نقل قول:نقل قول:خودتون جواب خودتونو دادین همه چی ...میاداونجا!یاروم میدونسته PSPیه!آکبندم بود!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:خودتون جواب خودتونو دادین همه چی ...میاداونجا!یاروم میدونسته PSPیه!آکبندم بود!نقل قول:
نقل قول:
بازم جور در نمیاد قیمت جهانیش 135 تا 150 دلاره اونوقت ایشون 50 تومن خریده:18:
شاید طرف کلی خریده بوده ... براش ارزون افتاده :13: .... ولی نه در این حد دیگه :18:نقل قول:
یه دونه واسه خودش خریده بود،80 گرفته بودنه 50!میگفت اکثرا150میدادن،ولی این یکی گفته 80
میگم بریم بیاریم به ملت بفروشیم این مغازه گرون فروشا ورشکست بشن:31::31::31:
با سلام
دوستان من یک مشکل دارم و اون اینکه که مموری رو که داخل دستگاه میزارم میپره و دستگاه هیچ چیز رو نشون نمیده دوباره باید دربیارم و بزارم ولی باز که استند بای یا خاموش میکنم همین مشکل رو دارم . چند بار هم فرمت کردم فایده ای نداره
دوستان من بین خرید ایپاد 3g و psp go گیر کردم
نیازهام هم ایناس:
1- اول از همه میخوام سرگرم ام کنه چون من هفته ای نزدیک به 15 ساعت برای رفتن به دانشگاه توی اتوبوسم میخوام توی مسیر حوصلم سر نره
2- بازی کردن
3- گوش کردن موزیک و دیدن ویدیو
4-وای فای
5- خوندن pdf و کتاب های الکترونیکی
------------
a - راستی الان PSP Go هک شده یا نه ؟ اگه نه با توجه به زمانی که مدلهای قبلی برای هک شدن بردن چقدر دیگه باید صبر کنیم؟
b - قیمت psp go توی بازار چنده?
سلام دوست عزیز به نظر من PSP بگیری خیلی بهترهنقل قول:
بازی هایی که داره هم معروفه هم محشره
کیفیت ویدیو هاشم که ماشاالله توپ
pdf هم که خیلی راحت با نصب یه برنامه برات میخونه
تو گزینه ی اول بحث سلیقه ای هستشنقل قول:
ولی تو اجرای بازی psp برتره هیچ حرفی هم توش نیست
اما تو multimedia (پخش موزیک و فیلم ) ipod قوی تره چون برای این کار طراحی شده
تو وای فای زیاد وارد نیستم ولی فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشند
اما خوندن PDF بازهم برتری PSP محسوس تره بدلیل صفحه ی بزرگ و با کیفیت و برنامه ی قوی ای به نام BOOKR .( راستی اصلآ IPOD می تونه PDF بخونه؟)
نکته ی مهم : psp go فعلآ هک نشده و pdf هارو نمیخونه که هیچ بازی هایش هم فوق العاده گرونه و باید دانلود بشن
پس دور go رو خط بکش وبجاش یه 3000 بخر
بین 350 تا 390 هم هست
نکته ی دیگه هم ابعاده که نباید فراموش کنی
ولی اگه واقعآ میخوای لذت ببری psp گزینه ی بهتریه ولی اگه یه چیز جمع و جور و بی درد سر میخوای ipod بیشتر به نیاز هات می خوره
در کل این بود ولی اگه باز هم راهنمایی خواستی بگو خودم میدونم کامل توضیح ندادم:31:
اینجا بری چند تا نظر دیگه هم می بینی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341187
دوستان من یه چند وقت نبودم خبری از هک و رژن جدید نشد؟؟؟!!!!
صحبتهات تقریبا کامل بود فقط یه چند تا نکته ی دیگه هم مونده اگر برام روشن کنید ممنون میشم
1- شما اگر بخوای به مالتی مدیا ی این دستگاه نمره بدی (مخصوصا کیفیت پخش mp3) چه نمره ای میدی؟
2- من بیشتر نظرم روی go هست (حاضرم براش تا 30-40 روز صبر کنم) میخواستم بدونم چرا اینقدر قیمتش بالاست مگه قیمت جهانیش 240 دلار نیست (تازه من توی هر ریویویی که ازش خوندم گفتن که سونی باید 50 دلار از قیمتش کم کنه ) اونوقت تو تهران 350 تا 390 قیمتشه.
