سرویسم 256 و 10 گیگ یکماهه هست . مخابرات امیرکبیر . یکساعت سرعت دانلود میشه 500 و یکساعت دیگه150 هست عجب نوسانی داره پیش شماره 823نقل قول:
Printable View
سرویسم 256 و 10 گیگ یکماهه هست . مخابرات امیرکبیر . یکساعت سرعت دانلود میشه 500 و یکساعت دیگه150 هست عجب نوسانی داره پیش شماره 823نقل قول:
پس پرداخت 512 10 گیگ گرفتم 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
اولش مشکل داشت ولی الان شبانه رو جدا حساب میکنه
دوست عزیز 1 تا 6 یا 7؟نقل قول:
جالبه..دو روزه اینترنت اسیاتک پنج دقیقه وصل میشه و یک ساعت قطع!! پشتباتیشون هم وقتی قطع میشه قطع میکنن!!
خانم ها و آقایون: روش جدید دزدیدن پول مردم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
آیا ISP های دیگه مشکل نداشتند؟نقل قول:
1544 مشکل پیش آمده بود واسش ، دست آسیاتک هم نیست که قطعش کنه، شما باید با 02182144000 تماس می گرفتید
سلام دوستان من دانلود نمیکنم اما مصرف بالاست مثلا ماهی 12 گیگ اینا میندازه
حالا سرویسم از 1024 اداری میخوام بیارم رو art1 سرعتش برا وب چه طوره؟؟
شاتل منظورمه
کیا 2020 دارند اینجا
برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه
چک کنید خبرش بزارید
ممنون
سلام.باز شدن.نقل قول:
سیاست جدید 2020 :
اگر مصرف دورتون بیش از 40 تومن بشه همون لحظه وسط دوره اینترنتون قطع میشه و باید برید از کافی نت بدهی رو صاف کنید :n21::n21:
آقا من دیگه از آسیاتک خسته شدم بیش از سه ساله دارم ازشون سرویس میگیرم هر روز گرون تر و بی کیفیت تر میشه رفتم سایت پارس انلاین تعرفه هاش خیلی بهتره مثلا : 256 ترافیک ماهانه 10 گیگ رو اگه یکساله شارژ کنی میشه 227 هزار تومن . همینو تو اسیاتک بخوای شارز کنی میشه 354 تومن!! جل الخالق . فقط دانلود شبانه پارس انلاین 2 تا 7 هست کسی پارس انلاین داره؟ راضیه؟
این که بیش از 40 تومن اینترنت قطع میشه خوبه و جلوگیری میکنه از قبض های نجومینقل قول:
ولی باید دسترسی بدهند به سایت خودشون که مشترک بتونه پرداخت کنه
البته 8 درصد مالیات و عوارض هم به قیمت های پارس آنلاین اضافه میشهنقل قول:
آسیاتک هم برای عید غدیر ،خرید و تمدید سرویس های یکساله 20 درصد تخفیف زده بود برای سرویس های یکساله
الان هم جشنواره برای سرویس های یکساله وجود داره مودم رایگان ارائه میشه
الان خیلی از مشترکین پارس آنلاین ناراضی هستند
لینک جشنواره سرویس یکساله آسیاتک رو لطف می کنید؟
برای مشترکین جدید هست البتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من صبا نت بودم فن آوا هم بودم صبا نت هم بودم و حدود 2.5 سال پارس انلاین
من 2 سال پارس رو ول کردم رفتم صبا که4 ماه پیش اومدم از صبا بیرون چرت ترین شرکتی هست که دیدم سرویس 1 مگابایت مرکز ازادگان سرعت شبانه 70 قیمت هاشم از همه جا بیشتر سرویس 512 هم مرکز سلمان سرعتش 35 تا حداکثر 40 تو سایت 2318008 هم زده کنار صفحه که سرعت شبانه چنه بعد میرسیم سراغ فن آوا اونم اشغال خیلی بخواد باهات راه بیاد 1 مگابایت بالای 100 نمیره و الان پارس انلاین
سرویس 1 مگابایت داشتم توی این سه ماه حول و حوش 70 تا 90 میچرخید پیشتیبانیش مزخرف مزخرف مزخرف فکر کن تو شیراز پشتیبانی شبانه باز نیست از 4 عصر و شبا وصل میشه تهران حالا نمیدونم هزینه تلفن با اونا هست یا ما که وصل میشه تهران وقتی وصل شد شب محاله بتونی تا 4 صبح ارتباط برقرار کنی با پشتیبانی چون میگه نفر 38 هستید دیگه کمترین بار که 5.30 دقیقه صبح زنگ زدم که همه خواب بودن گفت 10 نفر هستن وقتی شدم نفر اول ربع ساعت گفت نفر اول هستید کسی گوشی رو بر نداشت سرویسم رو تو پارس انلاین کردم 512 سرعتم شبا 45 60 میچرخه حداکثر اگر سایت سرورش تو ایران باشه اینقدر هست
حالا میریم سراغ اسیا تک من شنیدم اسیا تک و 2020 دو تاش سرعت شبانش مالی نیست یعنی مثل پارس انلاین نیست پارس مثلا میشه یک ماه یک دفعه تقی به توقی بخوره شب سرعتش برسه 1 مگابایت به بالای 300 یک ماه حال کنی و بعدش پهنای باند کم بیارن ولی اسیا تک باید بدونی هیچ امیدی به اینکه تقی به توقی بخوره از مجاز بالاتر بره نداری بعدشم اسیا تک نه حتی رو خطوط فیبر ارائه میده پس مشترکاش زیاد تره هرچه مشترک بیشتر کیفیت بدتر
چقدر صبانت شیراز بددددددد شده !؟ کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟ واسه شما هم کیفیت اومده پایین ؟
صبانت کیفیتش همیشه پایینه و دزده اصننقل قول:
اونایی که پارس آنلاین داره لینک شما هم مرتب میپره؟
دوستان اسیاتک شبانه این سرویس چقدر سرعت میده ؟
اینترنت پرسرعت شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) 10240 659000 ريال
بنظرتون 400 رو میده ؟
استفاده نکردم ولی بعید میدونمنقل قول:
سرعت شبانه شهاب حدود 240 است
از دوستان کسی نمایشگاه نرفته؟
نمایشگاه چی هست؟؟ موبایل و لپتاپ؟نقل قول:
و کامپیوتر و مخابراتنقل قول:
6 ماه اینترنت پرسرعت با 6 گیگ حجم تا 10 مگ سرعت،رایگان[مهلت ثبت نام تا آخر هفته]
جهت دریافت پ.خ بدید
خوب شرایط و سرعت ها را اینجا اعلام کنید،به کار بچه های فارس میاد
سلام دوستان. من قصد دارم تو شیراز اینترنت بگیرم و تا حدود 90 تومن تو ماه هم میتونم براش هزینه کنم. البته هیچ آشنایی هم با isp های فعال تو شیراز ندارم. یا یه سرویس نامحدود با سرعت دانلود قابل قبول و پینگ نه چندان بالا، یا سرویس محدود با ترافیک مناسب و سرعت بالا. حالا شما دوستان کدوم سرویس و شرکت رو پیشنهاد می کنید.
رایگان هست،شماره و مشخصات میدید ثبت نام میکنیم و خط را رانژه میکنیم،نیازی هم به مراجعه حضوری و مدارک نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
شمارتون را پ.خ کنید جهت بررسی خطتون/PCM/کافو نوری یا معمولی بودن
این سرویس را پیشنهاد میدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت 10240 شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) 722,520 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 4096 کولاک 30 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 927,720 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت 10240 شهاب 40 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) 1,154,520 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت 4096 کولاک 60 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 1,456,920 ريال
قیمت سایر سرویس ها در: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزانه سرویس ها را هم تا جایی که خطتون کشش داشته باشه و ساپورت کنه باز میگذاریم واستون
راه انداری هم 1 تا3 روز کاری بسته به خط/معمولی یا کافو نوری بودن
براي كساني كه از قبل سرويس آسياتك دارن تخفيف خاصي ندارين؟
خیرنقل قول:
چون که در پنل ما نیستند
دوستان ، میگم این مخابرات یا بیست نت نامحدود هم میده ؟ تو سایتش دیدم زده اینترانت نامحدود ! حالا شاید اشتباهی به جای اینترنت نوشتن اینترانت:n13:
ممنون میشم یکی جواب بده
پ.ن : سرویس نامحدود 1024 حداکثر چه سرعتی میده ؟
از قیمت ها مشخص هست که اینترانت هست،خودشون هم که نوشتن اینترانت، با 2020 هم میتونید تماس بگیرید بپرسیدنقل قول:
اینترنت نامحدود ندارن ؟؟نقل قول:
خیر خیلی وقته جمع کردن!نقل قول:
حتی تو 70% از استان های کشور جمع آوری شده.تهران از معدود جاهایی هست که هنوز نامحدود داره و به خوبی هم کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریان خود که تاکنون به عضویت باشگاه آسیاتک درآمده اند، اینترنت پرسرعت رایگان هدیه می دهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL+2 اعلام کرد: مصادف با اوّلین روز ماه ذى القعده و به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریانی که نام آنها معصومه و یا عصمت بوده و عضو باشگاه مشتریان آسیاتک نیز هستند، هدیه می دهد.
برهمین اساس مشترکان آسیاتک که تاکنون از این شرکت سرویس نامحدود دریافت نموده اند 3 روز اینترنت رایگان و مشتریانی که سرویس حجمی دریافت نموده اند 1 گیگ حجم اضافه دریافت خواهند کرد.
لازم به ذکر است، مشترکان آسیاتک از 6 شهریور تا پایان روز 8 شهریور مهلت دارند تا با به عضویت درآمدن در باشگاه بومرنگ آسیاتک، از این تخفیفات بهره مند شوند.
علاقه مندان برای به عضویت درآمدن دراین باشگاه می توانند با مراجعه به وبسایت رسمی آسیاتک و وارد شدن به صفحه باشگاه آسیاتک " " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام کاربری و کلمه عبور اتصال خود وارد تا عضویت شان در باشگاه مشتریان آسیاتک فعال شود.
قدیمی؟!نقل قول:
دوستان من از وقتی که پنل اسیاتک عوض شده با اینکه رمز رو درست میزنم نمیره داخل..مشکل چیه؟
اره قدیمینقل قول:
یوزر را با 711 و بدون صفر وارد می کنید؟
با 1544 تماس بگیرید
آره با 711 و بدون صفر..حالا زنگ میزنم ببینم چی میشه..ممنون.:n16:نقل قول:
سلام
من تو پنل آسیاتک رمزم رو تغییر دادم حالا رمز کانکت شدن تغییر کرده ولی رمز ورود به پنل همون رمز قبلی . چه جوری میشه هر دو تاش یکی باشن؟
رمز ذخیره شده در مودم را تغییر بدید و رمز ورود به مودم هم در تنظیمات مودم تغییر بدیدنقل قول:
در قسمت Maintenance هست رمز ورود به مودم
آسیاتک به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریان خود که تاکنون به عضویت باشگاه آسیاتک درآمده اند، اینترنت پرسرعت رایگان هدیه می دهد.نقل قول:
این شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL+2 اعلام کرد: مصادف با اوّلین روز ماه ذى القعده و به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر به مشتریانی که نام آنها معصومه و یا عصمت بوده و عضو باشگاه مشتریان آسیاتک نیز هستند، هدیه می دهد.
برهمین اساس مشترکان آسیاتک که تاکنون از این شرکت سرویس نامحدود دریافت نموده اند 3 روز اینترنت رایگان و مشتریانی که سرویس حجمی دریافت نموده اند 1 گیگ حجم اضافه دریافت خواهند کرد.
مشترکان آسیاتک از 6 شهریور تا پایان روز 8 شهریور مهلت دارند تا با به عضویت درآمدن در باشگاه بومرنگ آسیاتک، از این تخفیفات بهره مند شوند.
علاقه مندان برای به عضویت درآمدن دراین باشگاه می توانند با مراجعه به وبسایت رسمی آسیاتک و وارد شدن به صفحه باشگاه آسیاتک " " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام کاربری و کلمه عبور اتصال خود وارد تا عضویت شان در باشگاه مشتریان آسیاتک فعال شود.