سلام
دوستان ثبت نام بدون آزمون پیام نور تموم شد؟؟
نمیشه حضوری بدون آزمون ثبت نام کرد؟؟
Printable View
سلام
دوستان ثبت نام بدون آزمون پیام نور تموم شد؟؟
نمیشه حضوری بدون آزمون ثبت نام کرد؟؟
كي بوده ثبت نامش ؟؟؟؟
فکر کنم آخرین مهلتش 20 مرداد بودهنقل قول:
دوستان میشه حضوری بدون آزمون ثبت نام کرد؟؟؟
سلام
دوستان من دانشجوی پیام نور تهران - ری هستم
الان برای انتخاب واحد نحوه ارائه اکثر درسها رو زده الکترونیکی
بعد این الکترونیکی ها رو همه رو زده برای واحد اصفهان
الان من که مرکز تهران - ری هستم میتونم این درسها رو هم انتخاب کنم؟؟ چرا زده واحد اصفهان؟؟
سلام نحوه ارائه این دروس به صورت مجازی هستشنقل قول:
شما از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کلاس مجازی میشین
- - - Updated - - -
سلام نحوه ارائه این دروس به صورت مجازی هستشنقل قول:
شما از طریق سایت http://lms.pnu.ac.ir/ وارد کلاس مجازی میشین
سلام خدمت دوستان فروم ... خسته نباشید .. اقا من یک سوالی دارم ممنون میشم سریع جواب بدین چون اصلا وقت کافی برای تصمیم گیری ندارم ...
من امسال کنکور مترجمی به بوشهر دانشگاه دریانوردی و علوم و فنون چابهار دراومدم ( اولویت سوم زده بودم به دلایلی) ..منم دراومدم به این داشگاه .. الان مشکل دارم با خانواده نمیذارن برم ...
میگن برو پیام نور بخون ..الان موندم دو راهی ... :n03:
حالا سوال من : من کاردانی نرم افزار دارم ... الان میخوام مترجمی بخونم ... از زنجان هم هستم ...پیم نور میگن مترجمی ناپیوسته نداره .. الان من چی کار باید بکنم ؟ پیوسته برم ؟ اصلا میشه رفت پیوسته ؟ اگر نه ناویسته قبول میکنن ؟
به نظر من پیام نور بهتر هست
درس خوندن توی یه شهر دیگه اصلا به درد نمیخوره
ضمنا ممکنه که چند تا از درس های عمومی رو هم واست تطبیق بزنن و نیازی نباشه دوباره بخونی
خیلی ممنون از پاسخت دوست گرامی ... فقط من الان مشکلم اینه نمیدونم اصلا ناپیوسته داره مترجمی برم دو ساله لیسانس بگیرم یا نه ؟؟؟ از هر کی میپرسم میگن فقط باید پیوسته بری مترجمی ....شما از این قضی خبری داری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته: آموزش زبان انگلیسی
مخصوص ورودیهای 91 و بعد از آن
مقطع کارشناسی ناپیوسته
ولی حالا باید ببینی توی شهر شما هم این رشته ارائه میشه یا نه.
دوستان اونی که بدون آزمون ثبت نام نکرده چیکار باید بکنه؟؟؟
میشه مدارکو همینجوری حضوری برد برای ثبت نام ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام دانشگاه پیام نور فردا از طریق سایت گلستان انجام میشه.نقل قول:
ضمنا آدرس سایت گلستان رو هم غلط نوشته! :n33:نقل قول:
پذيرفتهشدگان هر يك از رشتههاي تحصيلي دانشگاه پيام نور لازم است بر اساس جدول ذيل از تاريخ، محل و نحوه ثبتنام رشتههاي مختلف تحصيلي دانشگاه پيام نور مطلع شوند و در زمان مقرر علاوه بر مدارك مندرج در بندهاي "ج و د" فوقالذكر مدارك ذيل را ارائه نمايند.
نامنويسي از پذيرفتهشدگان اين دانشگاه به صورت غيرحضوري از طريق سامانه جامع دانشگاهي به آدرس: http://reg.pun.ac.ir صورت خواهد پذيرفت. پذيرفتهشدگان ضرورت دارد براي اطلاع از تاريخ و مدارك ثبتنام از تاريخ 94/6/21 به اين سايت مراجعه نمايند.
به نظر من یه سر به دانشگاه بزن خدا رو چه دیدی شاید مثل مدرسه به صورت حضوری هم ثبت نام کردن! :n19:
سلامنقل قول:
ممنون
من الان مترجمی امتحان دادم قبولم شدم...حالا طبقه اون سایت سنجش به حروف الفبا که فامیلیم با میم شروع میشه چهارشنبه باید برم.من کرج هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
ممنون
من الان مترجمی امتحان دادم قبولم شدم...حالا طبقه اون سایت سنجش به حروف الفبا که فامیلیم با میم شروع میشه چهارشنبه باید برم.من کرج هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
اون جدول حروف الفبا که توی سایت سازمان سنجش هست واسه دانشگاه های دیگه هست
مراحل ثبت نام پیام نور کلا فرق میکنه
فعلا باید منتظر اطلاعیه سایت گلستان باشیم
نقل قول:
1394/6/22 يكشنبه
مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور :
زمان ثبت نام غیر حضوری دانشجویان پذیرفته شده در آزمون کارشناسی سراسری سال تحصیلی 95-94 اعلام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،عباس گل بداق مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه پیام نور گفت : ثبت نام غیر حضوری دانشجویان پذیرفته شده در آزمون کارشناسی سراسری سال تحصیلی 95-94 از تاریخ 25/6/94 لغایت 29/6/94 اعلام شده است.