به نظر شما بعد از اینکه از نوبرونه ای در بیاد قیمتش پایین نمیکشه؟
3- psp تو خوندن متن فارسی (یاعربی) مشکل داره ؟ یعنی pdf یا وب فارسی رو باهاش میشه خوند؟
4- نگفتید تا چند وقت دیگه go کپی خور میشه؟ (منظورم دادن زمان دقیق نیست فقط میخوام با توجه به زمانی که مدلهای قبلی طول کشید تا هک بشن یه محدوده ی زمانی تعیین کنید)
1-نمره مالتی مدیای پی اس پی فقط در حد قابل قبوله...ولی صفحه نمایش بزرگش یه مزیت بزرگه!!!مطمئنا آیپاد از نظر کیفیت پخش صوت و تنظیمات صوتی-تصویری برتر از پی اس پی هست.ضمن اینکه بلند گوهای پی اس پی خیلی ضعیف هستند.
2-قیمت بازار ایران رو با اونور آب مقایسه نکن که به جایی نمیرسی!!!
3-psp صفحات وب و متن های تکست فارسی رو نمیخونه ولی پی دی اف فارسی رو براحتی اجرا میکنه....اونم با کیفیت خیلی خوب(البته با نرم افزار)
4-مطمئن باش اگه pspgo هک بشه قیمتش از این هم بیشتر میشه...برای هک شدنش هم اگه مثل روال قبل باشه چند ماه ممکنه طول بکشه....تازه اونم نه هک کامل!خیلی ها هم میگن اصلا هک نمیشه(ولی میشه!)
5-یه نکات دیگه هم هست:مطمئنا آیپاد چون یه دستگاه چند منظورست و هر روزه کلی برنامه و بازی براش ساخته میشه خیلی سرگرم کنندست.درسته که بازیهاش خیلی حرفه ای نیستن ولی تنوعشون و اینکه از تکنولوژی های جدید کنترل (لمسی و حرکتی) استفاده میکنن حس متفاوتی رو در انسان ایجاد میکنه.حجم بازیهاش هم به نسبت کمتر از بازیهای پی اس پی هست و در داخل مثلا یه رم 8 گیگ هم میتونی کلی بلزی بریزی و هم کلی آهنگ و فیلم!!!!!
من خودم چون اولویتم بازی حرفه ای بود پی اس پی رو انتخاب کردم و ازش راضیم.ولی اگه مالتی مدیا و سرگرمیهای متنوع مورد نظرم بود مطمئنا آیپاد میگرفتم.
راستی شارژ باتری پی اس پی برای بازی تا 6 ساعت دوام داره و برای پخش موسیقی خیلی بیشتر..آیپاد رو نمیدونم.
موفق باشی
سلام
یک خبر جدید دارم .اونم اینکه فریم ویر 5.50GEN-C آخر هفته ریلیز میشه و میتونه بازی هایی رو که نیاز به فریم ویر 5.55 و 6 دارن رو بدون پچ کردن اجرا کنه .
( هرچند که برای ما که psp 3000 داریم هیچ توفیقی نمی کنه:41:)
اینم لینک منبع:
کد:http://www.qj.net/Attention-brewers-Custom-Firmware-5-50GEN-C-incoming-run-5-55-and-6-00-instantly/pg/49/aid/135289
با اینکه alyx عزیز به سوالات کامل جواب داده اما چون از من پرسیدی منم بهت جواب میدمنقل قول:
من نمره ی 16 رو میدم اما به ipod 20 میدم یه موبایل خیلی بهتر از psp می تونه تو پخش موزیک عمل کنه اما تو پخش فیلم واقعآ psp فوق العادست با اون صفحه ی بزرگ و عالی با کنتراست زیاد و زاویه ی دید 180 درجه فیلم دیدن لذت خاصی داره
شما بازار ایران رو از بازار جهانی مخصوصآ تو بورس کنسول جدا کن هیچ کدام از کنسول ها با نظارت وارد ایران نمیشند پس این جور قیمت ها طبیعیه در ضمن بله سونی هم در دو ماه اینده حتمآ از قیمتش کم میکنه
بله پایین می کشه اما بعد از این که هک شد قیمتش از اینی که هست هم خیلی بیشتر میشه
متاسفانه بله تو خوندن وب سایت های فارسی مشکل داره اما pdf های فارسی رو می خونه
هیچی معلوم نیست تو یکی از پست های قبلیم هم گفتم شاید به سرنوشت ps3 دچار شد یعنی اصلآ هک نشد شایدهم مثل nds یه مودچیپ واسش اومد و کامل بدون هیچ مشکلی هک شد
در ضمن نگران کم بودن بازی برای psp نباش فکر کنم تا الان حدود 1400 تا بازی برای psp اومده که خیلی بازی های خفنی از جمله god of war هستند
شما خیلی خوش بینانه نگاه میکنی شارژ psp تو بازی سه ونیم ساعت می مونه در بهترین حالت ( البته با باتری فابریک):31:نقل قول:
ایول چه خبر خوبینقل قول:
من نمیدونم باتری شما مشکل داره یا باتری من خفنه!!! من با همون باتری فابریکش تا 6 ساعت بازی میکنم!!!! :5:نقل قول:
البته معمولا برای کاهش مصرف انرژی سرعت سی پی یو رو روی 300/150 برای بازی و 266/133 برای xmb میذارم.غیر از بازیهای گرافیک بالا که حتما باید روی ماکزیمم باشه.:27:
پست در این تاپیک اشتباهی بود................پاک شود لطفا"
با سلام
تو دانشگاه ما اينترنت بيسيم با اكسس پوين دايره و من هم با psp m33-6 5.00 خودم تنظيمات را دادم و يوزر و پسورد را وارد كردم
ولي موقع كانكت هزار تا ارور ميده
1-دستگاه را پيدا نكرده
2-تنظيمات امنيتي درست نيست
3-موقع گرفتن ايپي قطع ميشه
یه دیوونه ایی زد اپدیت 6.10 رو پی اس پیم ریخت تبعات:خارج شدن از حالت کپی خور -تو شهرمون کسی بلد نیست درسش کنه فقط دمو های اصلی اجرا میشن لطفا بکمکید یا سایت برا دانلود بازی اصلی معرفی کنید
منظورت از اینکه فقط دمو های اصلی رو اجرا میکنه چیه؟ منظورت فیلمای تبلیغاتیه یا یو ام دی....؟!!!!! چون توی این حالت اصلا بازیهای کپی اجرا نمیشن!اگه پی اس پیت از این جدیداست که باید منتظر بمونی تا فریمور جدید هک بشه در غیر اینصورت اگه پی اس پیت قدیمیه میتونی با روش پاندورا دانگرید کنی که به یه نفر که باتری پاندورا داره احتیاج داری.(ببین قبلا اسم فریمورش چی بود.اگه 5.03mhu بود از این جدیداست و اگه 5.00m33 و یا 5.5gen ویا چیزی شبیه اینا بود از نوع قدیمیه.)
PSP Custom Firmware 5.50 GEN-C Released
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/10/18/psp-custom-firmware-5-50-gen-c-released/
مدل psp ایت چیه؟نقل قول:
نقل قول:
آموزش ساخت کانکشن اینترنت در psp
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4190951&postcount=4
کسی هنوز تو فروم آموزش نصبش رو نگذاشته؟نقل قول:
اها راستی یه سوال دیگه هم داشتم
میخواستم ببینم تمام psp 3000 های توی بازار کپی خور میشن یا نه
نخیرنقل قول:
جدیدا PSP 3000 با فرم ویر های بالای 5.3 وارد بازار شده اند و قابلیت کپی خور شدن ندارند .
سلام
بهترین مدل psp که در تهران میشه خرید چی هست و حدود قیمتش
یا علی
دمو هایی که از psn میگرفتمنقل قول:
مدل دستگاه psp 3000
آخ آخ آخ.....پس کارت در اومده!
منتظر باش تا یه راهی واسه کپی خور شدن این فریمور هم پیدا بشه....فعلا نمیتونی بازی کپی روش اجرا کنی.باید بازی های اصلی یو ام دی بخری ویا اگه امکانش باشه از همون پی اس ان دانلود کنی!
[quote=alyx;4327114]آخ آخ آخ.....پس کارت در اومده!
منتظر باش تا یه راهی واسه کپی خور شدن این فریمور هم پیدا بشه....فعلا نمیتونی بازی کپی روش اجرا کنی.باید بازی های اصلی یو ام دی بخری ویا اگه امکانش باشه از همون پی اس ان دانلود کنی![/quote
تا کی چرا:18::18::18:
[QUOTE=pasia;4328126]واسه اینکه هنوز هک نشده ،نقل قول:
حالا حالا ها هم منتظر هک فرمور جدید نباشید سونی و شرکت های تولید بازی هنوز در این مورد به سود دهی لازم نرسیده اند ، باید صبر کنید تا بازار کشور هایی که همه اورجینال میخرند از سود دهی بیوفته بعدش فرمور جدید هک میشه .
ولی مال ps3 نزدیکه چونکه مقدار فروشش داره کم کم میرسه به حد اشباع شاید اگر PS3 از 360 زود تر وارد بازار میشد خیلی زود تر از این حرفها هک میشد .
[quote=sonixax;4328141]PS3 چندین سال سال گذشته هک نشده هنوز دیگه بعیده هک بشه، Xbox360 همون اوایل که اومد هک شد. در هر صورت کمپانی ها از هک شدن کنسول هاشون فقط ضرر میکنن و هیچ سودی براشون نداره چون روی فروش کنسول کلاً سود آنچنانی وجود نداره روی فروش بازی و وسایل جانبی و سرویس هایی که میدن سود میکنن.نقل قول:
[QUOTE=milky way;4328246]بله اگر مثل 360 همون روز اول هک بشند ضرر میدن ، ولی بعد از اینکه از فروش توی کشور های اروپایی و آمریکایی افتادند هکشون یه سود دیگه بهشون میرسونه .نقل قول:
360 واسه این زرتی هک شد چون مال مایکروسافته :)
Ps3 هم خیلی مونده هنوز به 8 میلیون دستگاه نرسیده ، برسه بعد از یک مدتی خبر میاد که هک شد .
PSP GO هم من فکر نکنم به این زودی ها هک بشه .
اقا من فعلا تصمیم گرفتم موقتا یه psp 3000 کپی خور شده به قیمت 170 تومن بگیرم (شایدم پسندیدیم همون رو دایم اش کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا وقتی که ان شاءا.. گو کپی خور شه
در ضمن از طريق يوزر و پس بايد كانكت بشم و ايپي را نميدونم اتومات بزارم يا نه؟
2-بعد از اپديت پي اس پي و اين كه سيو بازي ها را كپي و بعد دوباره پيست كردم ديگه اجرا نميشه؟
lمرسي ولي كانكن من با شما فرق داره wep نميخادنقل قول:
در ضمن از طريق يوزر و پس بايد كانكت بشم و ايپي را نميدونم اتومات بزارم يا نه؟
در ضمن dns را هم نميئونم بايد بزرام يا نه
2-بعد از اپديت پي اس پي و اين كه سيو بازي ها را كپي و بعد دوباره پيست كردم ديگه اجرا نميشه؟
[quote=sonixax;4328292]شما کلا نظریاتت خیلی جالب هست:31:نقل قول:
اولا اینکه PS3 از مرز 20 میلیون دستگاه فروشش گذشته چه برسه به 8 میلیون !
دوما اینکه با کاهش قیمتی که سونی داد باعث شده که بیشتر ضرر بکنه در واقع فروش یک دستگاه PS3 برای سونی نه تنها سودی نداره بلکه ضرر هم داره و این فروش نرم افزاری هست که سود آوره مثل فروش بازی و PSN و...
شما بهتره این فکر رو که فک شدن به سود یه شرکتی میشه رو کلا از ذهنت بیرون کنی چون کاملا فکر غلطی هست
سلام
اگه میشه یک سایت درست و حسابی برای دانلود بازی های psp معرفی کنید. اگه بشه با نرم افزار های مدیریت دانلود کار انجام داد
که خیلی بهتر میشه.
ممنون
موفق باشید
بازی Grand Theft Auto: Chinatown Wars منتشر شده و امتیاز های خیلی بالایی گرفته
می تونید از اینجا دانلود کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4328963&postcount=2209
اونها هم کپی خور می شننقل قول:
1- مدل 3000 کپی خور دائم نمیشه نزنی بریکش کنینقل قول:
2-شما در حال حاضر بهترین مدل رو انتخاب کردی
[quote=ali_ranger22;4328826]هیچ موقع هیچ شرکتی از فروش کنسول ضرر نمیکنه فقط از نرم افزار سود بیشتری میبرهنقل قول:
یعنی security ش به جای wep ازاد یا none هستش؟نقل قول: