آره سیستم میفهمه . روی 7 هم امتحان کردم نشد . تو پنل تنظیمات مودم هم حتی میره ...نقل قول:
Printable View
آره سیستم میفهمه . روی 7 هم امتحان کردم نشد . تو پنل تنظیمات مودم هم حتی میره ...نقل قول:
مودم یه بار از پشت ریست کن دوباره رو سون یه امتحانی بکن اگه نشد تو پنل دستی تنظیم کن نمیدونم اینطوری وصل میشه یا نه ولی احتمالا میشه:20:نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز یه مودم tp link 8901 گرفتم و چون مادربوردم سوکت شبکه نداشت یه کارت شبکه هم گرفتم
دیشب هم اومدن و برام وصلش کردن. الان من چندتا مشکل دارم
1.الان مشکل من اینه که حدود 5 دقیقه وصل هست (البته خودم کانکت می کنم و بهشون گفتم بصورت اتوماتیک کانکت نشه) بعد اون چراغ دومی که مربوط به adsl خاموش میشه و اینترنت قطع میشه و بعد از چند دقیقه باز چندتا چشمک میزنه و روشن میشه و به همین ترتیب....؟
ولی اون چراغی که بالاش نوشته internet معمولا خاموشه....
2.اون چراغ wlan روشن هست و چون فعلا من استفاده ای از وایرلس ندارم می خوام که این امکان فعلا خاموش بشه و کار نده.
یه چیز دیگه اگه کسی بخواد از وایرلس استفاده کنه رمز میخواد یا نه؟
سرویس 128 از شرکت اسیاتک هست.که سرعت لود صفحات خوب نیست و سرعت دانلود حدود 5 هست در حالی
که دیشب رو (ساعت 8 و 9) بین 40 تا 50 در نوسان بود.
مودم هم فک کنم رو pppoe
دوست عزیز چون شما خودت به صورت دستی کانکشن ساختی و با اون به اینترنت وصل میشینقل قول:
پس مودم در حالت bridge کانفیگ شده در این حالت اینترنت از طریق وایرلس نمیتونی استفاده کنی
در مورد اون چراغ adsl هم مشکل از isp یا از خط شماست که پایدار نیست چون اون چراغ باید همیشه روشن باشه
به نظر من سرعت 64 یا 128 فرقی با dialup نداره شما بهتره سرعت 1 مگ بگیری که تفاوت رو احساس کنی
در مورد نوسان سرعت هم همیشه همینطوره چون isp ها پهنای باند رو بین 10 تا 12 نفر تقسیم میکنن و شما به ندرت به
سرعت واقعی میرسین
من از وقتی مودم رو روی حالت pppoeگذاشتم هر از ۵ دقیقه send recive استاپ میشه و ۱۵ ثانیه بعد خودش درست میشه،چرا اینطوری هست؟مدمم meganet هست
وقتی مودم رو تنظیم میکنید یه گزینه داره که وقتی با اینترنت کاری ندارین به طور اتوماتیک بعد از چند دقیقه اتصال
رو قطع میکنه
شما ببین که در تنظیمات مودمت این گزینه تیک خورده یا نه ؟
همچین گزینهای ندیدم.ممکنه چی باشه اسمش؟وقتی هم که قطع میشه مودم که بیکار نیست!!!!
گزینه dial on demand
دوست عزیز منظور من موقعه ای که چیزی دانلود نمیکنی و حتی سایتی هم در حال load شدن نیست
تو این حالت قطعی داری یا وقتی که تبادل اطلاعات هم داری باز هم قطع و وصل میشه ؟
توی log اکانتت هم چک کن ببین این قطع و وصل شدن ها ثبت شده یا نه ؟
دوستان نمیدونم این سوال من به این تاپیک مربوط میشه یا نه ؟ ولی مشکل من اینه که به نظر میاد isp من کش بالایی داره واقعا آزاردهنده شده . آیا راه نرم افزاری هست تا این مشکل رو برطرف کنم؟
وقتی تبادل اطلاعات دارم قطع میشه،توی لاگ چیزی ثبت نشده بود،اکانت به طور کامل قطع نمیشه که بخوام دوباره کانکت کنم،فقط سند رسیو حدودا ۱۵ثانیه استاپ میشه،بعدش دوباره درست میشهنقل قول:
اون گزینه تیک نداشت.وقتی مودم رو روی حالت bridght میذارم درست میشه،دیگه قطی نداره
درود دوستان.
من از مخابرات ADSL دارم از توع v.p.n (که یه ip address بهم دادن) حالا مودم وایرلس SMC خریدم و نمیدونم چطور باید روی لپ تاپ و موبایلم share کنم!! با کانکشن همیشه وصل میشم. با این مودم smc هم وصل شدم ولی وایرلس بی وایرلس!!
مرسی
با سلامنقل قول:
چه مشكلي الان داريد دوست عزيزم؟
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما بايد مودم رو در حالت PPPoE تنظيم كنيد
موفق باشيد.
