مبارکتون باشه:46:نقل قول:
طبق نظر دوستان لوازم جانبیشو از همون مغازه نگرفتم
منم میخام یه دوربین بخرم احتمالا از یه مغازه باشه یعنی منم لوازم جانبیش رو از همون مغازه نگیرم؟ چرا؟ میشه دوستان اینو توضیح بدید ممنون میشم:11:
مبارکتون باشه:46:نقل قول:
طبق نظر دوستان لوازم جانبیشو از همون مغازه نگرفتم
منم میخام یه دوربین بخرم احتمالا از یه مغازه باشه یعنی منم لوازم جانبیش رو از همون مغازه نگیرم؟ چرا؟ میشه دوستان اینو توضیح بدید ممنون میشم:11:
مبارکتون باشه:46:
ممنونم از شما :10:
اینطور که من شنیدم فروشنده ها توی بدنه زیاد نمی تونند سود کنند و بیشتر سودشون توی لوازم جانبشه و قیمت اونو زیاد میشه تا جبران بشه :headphone من تجربشو برای یک دوربین دیگه ای که خریدم دارم:19:
خواهش میکنم:11:نقل قول:
پس لوازم جانبی مثه کیف و رم و..... رو از یه مغازه دیگه بخرم! مثلا چه مغازه ای مگه مغازه ای هم هست که فقط لوازم جانبی رو بفروشه ؟
نقل قول:
بله مغازه ای که فقط و فقط لوازم جانبی داشته باشه هم هست یه کم بگردی پیدا می کنی اگه هم پیدا نکردی اول از دو سه تا مغازه قیمت بگیر و بعد خرید کن:8: جواب میده :31:
ممنوننقل قول:
به نظرتون لوازم جانبی رو از اینترنت بخرم یا نه؟ اصلا قیمتهایی که روی سایتا هست قیمت واقعیشه دیگه؟ شما خودتون چیکار میکنید؟ اگه جایی چیزی قیمت کردید مثه رم که فک میکنم برا همه دوربینا یه جور باشه بیاید منو خبر کنید:46:
به نظر من لوازم صوتی و تصویری و لوازم جانبی چیزی نیست که بخوای از اینترنت بخری منظورم اینه که باید از نزدیک اونو ببینی و لمس کنی :31: و بعد بخری و قیمت سایتا هم به نظر من زیاد تر از قیمت بازاره مگر در مواقعی خاص امیدوارم جوابتو گرفته باشی :10:نقل قول:
کمک کمک کمک
خب دوستان بعد از چند روز تحقیق چند دوربین رو برا خرید انتخاب کردم :31: حالا من کدومشو انتخاب کنم به نظر شما کدومش رو بگیرم؟
اگه میشه تفاوتای اینا رو به من بگید خودم با توجه به قیمتش نظرم روی 115 هست آیا با توجه به تفاوتاش با 310 با توجه به اختلاف قیمتشون می ارزه که 310 رو بگیرم یا نه؟
Canon IXUS 115 , Canon IXUS 310 , Canon IXUS 220
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم دوربین Canon PowerShot S100 رو که تازه معرفی شده بخرم قیمتش احتمالا حدود 600 تومن خواهد بود
میخواستم از دوستان بپرسم که آیا با این قیمت ارزش خرید داره؟ نظرتون در مورد G12 چیه؟!
راستی کسی نمیدونه که S100 کی وارد بازار ایران میشه؟!
IXUS 115 رو از ليست حذف كن حالا اگه سرعت بالا و لنز وايدتر و صفحه نمايش لمسي ميخواي IXUS 310نقل قول:
در غير اين صورت IXUS 220
بهترين انتخاب مسلما IXUS 310
سلام
گیج شدیم رفت
آخرش کدوم انتخاب کینم ؟
SX230 IS کنن
یا
IXUS 310 HSکنن
یا
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
یا
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
یا
Sony Cyber-Shot DSC-WX10
یا
Sony Cyber-Shot DSC-TX100V
وقتي تو ليست انتخابها SX230 و IXUS 310 داري ميتوني بفيه رو با خيال راحت حذف كني. بين اين دوتا يكيو انتخاب كن اولويت با SX230 هست...نقل قول:
سلام به همه
بالاخره بعد از چندین روز تحقیق از اینور اونور تصمیم نهایی رو گرفتم و دوربین IXUS 310 رو خریدم
از همه دوستانی که تو این تاپیک منو راهنمایی کردن ممنونم دستتون درد نکنه خیلی نظراتون به دردم خورد و رو انتخابم تاثیر داشت:11:
مبارکت باشه دوست من :10:اومیدوارم عکس های خوبی باهاش بگیری:46:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز:10:نقل قول:
از راهنمایی هم که شما کردید و فقط گذاشتید برا مشاوره دادن به من خیلی خیلی متشکرم:11:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون
ولی تکنولوژی 3 دی پانورمای سونی چی ؟ به درد نمیخوره ؟
البته میدونم 3دی واقعی نیست ولی پانورما .....
شما اگه واقعا اين تكنولوژي واست كاربرد داره ميتوني كيفيت بالاتر كنون رو بذاري كنار و از سوني دوربين انتخاب كني.... ولي بعد از مدت كوتاهي ممكنه حس كني كه اگر كيفيت بالاتر بود بهتر بود... البته كم لطفيه اگه بگيم سوني دوربينهاش كيفيت نداره ولي در مقابل كنون حرفي واسه گفتن نداره ولي شما بهتره چند نمونه عكس از دوربينهاي سوني و كنون ببيني بعد تصميم بگيري چون خيلي از افراد رنگها و كيفيت سوني رو دوست دارن...نقل قول:
منم hx7 دارم از عکساش راضی نیستم بیش از حد ابرنگی و انگار تابلو نقاشی تحویلتون میده. دوستان 16 مگاپیکسل برای این سنسور اصلا مناسب نیست نویزش زیاده ولی فیلمبرداریش واقعا خوبه ولی با کنون مقاسه نکردم
اینطور که متوجه شدم بین SX230 و IXUS 310 دوستان SX230 رو بیشتر توصیه میکنند.درسته؟
حالا بین SX230 و S95 چی؟ آیا S95 خیلی قاطع برتره؟
S95 و S100 چی؟
برای استفاده روزمره.
S95 , S100 با قاطعيت برتري دارن هم از نظر كيفيت عكس و هم از نظر تنظيمات دستي بهتر و بيشتر و حتي قدرت فلاش... تنها از نظر مقدار زوم كمتر هستند كه اونم فكر نميكنم چندان مهم باشه...نقل قول:
دیدم دوستانی که تو تاپیک فعالیت دارن جواب نمیدن برا همین من پا تو کفششون کردم:31:نقل قول:
توی کامپکتا دوربینای سری g(10.11.12 و سری اس 90.95.... برتری دارن اونم به دلیل اندازه سنسوری که توی این دوربینااا به کار گرفته شده که به مراتب از بقیه کامپکتا بزرگتره و کیفیت عکسشون رو بالاتر برده ولی اشکالشون(از نظر من که زوم برا مزیته)نداشتن زوم بالاس
ممنون دوستان :11:
البته زوم هم مفید و مهمه ولی نه به اندازه کیفیت.
پس به ترتیب S100 -S95 -SX230 رو برم تو کار خرید هر کدوم تونستم.
دیگه بهترین انتخاب S100ه؟ برند یا مدل دیگه ای توصیه نمیشه؟
خیلی عجله دارم فردا باید تصمیم نهاییم رو بگیرم؛واقعا ممنونم که سریع جوابمو دادین :10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید بین زوم بیشتر و کیفیت بالاتر یکیو انتخاب کنی
به نظر من G12 بهترین گزینه است
فاصله کانونی 140 هم بد نیست
G12 قیمتش فراتر از بودجمه.
تو ریویو های تمام سایتها S95 بهتر از SX230 بود تا اونجایی که من تحقیق کردم ولی بعضا تو مشخصات فنی SX230 بهتر بود! من با خیال آسوده و مطمئن S100 یا 95 بگیرم؟
شما بدون شک S95 رو انتخاب کننقل قول:
S100 رو هم نمیدونم موجود هست یا نه
اگر باشه با همین قطعیت S100 بهتره؟نقل قول:
به برند و مدل دیگه ای هم اصلا فکر نکنم؟
s95 که بهترین کامپکتهنقل قول:
احتمالا s100 هم همین عنوانو کسب میکنه
ببخشید اگر نتونستم S بگیرم.توهمون رنج قیمت(کمی بیشتر از SX230) برند ومدل دیگه ای توصیه میشه یا همون SX230 با قیمت کمتر بهتره؟(بدون در نظر گرفتن قیمت)
توی برندای دیگه رو دوستان بهتر میدونن ولی تو کانن بعد از g12 و s95 که توی کامپکتا حرفه اولو میزننIXUS 310و sx 230 گزینه های خوبی هستن
ببخشید، امکان خرید سری S رو ندارم.
بدون درنظر گرفتن قیمت از بین این 3مدل کدوم رو توصیه میکنید؟
Canon SX230 - Sony HX9V - Olympus XZ-1
بعد به نظرتون Olympus PEN E-PM1ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره؟
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید تا آخر امشب باید تصمیم نهاییم رو بگیرم :11::10:
سلام یه سوال؟
یه دوربین سونی مدل W570
16 مگاپیکسل مشکی
به همراه:
1-رم 16 گیگ
2-سه پایه
3-کیف
4-بند مچی
و سایر ملزومات قیمتش چقدر باشه خوبه ؟
XZ-1 مگه تو بازار گير مياد؟ چنده؟ اين دوربين هم در حد S95 هست.نقل قول:
PEN E-PM1 دوربين حرفه اي ميكرو (كوچك) محسوب ميشه و لنز هم بايد براش بخري ولي كيفيت در حد دوربينهاي حرفه اي بزرگ داره
اگه كيفيت بالا ميخواي S95 يا LX5 يا XZ-1 اينها بهترين دوربينها در رده كامپكت هستند
اگه زوم بالا ميخواي و كامپكت SX230 و كيفيت قابل قبول
E-PM1 هم كه كامپكت محسوب نميشه...
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
300 تومان البته تقريبي حساب كردم چون مارك كارت حافظه و 3پايه و كيف مشخص نيستنقل قول:
نقل قول:
اگه دنبال کیفیت ای سراغ 230 نرو
مثل من پشیمون میشی
نه،ولی میتونم بگم برام بیارن.کلا هرچی بگیرم برام میارن برا همین باید تا آخر شب خبرشو بدم.نقل قول:
امروز پرسیدم گفتن الیمپوس دیگه ایران نمیاد برا همین فکر کردم شاید بعدا به مشکل بخورم و قطعاتش نباشه.اگه اینطوره که کلا بیخیال الیمپوس شم و SX230 بگیرم.
وگرنه به نظرتون XZ-1 بگیرم؟ یا E-PM1 ؟
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
انتخابهام همینان. با توضیحات قبلم اگه الیمپوس رو حذف کنیم فقط SX230 و HX9V میمونن.بین این 2تا چی؟نقل قول:
اینطوری که نمیشه بگین این خوبه این بده.دلیل این که شما پشیمون شدین چی بوده؟نقل قول:
فعلا SX230 بهترین کامپکت تو رده خودش هست و به نظر من تنها مشکلش باطری هست که اونم با یه باطری یدک حل میشه.
دوربينهاي اليمپوس با ارزشن ولي در صورت خرابي من نميدونم كي ميتونه درستشون كنه يا قطعه يدكي بياره...نقل قول:
شايد نمايندگي و بخش تعميرات اونم فقط در تهران داشته باشه ولي اگه دوربين حرفه اي ميكرو ميخواي از برندهاي ديگه هم ميتوني انتخاب كني مثلا سري NEX سوني...
اگه ميخواي همه رو با دوربين فسقليت هيجان زده كني و همه بگن : عجب كيفيتي ! با اين فسقلي اين عكسا رو گرفتي؟..... ميتوني بري S95 يا LX5 بگيري كه به نظرم اگه كسي ميتونه LX5 از اونور واست بياره وقت رو تلف نكن....
اگه S95 ميخواي كه همينجا با قيمت تقريبا خوب گير مياد
در نهايت اگه انتخابت SX230 هست بازم انتخاب خوبيه و اگه قلقش دستت بياد و بتوني به روش صحيح ازش استفاده كني مسلما از كيفيتش راضي ميشي... اين دوربين جزء بهترين سوپر زومهاي كامپكته...
نقل قول:
والا من عکاس نیمه حرفه ای هم نیستم... اما با دوربین 7 مگ سونی دوستم که 3 سال پیش خزیده یا 10 مگ خواهرم که 3 ماه پیش خریده مقایسه میکنم و میبینم عکس هاس نابوده...
واسه خودم خیلی عجیبه که اینقدر کیفیتش پایین باشه... اما چیزیه که هست...
حالا چند روز دیگه 2 تا عکس میزام ازش... خودتون قضاوت کنین
انتخابهام فقط از بین همون مدلهاست.
Fujifilm Finepix S3400 هم میتونم بگیرم.که کامپکت نیست.کیفیت عکسش چطوره؟
E-PM1 هم بخوام بگیرم با لنز 1442mm 1:3.5-5.6 37میتونم بگیرم.(42-14 منظورم بود)
چی شد برادران؟
الیمپوس رو کلا کنار بزارم یا نه؟
اگه نه XZ-1 بگیرم یا E-PM1 ؟
سلامنقل قول:
نمایندگی جدید المیپوس را از شرکت قبلی اش گرفتند حدود یک سال است و جدیدا شرکت دایا سیستم که نمایند
گی کاسیو را داره . نماینده جدید المیپوس است اما هنوز دوربین به صورت رسمی وارد بازار نکرده .
به نظرم نگران خدمات پس از فروش اش نباش که بزودی این مشکل برطرف میشه در مورد المپیوس ...:11:
برای کارهایی که بشه فیلم کوتاه ساخت و تا حدودی تصویر سینمایی باشه چه لنزی خوبه؟؟؟