وی افزود: پذیرفته شدگان لازم است در مهلت اعلام شده با آماده کردن فایل اسکن شده مدارک ثبت نام به سامانه ثبت نام دانشگاه(گلستان) به آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه وثبت نام نمایند
دوستان درخواست مهمان در گلستان به چه صورته؟
من از طریق گلستان درخواست دادم موافقت شد
شهریه دوبرابر شد
شهریه فقط این ترم دو برابر شده؟ترم دیگه عادی میشه؟ترم دیگه لازم نیست دوباره درخواست بدم؟
سلام دوباره ... دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده .. من یک بار پست زدم به خطر این که جای دوری دراومدم نمیتونم برم و باید برم پیام نور ... رفتم پرسیدم گفتن کارشناسی ناپیوسته ندارن و باید پیوسته اما پیوسته باید از بهمن برم تو ؟؟؟؟ چرا این طوری هست .. من پیام نور تو کنکور مجاز بودم ولی انتخاب رشته پیام نور نکردم ... بیرون هم بنر زدن که ورود بدون کنکور ... الان راهی هست من از مهر برم پیام نور ؟؟؟ چون سربازیم میاد نمیتونم تا بهمن وایسم ...:n15:
ممنوننقل قول:
فقط شرمنده از چیا باید اسکن بگیریم دقیقا.سرمنده من وقت کافی ندارم همونه مزاحم شما میشم.
مرسی:n01:
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام اولیه چیز های خاصی نیستننقل قول:
فعلا همین ها رو آماده بکن : دپلم - عکس - شناسنامه - کارت ملی - کارت پایان خدمت و ...
توی سیستم گلستان وقتی میخواهی مدارک رو بفرستی اونجا دقیقا مشخص میکنه که چه مدارکی مورد نیاز هست.
ضمنا یه اطلاعیه جدید هم اومده :
1394/6/23 دوشنبه
سلام
دوستان پیام نور برای بهمن ماه بدون کنکور دانشجو میگیره؟؟؟
بهمن ماه هم بر اساس سوابق تحصیلی هستش؟؟ یعنی همون معدل دیپلم؟؟
احتمال قبولی برای معدل زیر 12 اینا چقدره؟؟
اقا قربون دهنت .. منم مشکلم همینه ... انتخاب رشته پیام نور نزدم باید از بهمن برم ... میشه رفت دیگه ؟؟ بر حسب معدله ؟؟؟ من فوق دارم (نرم افزار) میشه رفت دیگه ؟؟؟نقل قول:
دوستان ثبت نام كارشناسي پيام نور كي هستش؟
يكي دختره
ميخواد بره پيام نور
آينده كاري واسش مهمه
چه رشته اي بره بنظرتون ؟!
کار کجا بود دلت خوشه ها!نقل قول:
تا یه جایی آشنا نداشته باشی نمیتونی کار بکنی.
رشته هم مهم نیست چی باشه.
بهترین رشته اونی هست که آدم خودش علاقه داشته باشه.
ضمنا خوندن رشته های علوم انسانی توی پیام نور راحت تر هست.
من كه گفتم برو ازدواج كن بهش
خخخخ
خودش گير داده كه بخونه:n21:
ما با معدل 18/50 بيكاريم:n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
نقل قول:
- قابل توجه پذيرفته شدگان محترم مقطع كارشناسي سال 1394 تاريخ انتشار :1394/06/24
كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 25/06/1394 الي 29/06/1394جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند.
خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:
الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260" ب) پرداخت شهريه ثابت ج)انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101"
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده c941 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: c941600707
گذرواژه: 0061111111
2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.
آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3- بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).
4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام انتخاب واحد از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:
منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.
تذكر2: در صورت موفقيت تراكنش پرداخت پس از حداكثر 2 ساعت، وضعيت دانشجو از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.
تذكر3: شايان ذكر است در صورت عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد. در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است
مهمان دائم و مهمان موقت/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت درخواست مهمان موقت و دائم در نیمسال اول ۹۵-۹۴ دانشگاه پیام نور برای دومین بار تمدید شد.
دوستان تاریخ حذف و اضافه کِی هستش؟ من فرصت نکردم انتخاب واحد کنم.
دوستان هيچكس نميدونه ارشد پيام نور با آزمون يا بدون آزمون ميگيره تو اين هفته ها يا نه ؟!
کلیه مقاطع و کلیه ورودی های جدید و قدیم /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد کلیه دانشجویان ورودی قدیم و جدید دانشگاه پیام نور در نیمسال اول ۹۵-۹۴ تمدید شد.
- - - Updated - - -
کلیه مقاطع و کلیه ورودی های جدید و قدیم /
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام غیرحضوری و انتخاب واحد کلیه دانشجویان ورودی قدیم و جدید دانشگاه پیام نور در نیمسال اول ۹۵-۹۴ تمدید شد.
سلام
اقا کی به کیه من هر لینکی میرم یا خرابه یا باز نمیشه اونیم که باز میشه یه اطلاعاتی دادم نمیدونم ثبت شد یانه....چرا اینقدر پیچیدست. دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید:
الان من کنکور دادم و برای پیام نورم قبول شدم حالا باید ثبت نام اینترنتی کنم!
یا ثبت نام حضوری یا هردو!!!
طبق این لینک حرف اول فامیلیه بنده با میم شروع میشه باید تو اون تاریخ حضوری برم؟اگر اره کجا برم؟! خواهشا کمک.مثلا الکترونیک شدیم عجب شیر تو شیریه:
pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9a147782-1236-4ad2-b350-9cce2a9bf434
مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دانشگاه پیام نور دستورالعمل اجرایی و قوانین جدید تکدرس و معرفی به استاد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را ابلاغ کرد.
- - - Updated - - -
مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دانشگاه پیام نور دستورالعمل اجرایی و قوانین جدید تکدرس و معرفی به استاد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را ابلاغ کرد.
سلام اول باید ثبت نام اینترنتی انجام بدی بعدش حضوری که چندروز بعد انجام میشه. ضمنا ثبت نام اصلی همون اینترنتی انجام میشه و با مروگر ie باید ثبت نام انجام بدی تا سایت گلستان یا همون سایت ثبت نام و ... بدون مشکل بازبشه.نقل قول:
امکان انتخاب واحد برای سایر دانشجویان/
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) :حذف و اضافه نیمسال اول ۹۵-۹۴ دانشگاه پیام نور از امروز ۱۳ مهرماه ۱۳۹۴ امکان پذیر می باشد / نکات مهم در حذف و اضافه
دوستان وضعیت نمرات زیر ده به چه صورت هست؟
توی معدل نهایی دخالت داره یا حذف میشن؟
پایان ترم اگه به امتحان یه درس نرم حذف میشه یا صفر میگیرم؟
شما هر درس باید بالای ده بگیرید تا پاس شه.درسیم که زیر ده اشه باید دوباره ترم بعد بردارین.نقل قول:
نمرات زیر ده در معدلی ترمی محاسبه میشن ولی در معدل کل حذف میشن
پایان ترم هم نرین غیبت براتون میزنه و اون درس به طور خودکار حذف میشه نمره ای براش زده نمیشه
دوستان من طبق جدول زمان بندي آزمون ها
به دوستم گفتم 12 مهر ثبت نام كارشناسي پيام نور هستش
حالا ميبينم اصلا هيچ خبري نيست !!!
پيام نور كي ثبت نام داره؟
واسه كارشناسي؟
ثبت نام تموم شده!نقل قول:
انشاالله سال دیگه!
اي بابا
خب اون اطلاعيه رو تغيير بدين مردم به اشتباه نيفتن !
زده 12 مهر ماه ثبت نام كارشناسي پيام نور !
الان تا آخر سال ديگه دفترچه هم نميدن؟
سال ديگه مرداد بايد ثبت نام كنه اين بنده خدا ؟؟
- - - Updated - - -
اي بابا
خب اون اطلاعيه رو تغيير بدين مردم به اشتباه نيفتن !
زده 12 مهر ماه ثبت نام كارشناسي پيام نور !
الان تا آخر سال ديگه دفترچه هم نميدن؟
سال ديگه مرداد بايد ثبت نام كنه اين بنده خدا ؟؟
ثبت نام بعدی کارشناسی پیام نور در آبان ماه انجام خواهد شد که پذیرشش برای بهمن 94 خواهد بود.نقل قول:
ثبت نام هم از طریق سازمان سنحش انجام می شود و بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی می باشد
- - - Updated - - -
ثبت نام بعدی کارشناسی پیام نور در آبان ماه انجام خواهد شد که پذیرشش برای بهمن 94 خواهد بود.نقل قول:
ثبت نام هم از طریق سازمان سنحش انجام می شود و بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی می باشد
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : سازمان سنجش آموزش کشور زمان آغاز ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته های تحصیلی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) آبان ماه سال ۹۴ را اعلام کرد.
- - - Updated - - -
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : سازمان سنجش آموزش کشور زمان آغاز ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در گزینش رشته های تحصیلی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) آبان ماه سال ۹۴ را اعلام کرد.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی آبان ماه ۹۴ تمدید شد / تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته
- - - Updated - - -
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی آبان ماه ۹۴ تمدید شد / تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته