الله اکبر:18::31:خدا بیشترش کنه(امشب سرعت 1 کیلوبایت میشه:31:)نقل قول:
Printable View
الله اکبر:18::31:خدا بیشترش کنه(امشب سرعت 1 کیلوبایت میشه:31:)نقل قول:
مطمئنی؟:18::18:نقل قول:
با 256 دو گیگ دانلود کردی؟
عجب حالی میده شاتل به شما ها , 3 گیگ رایگان هم که بهتون داد, هی هم به این شاتل بدبخت فحش بدین:31:
خدا سرعت همه را زیاد کنه. آمین
من اهوازم ... دقیق از دوم رمضان تا همین 4 روز پیش سرعت شب ها 1 هم نمی رسید و کلا قطع بود !نقل قول:
حالا این چند شب وحشی شده ... مثلا دیشب حدود 85 دانلود می کرد ! فکر کنم سیستم اینجا قاطی کرده ! :27:
دقیقا دو فیلم و نصفی کامل دانلود شد
ایشالا همیشه سرعت خوب باشه برایه همه:20:نقل قول:
1 لطفی میکنید؟
تو نتظیمات مودمتون downstream چقدره؟
این که گفتین یعنی چی؟میشه توضیح بدین:11:نقل قول:
منظور همون سرعت دریافت هست که isp به کاربر اختصاص دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای من 544 هست
بابا جواب منم بدین دیگه!
من پریشب با اکو128 در شیراز یک گیگ وپانصد دانلود کردم کف کردم !!!!!!!:18::8:
1- میتونی بذاری رو اتوماتیک میتونی هم خودت IP بدی تو چت آنلاین بپرسی بهتر راهنماییت میکنننقل قول:
2-نیدونم:31:
3-میری تو مرورگرت و 1 سایت باز میکنی اگه اگه سایت را اورد میفهمی که وصله , اون دوتا کامپوتر هم نمیاد
4-تا یکی دو هفته از رانزه در نمیارن ولی بیشتر چرا , اگه نخوای سرویس بگیری باید نصف هزینه سرویس را بدی تا از رانژه در نیارن
5- یوزر شناسه کاربری و پس هم شماره تلفونتونه
VPI:0نقل قول:
VCI:35
سوال شماره 3 بله
وآخری یوزر خودتون رو ما بگیم:27:
ممنون و متشکر!
یه سوال دیگه! اگه Bridging فعال باشه اون دوتا سیستم چشمک زن نمایان میشه!؟
اره دیگه باید 1 کانکشن بسازی و دقیقا مثل دایل اپ میشه تا باهاش کانکت بشی اون مانیتور ها میان:46:نقل قول:
آخ جون! من میمیرم واسه مونیتور چشمک زن!:31:نقل قول:
ممنون!
آقا آخر نگفتین واسه ECO512 باید مجوزی، نامه ای ، داستانی چیزی داشته باشی یا نه همینجوری میدن بهت ؟
سرویستون چیه؟ مال من که هست 604!نقل قول:
512 اکو
:31:نقل قول:
خواهش میکنم
بله یا نامه از دانشگاه باید داشته باشین یا نامه از شرکت با شماره ثبت و مهر:46:نقل قول:
:41: اکو 512نقل قول:
برای منم چند ماهه پیش حدود 600 بود ولی بعد کمش کردن به پشتیبانی هم گفتم گفتن همینم زیادیه:31:
نقل قول:برا اصفهان تقریبا تو یه رنجه اینم از مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
یه سوال دیگه!
اکانتهای اکو بعد از یک ماه بطور اتوماتیک قطع میشن!؟ یا بعد یه ماه هم میتونی استفاده کنی ولی برات قبض یا چیز دیگه ای میاد!؟ اگه ممکنه یکم کامل و دقیق توضیح بدین!
ممنون!
سلامنقل قول:
بستگی به سرویست داره اگه 1 ماهه گرقته باشی بعد از 1 ماه اگه 3 ماهه بعد از 3 ماه و....
