:n28:اقا حمید کجایی!؟نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه؟
کدوم بهتر جواب میده؟؟
:n28:اقا حمید کجایی!؟نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه؟
کدوم بهتر جواب میده؟؟
سلامنقل قول:
سراغ 10 نرو بنظرم
MX 12 PLUS رو کامل درایو میکنه
اما خروجیت برای RS12 یمقدار کمه
بهترین ترکیب رو از نظر RMS با MX 12 میتونه داشته باشه
موفق باشی
باتری65 امپر واسه یه امپ 800 وات کافیهیا خازن میخواد؟
قیمت خازن چنده؟
یه سوال دیگه من رو امپم دو تا فیوز25aهست؟باید تغیرشون بدم نسبت به باتری؟
بستگی به مصرف کلی برق توسط سیستم دارهنقل قول:
لزوم وجود خازن بستگی به نوع، وات ، نعداد ساب و قطعات و مصرف و نوع موسیقی که استفاده میشه داره
اگه خیلی از آهنگ های کوبشی مثل تکو استفاده میکنی خازن لازم میشه
قیمتش هم بستگی به برند و میزان ظرفیتش داره از 60 تومن تقریبا شرع میشه به بالا
در مورد فیوز آمپ نیازی به تعویض نیست
اره صد میتونه بفروشینقل قول:
والا همه دلشون میخواد پایونیر بهشون معرفی شه در حالی که تولیدات جدید پایونیر کیفیتش پایین اومده
این کنوود که معرفی کردین به نظرم از هم قیمیتای خودش تو پایونیر و جی وی سی و سونی بهتر می ارزه
من تو ماشین های مختلفی که نشستم به نظرم کلا سیستم های کنوود صدای بهتری داشتند نسبت به پاییونیر !نقل قول:
البته قیمت این هدیونیته رو من نمیدونم چقدره ! ولی حدس زدم بالا نباشه
من یکی رو دیدم هدیونیت سایلکس بود فکر کنم ، گذاشته بود رو ماشینش و خیلی وقت هم بود داشت استفاده میکرد !!! و اصلا خرابی نداشته و تصویری هم بوده !
و کلا همه چیز داشت
میخواهم ببینم نظر دوستان در مورد این هدیونیت ها چیه ؟ خیلی ها میرن سراغ این جور هدیونیت ها !
هدیونیتهای متفرقه بدرد سیستمهای حرفه ای نمیخورن و بدرد آماتورها میخورد که فقط صدای کاملا معمولی میخواهند بشنوند.نقل قول:
به نظر دوستان ارزش داره که برای نصب طاقچه رو برش بدم یه کامپ ها رو عوض کنم و یه سایز دیگه بگیرم؟؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زحمتی بکشید این عکس رو یه بررسی بکنید واسه سابم هست تو کاتالوگش واسه ساخته باکسه سیلد اینارو نوشته و من سر در نمیارم که فرقاشون چیه!؟:n03:
ممنون میشم حوصله به خرج بدید و واسم توضیح بدید دقیقا"..
مرسی.:n12::n12::n12:
سلام جنای شریفی خوش آمدید به جمع پی سی فروم.:n12:نقل قول:
بچه ها من درگیر امتحانات ترم آخر بودم.تو این سن و سال با دوتا بچه واقعا مشکل بود.ولی به لطف خدا بالاخره تموم شد.انشاءالله یه شرینی افتادین.:n20:
سلام.مطمئنا همینطوره. ما ایرانیها BASS های ساب ووفرها با زندگیمون عجین شده.:n19::n20:نقل قول:
]نقل قول:
امیر جان گلم. شما که نمیتونستید هزینه کنید برای آمپلیفایر چرا رفتید 1073 خریدید.یه 718 می گرفتی خیال خودت رو راحت می کردی دیگه.
از قدیم میگن یا نکن با فیلبانان دوستی ،یا یه خونه بساز فیل تو بره.:n02:
دوستان تورو خدا قبل از خرید اسپیکر یا کامپوننت حتما به بودجه آمپلیفایر خوب و در خور اسپیکرهاتون توجه کنید.چون واقعا حیفه. هزینه میکنید ولی از قابلیت اون استفاده نمیکنید.ببخشیدا امیرجان.کلی عرض کردم.