سلام بچه ها
مودم ADSl من huawei SmartAX mt882 هستش واز مخابرات سرویس میگیرم.حالا میخام برم تو قسمت کانفیگ مودم کانکشن PPPOE بسازم ولی هر کاری میکنم وارد کنسول مودم نمیشه.
192.168.1.1
192.168.1.2 رو هم امتحان کردم هیچکدوم جواب نمیده.مودم رو ریست هم کردم ولی درست نشد
کیس میتونه منو راهنمایی کنه؟
دوست عزیز بصورت دستی به کارت شبکه ات ip بده
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
مشکل عجیبیهنقل قول:
شما مودم رو با یه سیستم دیگه امتحان کن ببین باز هم همین مشکل رو داره ؟
سلام دوستان
مودم zycxell RU از شاتل دارم نصبه و مشکلی هم ندارم. شاتل تو راهنماش نوشته برا ورود به کنسول مودم باید IP: 192.168.1.1 رو تو باروزر بزنم تا بیاد.ولی من تو فایرفاکس و آی ای هر چی میزنم نمیاد . چیه مشکل ؟
سلام این 2520u اررور 651 میده .
من جستجو کردم گفتن باید یه فایل رو عوض کنم که اون فایل رو که میخوام عوض کنم نمی ذاره چون فایل های حفاظتی ویندوز هستش می دونین چطوری باید عوض کنم ؟
ویندوز هم 7 هستش
Error 651:-The Modem (or other connecting device) has reported an error.
دوست عزیز اولین کار اینه که باید به کارت شبکه ات به صورت دستی ip بدینقل قول:
مرسی اوکی شد. ترافیک سرویسم داره تموم میشه میتونم یوزر و پس مشترک دیگه ای که ترافیک داره وارد کنم تو کانفیگ مودم ؟ مشکلی پیش میاد ؟
با سلامنقل قول:
به دو شرط میتونید
اول اینکه اون اکانت دیگه که دارید مال همین شرکتی باشه که الان اینترنت دارید ازش
و دوم اینکه مک آدرس ها ی شبکه و مودمتون رو ثبت نکرده باشه شرکت
در اینصورت میتونید استفاده کنید و مشکلی هم نیست
موفق باشید.
هردو از شاتل اکانت داریم. شرط دوم صادقه بنظرتون ؟
فک کنم باشه چون مثل اینکه فقط صبانت مک ثبت میکنهنقل قول:
کاری نداره شما یوزر و پس وارد کن اگه مک ثبت شده باشه ارور یوزر پس میده
با سلام
هربار که تلفن زنگ می خوره مودم adslام قطع می شه. ISP شرکت لیزره. spiliter هم دارم، عوضشم کردم اما تغییری نکرد. پریز تلفنمم ضدبرق نداره
مشکل از چی می تونه باشه؟:-؟
با تشکـــــر
سلام
من مودم وایرلس TP-Link 8901 گرفتم و اینترنتم برای سرویس شبانه اش یوزر و پسورد جداگانه داره،
چون مودم رو بخاطر وایرلسش در حالت PPPoE تنظیم کردم مجبورم هربار بخاطر استفاده شبانه یک سری به کنسول مودم بزنم و تظیمات یوزر و پس رو تغییر بدهم.
سئوالم اینه که آیا این مشکل توی تمام مودمهای وایرلس وجود داره یا اینکه فقط مختص این TP-Link هست؟ مثلا در مودمهای ASUS یا Linksys هم اوضاع بر همین منوال است؟
آیا در مدلهای دیگه مودمهای وایرلس درحالت Bridge قسمت وایرلس غیرفعال میشه؟
فقط خواهشم اینه که هرچه سریعتر بهم جواب بدید تا بدونم با این مودمی که تازه خریدم چه باید بکنم.
سلام
من مودم TP-LINK TD-8811 داشتم و با اینترنت کار می کردم (خود ISP این مودم را نصب کرد) حالا مودم را عوض کردم و Siemens c110 گذاشتم ولی به اینترنت متصل نمی شه. چطوری باید این مودم را کانفیگ کنم.
دوست عزیز وایرلس در حالت bridge غیر فعال نمیشه فقط دیگه در این حالت شما نمیتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنینقل قول:
این مشکل نیست و همه مودمها اینطوری هستن
در واقع مشکل از isp شماست که برای استفاده از ساعت شبانه باید یورز و پسورد رو عوض کنید ،الان اکثر isp ها وقتی شما وارد ساعت رایگان میشید دیگه از اعتبار شما کم نمیکنن
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
آموزش نصب و کانفیگ مودم اول همین تاپیک هست[COLOR="Silver"]نقل قول:
ممنونم از پاسخ شما.نقل قول:
دوست عزیز وایرلس در حالت bridge غیر فعال نمیشه فقط دیگه در این حالت شما نمیتونی از اینترنت وایرلس استفاده کنی
این مشکل نیست و همه مودمها اینطوری هستن
پس با توجه به گفته شما من اگه حتا مودمهایی مثل ASUS یا Linksys هم بگیرم از این نظر کارکردی کاملن شبیه همین TP-Link را دارند؟
کمی سردرگم شدم،
چون برای این موضوع زنگ زدم شرکتی که ازش اینترنت گرفتم، اونا میگن که مودمهاشون Bradcam هست و این مشکل رو نداره.
البته همانطور که میدونید شرکتها همیشه مشتریهاشون رو میپیچونند و قیمتهاشون هم نسبت به هرجای دیگه ای 20هزار تومان گرونتره.
با سلامنقل قول:
چک کنید که اسپلیتر رو درست وصل کردید یا خیر
خط اصلی وارد میشه و دو خروجی به تلفن و مودم میده
موفق باشید.
متاسفانه شرکت های isp از بی اطلاعی مشتریهاشون سوء استفاده میکنن و میخوان هر جور شدهنقل قول:
مودم های خودشونو بفروشن
همونطور که گفتم این مشکل نیست و در واقع ویژگی حالت bridge اینه و ربطی هم به نوع مودم نداره
شما باید حتمن گوشی تلفن رو به line اسپلیتر وصل کنین نه به پریز دیگهنقل قول:
این نکته رو رعایت کردین ؟
سلام بچه ها
من تا دو ماه پیش از لایزر سرویس داشتم قبلشم از شاتل ولی الان از مخابرات گرفتم.الان بهم میگن پورت وصل شده ولی چراغ مودمم روشن نمیشه!نه ویندوز عوض کردم بعد اینکه از لایزر سرویس داشتم نه اینکه مودممو عوض کردم.به نظرتون مشکل از چیه؟
منظور شما چراغ adsl دیگه ؟
اگه از سالم بودن مودم و همچنین سیم کشی خط تلفن مطمئن هستین این مشکل
فقط به مخابرات مربوط میشه که اونها باید جوابگو باشن
آره همون چراغ adslنقل قول:
منظور شما چراغ adsl دیگه ؟
اگه از سالم بودن مودم و همچنین سیم کشی خط تلفن مطمئن هستین این مشکل
فقط به مخابرات مربوط میشه که اونها باید جوابگو باشن
از همه لحاظ مطمئنم ولی بعضیا میگن مخابرات یه دنگ و فنگای خاصی داره واسه همین شک دارم که شاید مشکل تنظیماتی داشته باشه
مخابرات میگه ما پورتو وصل کردیم مشکل از سمت ما نیست
البته من هم شنیدم که خطی که مخابرات میده مشکلاتی داره
اما در مورد شما قضییه اینه که اصلا خطتون وصل نیست که بخواد با تنظیمات مودم درست بشه
اگه خط مشکلی نداشته باشه مودم رو در هر حالتی بهش وصل کنی باید چراغ ADSL روشن بشه
در اینطور مواقع شرکت های isp یکی رو از پشتیبانی میفرستن که بیاد و مشکل رو برطرف کنه ببین که مخابرات همچین کاری رو انجام میده ؟
با سلامنقل قول:
مشکل از مک آدرستون هست
به مخابرات بگید خودش واستون رفع میکنه
موفق باشید.
آخه 2 بار زنگ زدم چک کردن گفتن مشکلی نیست,ولی بازم امیدوارم مشکل همین باشه حل شهنقل قول:
با سلام
مشکل از مک آدرستون هست
به مخابرات بگید خودش واستون رفع میکنه
موفق باشید.
مرسی :10:
سلام خدمت اساتيد فروم
اگه ميشه مودم وايرلس با اين مشخصات به من معرفي كنيد:
1.با تمام isp ها سازگار باشه
2.بردش در فضاي بسته حدود صد متر باشه
3.سري g باشه
4.توي بازار هم باشه
ممنون
با سلامنقل قول:
متاسفانه در اینطور مراکز عموما افرادی نا متخصص هم فعالیت میکنن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
قیمت رو نفرمودید که تا چقدر میخواید
اما در عین حال مدل Linksys WAG120N رو با قیمت حدودا 80 تومن معرفی میکنم
از لحاظ کیفیت حرفه اول رو میزنه
موفق باشید.
دوست عزیز این مدلی که شما معرفی کردین بردش در نهایت 30 متره
البته اگه دیوار ( مخصوصا از نوع بتنی ) هم باشه که کمتر هم میشه
نظر من اینه که یه مدلی بگیرن که آنتنش جداشدنی باشه که اگه بردش مناسب نبود
بتونه با خرید آنتن بردش رو تا حدی زیاد کنه
نقل قول:پاسخ:نقل قول:
1.با تمام isp ها سازگار باشه
zyxel P660 HW
پاسخ:نقل قول:
2.بردش در فضاي بسته حدود صد متر باشه
linksys WAG320
پاسخ:نقل قول:
3.سري g باشه
4.توي بازار هم باشه
ممنون
linksys & zyxcel
سلامنقل قول:
بنظر من بهترین مودم با این مشخصاتی که شما میخواین tp-link w8901g هست.
هم موجود هست و هم سری g هست و هم اینکه از نظر سازگاری مشکلی نداره و از نظر برد
خیلی خوبه و حتی میشه بعدا با تعویض آنتنش بردش رو چند برابر کرد.