زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!نقل قول:
Printable View
زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!نقل قول:
پارچه بریز تو انبار
هاااااااا:دینقل قول:
بابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .
ندارمنقل قول:
هرچی به درد بخور بود ریختم:41:
آخه تو سنت قد نمیده.قدیما ما تو تاپیک تریبال یا تاپیکهای دیگه اینقدر سر گرفتن پستهای رند جنگ و دعوا داشتیم و خون و خونریزی راه میانداختیم.وقتی یکی پست رو میگرفت انگار تو یه جنگ بزرگ پیروز شده.واسه همین ارزش پستهای رند رو نمیدونی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی جوونی کجایی...
مصطفی کجایی ببینی پستای رند چقدر بی ارزش شده.
مصطفففففففففففففففففففففی ییییییییییییییییییییییی....
آقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!
با رسیدن من به فورت و خالی کردن منابع 3 ساختمان رو میتونم لول آپ کنیم:دی
آوردم:دی :دینقل قول:
آقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!
تاپیک رو مفید کنیم :20:
آموزش ساخت دوئلر dodge
دوئلر resistance رو هم تو پستهای بعدی میذارم .
کاراکتر : سرباز
بهترین آیتم ها (برای میلی) : fancy felt hat, brown boots, fancy cotton jacket/yellow checkered shirt, brown/yellow shawl
بهترین آیتم ها (برای فایرآرم) : Fancy coat, fancy felt hat, brown boots, black shawl
اسکیل ها در لول 50 به اینصورت :
برای میلی : اتربیوت همه روی کاریزما - 50 تا 70 ویگور - 120 ایم - 30 تا 60 داج - 80 تا 120 تاکتیک / 100 تا 140 اپیرنس
برای فایرآرم : اتربیوت همه روی دکس/کاریزما - 120 آیم - 30 تا 60 داج - 50 تا 70 شوتینگ - 80 تا 120 تاکتیک / 100-140 اپیرنس
مزیت : ضربه نخوردن حتی یکی (خودم تضمین میکنم) - باز شدن کارهایی با پول تجربه و لاک بالا
خب پس برین بسازین دیگه!
دوستان هرکی پول داره بده به فورت بدجور لازم داریم
سریع
مغز متفکر !! :31:نقل قول:
به قول مصطفی بمیری !!! :31:نقل قول:
هادی پاشو بیا سیلور اسنک بهت نیاز داریم :21:نقل قول:
اینارو PDF کن بعد بزاریم صفحه اول تاپیکنقل قول:
اینجوری بعد یه روز این اموزش هات توی اینجا غرق میشه !!
من پور تراپرم ، بگو به چی نیاز داری تا انجامش بدمنقل قول:
چقدر میخوای؟
500 تا بسه؟
lasso ==catching horses کی می تونه کار کنه سرعا می خواهیم پرچم فورت را بسازیم
پول هر چه قدر تونستید به خزانه فورت بریزید نه به خزانه شهر
من خودم صبح 500 تا ریختم الانم بعد 2.30 بعد 300 تا هم می ریزم
من 60 تا داج دارم اما مثل چی کتک میحورم:41:نقل قول:
پس بگو چرا هی تو بازی میل میزنید که بیا.من فعلا نمیتونم بیام.شهرم بهم اجازه نمیده.شاید بعدها اومدم.نقل قول:
هادی پاشو بیا سیلور اسنک بهت نیاز داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی خجالت بکش پشو بیا بهت نیاز داریم.نقل قول:
پس بگو چرا هی تو بازی میل میزنید که بیا.من فعلا نمیتونم بیام.شهرم بهم اجازه نمیده.شاید بعدها اومدم.
اگه میخواهی یکی رو با دستمال بفرستیم دنبالت؟؟
هادی توی راه بهت خرس کباب شده میدم بخوری گوشت تنت بشه :دی
مهرداد جون شما خودت استادی :20:نقل قول:
اگه dodge زیاد تر از aim طرف مقابل هم باشه بازم باید تاکتیک یا اپیرنس داشته باشه تا امکان مورد اصابت قرار گرفتن وجود نداشته باشه .
به زبان ساده اینها در کتار هم باعث میشن شما جاخالی بدی :46:
نه بابا ... کنکور دو سال دیگه دارم ... من الان 6-7 ماهی بود با یوزر C. Breezy فعالیت می کردم ... این یکی رو دیگه استفاده نمی کردم ... تا اینکه اون بن شد و الان در خدمتتون هستیم : دینقل قول:
به به سلام.شما کجا اینجا کجا؟خیلی وقته نیستی.کنکور داشتی؟
به بهنقل قول:
پس آشنا دراومدیم:دی
نبرد در ورلد يك تا ربع ساعت ديگه شروع ميشه! اولين نبرد فورت هست كه شركت مي كنم!!(خدا بيامرزه اموات سعيد رو!!)
==
يه سوال !!
ما مبتونيم بريم توي قسمت مهاجم ها بعد از اونجا به مهاجم ها حمله كنيم؟!! يعني نفوذي بريم داخل از پشت خنجر بزنيم؟!!!
لعنت!!
امدم تو فورت تا شروع شد پيغام داد كه ارتباطت توسط سرور قطع شده!!
اعضابم خرد شد!!
داری خودمونی میشی حاجی :دی
ما دفاع کننده بودیم.زدیم لت و پارشون کردیم.
277 نفر تو این جنگ شرکت کرده بودن.البته فورت برای ما نبود و ما فقط به متحدمون کمک کردیم.
حالا چقدر تجربه و پول این وسط کاسبی کردی هادی ؟ :دی
بله؟نقل قول:
دارم به اين نتيجه ميرسم كه مدافع بودن توي فورت يك امتياز محسوب ميشه!!نقل قول:
ما دفاع کننده بودیم.زدیم لت و پارشون کردیم.
277 نفر تو این جنگ شرکت کرده بودن.البته فورت برای ما نبود و ما فقط به متحدمون کمک کردیم.
خوب گرفتن فورت خیلی کار مشکلیه.چون دیوارهای فورت هم تو دفاع تاثیر داره.تازه ما تعدادمون خیلی بیشتر بود.اگه حمله کننده ها بخوان فورت رو بگیرن باید تعدادشون 2 برابر باشه.نقل قول:
دارم به اين نتيجه ميرسم كه مدافع بودن توي فورت يك امتياز محسوب ميشه!!
راستی اسمت توی ورلد 1 چیه؟
من الان دارم میرم به جنگی که 6 ساعت دیگه شروع میشه.اگه خواستی بیا.تو fort overvew نگاه کن جنگ 0E0 .
بیا تو دفاع کننده ها.
يوزر سعيد 67 دستمه!! تا جمعه! كاري براش پيش اومده بود داد من تا جمعه بگردونمش!!نقل قول:
خوب گرفتن فورت خیلی کار مشکلیه.چون دیوارهای فورت هم تو دفاع تاثیر داره.تازه ما تعدادمون خیلی بیشتر بود.اگه حمله کننده ها بخوان فورت رو بگیرن باید تعدادشون 2 برابر باشه.
راستی اسمت توی ورلد 1 چیه؟
من الان دارم میرم به جنگی که 6 ساعت دیگه شروع میشه.اگه خواستی بیا.تو fort overvew نگاه کن جنگ 0E0 .
بیا تو دفاع کننده ها.
نميتونم بيام! 6 ساعت خيليه!
همين جنگه كه اومده بودم اومدم توي دفاع كننده تا جنگ شروع شد گفت نمي دونم فلش مشكل امنيتي پيدا كرده چي شده خلاصه زد ارتباطمون را سرور قطع كرد!!
توی ورد 5 سه تا فورت به ما حمله کردن ببینم این همه لیدرشیپ دارم چی کار میکنه :دی
پیام میدل ها در فروم:
نقل قول:
Well, the new forts have come to our world which I can see elevating the Silversnake/Middleton tussle to the next level. Currently we have the big & little fort, with Silversnake holding the medium one.
The little fort has already had an attack declared on it. I have asked their leadership (it only has Middleton South as a member) if they are defending that or concentrating on the big fort instead. If they want help defending it I will post here ASAP so we can tool up & head over
آرش یک تلگرام بده به شهر مرکزی میدیل بگو می خواهم در ساختن فورت بهتون کمک کنم و اینوایم کنید بعد برو اونجا چون تمامی مراحل استراتژیکی از اونجا در میادنقل قول:
یعنی شما ها توی این همه مدت جاسوس توی میدل نفرستادین ؟!!!!
بچه ها یاهو مسنجر برای شما باز میشه ؟
برای من ارور میده !!
مشكل خاصي نداره!!نقل قول:
بچه ها یاهو مسنجر برای شما باز میشه ؟
برای من ارور میده !!
مگه شوخيه؟!!نقل قول:
یعنی شما ها توی این همه مدت جاسوس توی میدل نفرستادین ؟!!!!
این یاهو مسنجر برای من باز نمیشه !!نقل قول:
مشكل خاصي نداره!!
به شما هم میگن حرفه ای ؟ :دینقل قول:
مگه شوخيه؟!!
یه جاسوس خشک و خالی هم ندارین !! من و آرش جاسوس میفرستادیم توی شهر ها و اطلاعات میگرفتیم که کی پول بیشتر داره و پولاشو میزدیم !! :دی
مگه تو يه زماني فوندر كورش نبودي؟ خب يكي ميفرستادي توي چانگ آن!! پول هاشم پيشكش!نقل قول:
به شما هم میگن حرفه ای ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جاسوس خشک و خالی هم ندارین !! من و آرش جاسوس میفرستادیم توی شهر ها و اطلاعات میگرفتیم که کی پول بیشتر داره و پولاشو میزدیم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا فقط بر و بچ خودشون رو قبول میکنننقل قول:
مگه تو يه زماني فوندر كورش نبودي؟ خب يكي ميفرستادي توي چانگ آن!! پول هاشم پيشكش!
چند بار سعی کردم ... یوزر رنک 150 هم فرستادم طرفشون ولی جواب میل نمیدادن
يعني اون چهل و خرده اي نفري كه توي چانگ آن بودن همهشون چيني هستن؟!نقل قول:
اونا فقط بر و بچ خودشون رو قبول میکنن
چند بار سعی کردم ... یوزر رنک 150 هم فرستادم طرفشون ولی جواب میل نمیدادن
===
يه درخواست دارم! دوستان كسي اين Aft3rlife يا همچين يوزري رو ميشناسه؟ چينيه يا نه؟
همچنين ibm!!
آره بابانقل قول:
يعني اون چهل و خرده اي نفري كه توي چانگ آن بودن همهشون چيني هستن؟!
یه سری چینی خرپول که پریمیوم دارن اومدن شهر زدن و ورلد رو گرفتن
مثلا تو حاظری بری توی شهری که اسمش باشه آمریکا ؟