دوست گلم. ساب شما ساب قوی هست و سری ترمور 15 ارت هست. باید آمپلیفایر قوی براش بگیری.هزینه چقدر در نظر داری گلم.نقل قول:
بله سری تاندر سری خیلی خوبی بود. ولی حیف دیگه کمتر گیر میاد.نقل قول:
mx 130 هست فروشش 340 هست.تخفیف هم براتون میگیرم.نقل قول:
حسین جان RS بهتره. قویتر هم هست.آمپ مونو که کمه و گرون. مثلا یه 7205 رو میتونی بریج کنی بدی بهش. البته 9105 هم هست.ولی فکر کنم بالای 500 باشه. کم هم هست.هزینه ؟نقل قول:
MTX T6C693بد نیست. 290 تومن.نقل قول:
بفرما!!!حتما ولتاژ به کوئل وارد شده.آشغالن بابا:n24:خواهشا دنبال این برندهای ارزون نروید. پولتون رو دور نریزید.نقل قول:
با اهم متر اهم کوئلش رو تست کن ببین چند نشون میده؟نقل قول:
محمد جان اشتباه به عرضتون رسوندن.یعنی کمپانیه سازنده و اینهمه مدت که از زمان ابداع باکس سیلد میگذره همه ساب ووفرهاوشن اینجوری شده؟نقل قول:
شما باس بوست رو زیاد کردی و به ساب زبون بسته در حد مرگ فشار آوردی. تازه من به Voice Coil شون ایمان آوردم که اون نسوخته.
دوستان BASS BOOST کلا چیزه مزخرفیه.برای چند لحظه کل کل کردن خوبه ولی چون روی یه فرکانس خاص که حدودا 40-45 هرتز هست و در حدود 18dB SPL رو افزایش میده لذا اگر کنترل شده نباشه آسیبهای جدی به درایورها میرسونه.
این محمد آقای گل هم از اول دنبال BASS قوی بودن.بنده هم عرض کردم که با هر سابی که نمیشه کل دیگران رو خوابوند
کار هر ساب نیست کل خوفتن،یه R15 ،L7،x-ion 15-1000 ی نر میخواهد و آمپ قوی.:n02::n08:
MX12 براش مناسبتره.نقل قول:
باکس سیلد با حجم خالص 32 لیتر یا باکس پورتد با حجم خالص 48 لیتر با فرکانس تیون 35Hz براش مناسبه.
اگر 2 اهمی هستند در حالت سری 4 اهم و در حالت موازی 1 اهم میشوند.نقل قول:
ساب ووفرهای کیکر به خاطر VAS بالائی که دارن اغلب باکسهای بزرگ رو برای اجرا میطلبند.اگر مایل بودید من میتونم براتون طراحی کنم و نقشه اش رو بکشم بدید نجار براتون بسازه یا اینکه خودم بدم براتون بسازن.ماشینتون چی هست؟آمپلیفایرتون چیه؟
ببین دوست عزیز.آمده مشخصات و نوع باکسهائی که بهترین پاسخ رو تو احجام مختلف میدن نوشته.نقل قول:
SQ مخفف Sound Quality هست.
اون قسمت که های لایت فرمودید،باکس سیلدش حجم رو 51 و باکس پورتد هم 147 لیتر توصیه کرده.
قسمت پائین هم اندازه ها رو به سانتیمتر و اینچ داده و کار سازنده رو بسیار راحت کرده.
امروز فرصت دست داد که خدمت داریوش جان (D.S)عزیز باشیم برای نصب سیستم حرفه ایشون.از ساعت 9 صبح تا حدودای 4.5 بعداظهر روی ماشین فعالیت انجام شد.از تمامی مراحل براتون عکس گرفتم که انشاءالله به زودی همراه با یه ریویوی کوتاه براتون میزارم تو تاپیک مربوطه:
منتظر باشید.فعلا شب بخیر.
حمید جان
باکس سیلد با پورتد چین؟
میشه توضیح بدید؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میبخشین من چون پستم کمه نتونستم تو پ خ جوابتون رو بدم
من قیمت رو از اقای حمید همتی گرفته بودم ایشون فروشنده معتبری هستن
قیمت هاشون هم خوبه
در تماسی که با اقا حمید استاد گل خودمون داشتم ، ایشون رو میشناختن
نمیدونم شاید شماره گذاشتم خلاف قوانین باشه
به احتمال زیاد اقا حمید داشته باشن
موفق باشین.
دوست عزیز هدیونیت های چینی رو کسی نمیگه خراب میشند یا ... نه خرابم بشند هزینه تعمییرشون خیلی پایینه اما تفاوتشون توی صداشون مثل مقایسه صدای قاشق و چنگال با گیتار میمونه :Dنقل قول:
Sent from my HTC One X
:n02::n02::n02:نقل قول:
بله ، واقعا منم موافقم، آخه برادر من حیف ریال نیست که به سختی در میاد بره تو جیب یه عده دلال ؟؟؟
جنس 40 -50 دلاری رو وارد میکنن با دلار 3000 تومن و سود دلالان عزیز شما باید 150 تا 200 پول بدی، اونم برای جنسی که اصلا ارزش نداره
سلام حسبن جان.قبلا تو تاپیک چند توصیه و اصطلاح ....کامل توضیح دادم.مطالعه بعرمایید اگر سوالی داشتید در خدمتتون هیستم.نقل قول:
ممنونم رضا جان.محبت داری شما.نقل قول:
سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کراس اور باند infinity 693.5i رو از کجا میتونم گیر بیارم یا اگه گیر نمیاد میتونم کراس اور دیگه ای بهش وصل کنم ؟؟
اگه میشه لطف میکنید 1 کی 2 تا مدل خوب معرفی کنید که بخرم ؟؟
با تشکر از همه ی دوستان و اساتید خوبم . :n12::n12:
سلام
ممنون از همه دوستان واسه راهنمایی :thumbsup:
رفتم 8019 بگیرم کلا 2تا تو مشهد بود یکیشم یارو نمیدونست که حتی داره میگم 8019 کنوود دارین میگه نه بعد میگم په این چیه ؟ :n04:
8019 نشد پس 9550 گرفتم ! گفت 50تومن هم باید بدی واسه تبدیل اینترفیس ؟؟ ندادم :n04:
امتحانا هم شروع شد پس فلا خدافظ !:41::n28:
فقط کسی میدونه سیم مثبت منفی باتری مستقیم وصل شده به جافندکی ماشین ؟ اینجوری مشکلی پیش میاد ؟
:n18:
امروز رفتم عباسی و توپخونه و حتی ستارخان ولی پنل 9885 آلپاین پیدا نکردم!:n03:
راستی حمید جان فعلا" درگیر پنلم واسه باکس خدمت میرسم.:n12:
این پخش چطوره Pioneer 8650
گذاشتن برای فروش تو پی تی خوبه بگیرم؟
سلام دوست خوبم. انشاءالله همه واحدها رو با موفقيت و نمرات عالي پاس كني.:n12::n16:نقل قول:
در مورد اين جمله"سیم مثبت منفی باتری مستقیم وصل شده به جافندکی ماشین"رو من متوجه نشدم؟يعني چي؟توضيح ميفرمائيد.
من در خدمتتون هستم. آره پنل خدا نكنه گم بشه يا دزد بزنه. اونم بعضي مدلها خيلي بد گير مياد.نقل قول:
سري قديميه؟بد نيست صداش.تعمير كه نشده؟كارتن ...داره؟
شما خیلی آقایی حمید جان.
والا نمیدونم سری قدیمیه یا نه!
تعمیر هم نشده.
کارتن هم داره.
لینکشو پ.خ میکنم برات الان..
0نقل قول:
سلام ممنون از محبتتون.نمیدونم والا میخوام تا 1600-700 هزینه کنم.هم قدرت هم کیفیت.!الان بهترین باندهایی که بشه رو ماشین نصب کرد چین(هم صدای شفاف هم بیس عالی)!!؟؟فعلا باند و آمپ خوب بگیرم بعدا چیزهای دیگه هم اضافه میکنم.
خواهشنقل قول:
باند و آمپ ؟؟
باند و آمپ و ساب؟؟
کامپ و آمپ و ساب؟؟
کامپ و باند و آمپ و ساب ؟؟
نظرت رو کدوم طرحه که بهتر نظرها رو جمع بندی کنی؟
منظورت اینکه باند و آمپ بگیری بعد چی اضافه کنی؟
بنظرم سیستم کلی {تک تک قطعات} رو مشخص کن یعد بتدریج خرید کن و نصب کن
الان باند و آمپ بگیرم بعد ساب و کامپوننت اضافه کنم.(این فعلا نظر خودمه):n10:نقل قول:
یا اگه میشد با 700-1600 2 تا باند خوب بگیم که بیس عالی داشته باشن یک جفت کامپونت هم بگیرم برای تفکیک صدای عالی و یک آمپ خوب که کاملن درایو باشه باهاشون دیگه محشر میشد و ساب نمیگرفتم.!:n13:
سلام
بچه ها من یه ساب JBL 1000W دارم و یه آمپ Power Acoustik 600 watt چهار کاناله
میخواستم ببینم قیمت تقریبی اینا چنده تو بین مغازه دارای بیرون چند بر میدارن نهایت ازم ؟؟؟
سلام..نقل قول:
مغازه دارها اکثرا" بزخری میکنن و کلی هم منت رو سرت میذارن!
به نظره من تو پی تی بذار برای فروش...
سلامنقل قول:
طبق وعده اي كه داده بودم خدمتتون عكسها رو براتون آپ كردم.اميدوارم اون مثل" وصف العيش،نصف العيش "براتون مصداق پيدا كنه:n02::n12::n16:
اقا حمید این آمپ ادیو سیستم قسمت قسمته منظورم اینه که تیکه تیکه هست اخه شکلش یه جوریه که انگار از قسمتای 4 گوش جدا جدا تشکیل شده ؟؟نمیدونم سوالمو تونستم برسونم یا نهنقل قول:
با سلام خدمت همــــه دوستان (مخصوصا" حـــمید آقای عزیز:n12:)
امــــــــــروز بالاخــره رفتم نصب کــردم!!!:n09:
خواستم اینجــــــــا از حمـــــــــــــید خان تشکر کنم بابت راهنمایی ها و هماهنگ کردن بابت خرید اجناس از دوست خوبشون آقـــــــا پیام گـــُل:n12:
دســـت حــــــــــمید خان درد نکنه که منو بــا آقا پیام (رئیس شرکت) و آقا مهــدی گــُل (نصاب ) آشنا کــرد
واقــــــــــــــــــــعا " کاره آقا مهدی درست بود.دستش درد نکنه:n16:
آقـــــــــا پیام هم تا جایی که راه داشت برام قیمتـــهارو چــــلوند(ماشالا خیــــــــــــــلی هم خوش اخلاق):n01:
دوستان از من به شما نصیحـــت ، خواستید نصب کنید بـــــــــــــرید مغـــازه آقا پیـــام و نصاب آقا مهدی!
یـــــــــــــا حق!
سلامنقل قول:
عجب سیستم ردیفی
من بودم حد اقل از ساب های sql گلیدن میخریدم
آمپ مونو هم خیلی خوشگله . مبارکش باشه ایشالله
100 سال براش کار کنه سیستم
کی بشه ما یه میتینگ بزاریم همه بچه ها رو جمع کنیم صدا ها رو بشنویم . مردیم از بس با این 718 ها و 6975 های 50 واتی سر کردیم:n02:
یکی از دوستام یه ساب 32 اینچ کدنس داره میخره منتظر میتینگ بیاد بترکونه !
سلام خدمت همگی
پیرو جا نشدن کامپ ها در جای فابریک
امروز رفتم پیش نصاب گفت باید طاقچه بزاریم
خلاصه طاقچه 30 تومن قیمت داد که 27 دادم
نصب هم 20 گفت که 17 دادم
صدا نصبت به باند های فابریکی شاید حدود 30 درصد بهتر شد :n13:
طاقچه رو می خواست همین جوری بزاره بدون پیچ کردن خلاصه از سمت شیشه دو تا پیچ بزور بهش زدم تا سر و صدا نکنه !
جالبه صاقچه جا نمی شد گوشه ها شو برید تا جا بشه
این عکس پایان کار
اون قیما از بدنه افتاد بیرون
راستی طاقچه درست نصب شده یا باید بیاد پایین تر؟؟
آمپ هم خواستم بگیرم به دو کانال رضایت دادم مارک mafco هر کاتال 60 وات 110 تومن ! نمی دونم فیک بود یا نه؟
صدا کامپ با امپ بهتر می شه؟؟:n13:
آقا اگه پنل یه پخش سی دی خور پایونیر رو به کفی یه مدل دیگه از پایونیر وصل کنیم چی میشه؟کار میکنه
مثل کفی 5900 باشه پنل 3050 بهش بزنیم کار کدومو انجام میده؟
تو ایسام یه 9846e هست 40 ت اگه بخورهنقل قول:
سلام :n02:نه جدا نیست.طراحیش اینطوریه.نقل قول:
سلام مجتبی جان. مبارکتون باشه. خوشحالم که از نتیجه کار راضی هستید.خدائیش وقتی میبینم کمکی کردم و باعث شادی و سرور شما عزیزان شدم قلبا شاد میشم. همیشه مخصوصا تو تماسهای تلفنی به برخی دوستان که تازه با فروم و بنده آشنا میشم عرض کردم. که همیشه ایم مرامم بوده، چیزی که خودم دوست دارم و یا کمی اطلاعات در باره اش دارم،رو دیگران هم داشته باشن و در اختیارشون قرار بدم.نقل قول:
خدا رو شکر تا اینجا خدمت شما عزیزانم رو سفید بودم. امیدوارم همیشه بتونم براتون مفید باشم.
:n12::n16::n12:
محمد جان اول قرار نبود ساب ببندیم. بعدشم سابهای قویتر آمپ قویتر و باکس حجیمتر لازم داره. داریوش جان هم براشون همین ساب کفایت میکنه چه از نظر هزینه و چه فضای صندوق. چون واقعا اگر باکس کمی بزرگتر باشه دیگه هیچ جائی نمیمونه براشون.نقل قول:
مهدی جان مبارکت باشه ولی اصلا چیزی مشخص نیست. یه عکس از دوتا کامپ بگیر تو روز.ضمنا بزارشون تو تاپیک مربوطه.نقل قول:
مسلما صداشون بهتر میشه اگر آمپ مناسب بهش وصل بشه.
مافکو کلا یه برند ریمارک هست.
کسی از دوستان میدونه جریان این امپ چیه؟:n13:کسی میدونه کلمات M A F CO هر کدوم چه معنی میده.:n02:
هرکسی بگه جایزه داره.:n10:
برخی از کفی/ پنلها به هم میخورن ولی این مدل رو بعید میدونم. باید از تعمیرگاه مرکزی سوال کنی.نقل قول:
داستان مافکو رو فهمیدم
مخفف محمد علی فدوی هست یکی از شرکای شرکت عکاظ !!!
عجب برندی!!!!
خوب دوستان یه سوال برام پیش اومده
برای کامپ ها توی مشخصات زده هر طرف پیک 150 وات حالا دنبال چه واتی برای آمپ باشم نظرم روی 70 75 تاس ؟؟؟
RMS چنده؟ اگه اونم 70 - 75 باشه ، خوبهنقل قول:
چند وات بالای RMS بگیری بهتره.
lمشکل همین جاسنقل قول:
rms رو نزده تو مشخصات زده پیک 300 تا هر طرف 150 تا
تو اینترنت هم سرچ کردم نزده چند rms
البته صاحاب قبلی گفت 70 تا بهش می دادم :n01:
نه نمیخوره 9885 دمو داره...نقل قول:
مرسی از پیگیری.:n12: