهات مودم دارن، قرض بگیر تست کن. اگر ندارن میتونی از نمایندگی بخوای بیاد برات تست کنه (فکر کنم 5 یا 10 تومن برای تست بگیره). البته در موقعیت شما همکف بعیده مودم داخلی جواب بده.نقل قول:
آقا کسی مودموشو نمیفروشه
تهران-کرج
آقا من خونه هم dasl ندارم.فقط 5 ماهی ساوه هستمو دیگه خلاص!!خواستم واسه اونجا هم adsl بکشم ولی فیبر نوری هستشو مخابرات فقط میده مثل اینکه بعدشم واسه خونه هم میخواستم adsl بکشم اما دیدم دوبار کاری هستش.نظر شما چیه؟نقل قول:
به نظر من که وایمکس خیلی بهتره، مخصوصاً برای کسانی که زیاد اینور اونور میرن (مثل خودم). اصلاً نمیتونم به ای دی اس ال فکر کنم.نقل قول:
سلام دوستان. نظرتون در مورد سروس 1 به 10 نامحدود چیه؟
کلا دوستانی که دارن تستشون رو با سرعتشون رو بگذارن.
کسانی هم که نامحدود دارن بگم میخوام با ایرانسل مقایسه کنم.
بیشتر سرویس نامحدودش هست!
سلام
سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256؟قطعی داره؟شبانه رایگان داره؟
قطعی مخصوص سرویس خاصی نیست و از طرف مبین نت اعمال میشه!!!نقل قول:
همه سرویس ها به غیر از اونایی که ۸تا ۲۰ هستند شبانه رایگان دارندنقل قول:
سلام من اشتراک دو مگ دارم و اشتراکم 17 مهر تموم میشه. میخواستم ببینم اگه الان طرح رو عوض کنم و برم روی 1 مگ از همین الان برام محاصبه میشه یا از 17 مهر؟ چون الان حجمم تموم شده و داره از موجودی حساب کم میکنه.
امکان استفاده از مودم usb وایمکس ایرانسل به جای مودم مبین نت هست؟
شما زنگ بزن پشتیبانی بگو طرحتو عوض کنن، یا از کنترل پنل جدید طرحتو عوض کن. بعد پولشو واریز کن. فوری فعال میشه. زودتر اقدام کن که بیخود از اعتبارت کم نشه.نقل قول:
جدا؟ یعنی همین الان فعال کنم فعال میشه؟ بعد اینکه من تو حساب کاربریم پول دارم میشه با همون فعال کرد و یا باید پول طرح رو دوباره کامل بریزم؟
اخطار میده!
به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد.
یعنی چی؟
1- اگر طرح مورد نظر شما فرضاً 30 تومنه و شما تو حسابت 5 تومن داری، برای فعال شدن طرح جدید باید 25 تومن دیگه به حساب بریزی.نقل قول:
2- این خطار معنیش اینه که قبلاً تغییر طرح دادین، ولی مبلغشو هنوز واریز نکردین تا فعال بشه. باید مبلغو واریز کنید.
راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
چرا سیگنال پریده؟ هیچی انتن ندارم؟چه خبره باز؟ الان با ایرانسل اومدم
منم ندارم.از ساعت 9 اینجوریه.منم با ایرانسل اومدم . یعنی ایرانسل خداست.یه ربع طول کشید صفحه بیاد.ما بخوایم اینترنت با عدالت نداشته باشیم کیو ببینیم؟
من شیراز هستم
اینجا هم از حدود ساعت 9 هیچی آنتن ندارم کلا قطع شده :24:
تایید میشه!!!
منم چند ساعته آنتن ندارم ،حدس زدم طبق معمول سراسریه.الانم با ایرانسل اومدم بالا.امیدوارم تا دانلود شبانه درست شه!!
داشتن یه اینترنت باثبات با سرعت مناسب واقعا خواسته بزرگیه که از ما دریغ میشه!!!!!!!!!!!!
اینجا تهران همچنان قطع هست.
نه داداش.ما مشکلات خیلی مهمتری داریم. اصلا اینترنت باعث بدبختی جوامعه و اینترنت گرون نشان از عدالت و آزادی یک کشوره.
معلوم نیست چه بلایی سر مبین نت اومده اینجا هم بندرانزلی همچنان قطع
انگار یه خبرایی هست چون ایرانسلم یه دو ساعتی قطع بود !نقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اینجا کرمانه همچنان اینترنت قطع ـه ای لاو یو پی سی ورلد :))
منم آنتن ندارم از ساعت 9 شب به بعد.الانم با ايرانسل اومدم كه كه پنج دقيقه طول كشيد تا فروم رو باز كرد. فك كنم بخاطره اينكه ساعت ها رو كشيدن عقب قطع كردن كه ساعات شبانه رو درست كنن.
اینجا بوشهر و مبین همچنان قطعه .
دلیلش رو فکر کنم بخاطر عقب کشید ساعت باشه هر شش ماه و موقع تغییر ساعت همین بساط هست خاک بر سرشون که هنوز بعد از اینه همه سال تغییر ساعت عرضه نداشتند یه برنامه بنویسند که در ساعت مشخص دیتا بیس شون رو آپدیت کنه که مجبور نباشند 3-4 ساعت اینترنت یه کشور رو قطع کنند انگاری تو عصر حجر زندگی میکنه مبین نت.
ساعت انجمن هم خرابه الان ساعت 1:50 هست ولی انجمن هنوز یکساعت جلوه
ساعت 3:15 اینجا تهران است مبین وصل شده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2