کلا قبل از اینکه سرویست تمام بشه فاکتور دوره ی بعد را برات صادر میکنن و پرداخت میکنی که قطع نشه:46:
اگر میخوای سرویس یک ماهه بگیری و عجله ای برای 512 نداری میتونی ریسک کنی و بدون دردسرهای گرفتن eco512 بری سریع eco128 بگیری یه موقع دیدی شانست زد و مثل ما دانلودت 512 از آب در اومد البته اکثرا اینجوری بوده ولی سرعت آپلودش همون 128 هست که توی eco512 سرعت آپلود 256 هست.نقل قول:
اگر از همون اول دیدی 512 نیست برو دنبال eco512
سلام
برای راه اندازی شاتل 25000 تومان میگیره ولی بغیر از این شرکت این کار 10000 تومان انجام میده چرا؟
ایا برای راه اندازی از طرف شرکت نفر می فرستند؟
شما قطعی نداشتید؟
حدود ساعت 10 و نیم
من که نوچچچچنقل قول:
موفق باشید
برای سرویسهای اکو تهران 25 و شهرستانها 15 و سرویس ارت هم 15نقل قول:
با کارت تخفیف 10 تومان و ثبت نام اینترنتی برای تهران 5 تومان میتونی تخفیف بگیری..
نه.....نقل قول:
downstream من هم 544 هست ! سرویسم اکو512 هست
برای منم 571 هست! 128 اکو...نقل قول:
نهنقل قول:
اصلا:31:
دوستان اطلاع ندارید این 128 تا کی سرعتش اینطوریه ومثل 512 هست من میخوام سه ماهه شارژ کنم ازم 512 هست
ولی میخوام 128 بگیرم که بهتر باشه( قیمت کمتر سرعت مثل 512)
ممنون
ببخشیدنقل قول:
کی گفته 128 مثل 512 هستش؟
راستش من که همچین چیزی نشنیدم
سرعتشون زمین تا آسمون فرق داره
معلوم نیست، ممکنه همین امروز برگرده به 128 ، شایدم تا چندسال همینطور بمونه!نقل قول:
برای اغلب مشترکین 128، سرعت به 512 تبدیل شده، تقریبا خیلی وقته.نقل قول:
باباایول!!! پس پیش بسوی 128 راستی مشهد هم اینطوریه؟ کسی مشهد هست که اینطوری شده باشهنقل قول:
من دیشب رکورد خودمو زدم 1383 مگ
برای ما که برگشت 128 ...بقیه رو نمیدونم ....:41:نقل قول:
از دوستان کسی اطلاع داره الان asus 602 کجا تو تهران واقعا پیدا میش ه؟ دست دو هم باشه چه بهتر ...
این نامه ای که از دانشگاه باید بگیریم واسه 512، همون اشتغال به تحصیل یا باید مضمون خاصی داشته باشه ؟ با کارت نمیشه یجورایی ردیفش کرد ؟
ممنون .
دالای کامپیوتر داره با گارانتی اصلی!نقل قول:نه باید این متن را بدی به دانشگاه تا توی فرم های خودشان تایپ کنن و مهر و امضا کنند...کد:http://www.dalay.ir/products/product.php?id=153&sort=2&thispage=1
زنگ بزن دقیق از خودشان بپرس شاید قوانین تغییر کرده باشه..:31::27:
کد:http://www.2shared.com/file/8034217/543eec4b/Shatel.html
نقل قول:
ای دوست سپاسگزار میشوم اگر به من ID Yahoo خود را PM کنی( یا به من IM بدی در Yahoo ) زیرا من در این Forum تنها یک خواننده هستم و به دلیل Post کم( شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید ! ) نمیتوانم PM بفرستم!
پیشا پیش سپاسگزارم!
آقا من 3 ماهه که دارم از سرعت 512 استفاده میکنم در صورتی که 128 خریدم. کسی هست که مثل من باشه؟
بله همه مثل شما هستند :27:نقل قول:
من دو شبه زیاد دی سی میشم....
کسی مشکل مشابه نداره ؟؟؟؟
دقیقا برای اکثر کسانی که 128 اکو داشتن ازبعد از اون زمان انتخابات که سرعت اینترنت کشور را به فنا دادن اینجور شده...نقل قول::31::27:نقل قول:
من دیشب دی سی زیاد داشتم ولی 2شب پیش اصلا...:27:نقل قول: