ایول با حال شده بود!!!
Printable View
ایول با حال شده بود!!!
مگی چرا ،اگه تریلر Umbrella Chronicles رو ببینی ،آخرش وسکر عینکش رو بر میداره.نقل قول:
در واقع همونطور که قبلا گفتم این بازی همون جاهای قبلی رو از یک زاویه دیگه نشون میده که قبلا از دید ما پنهان بوده!!!:27:
منم گفتم ديدم بدون عينك:27::21:نقل قول:
منتها من وقتي كريس يه مشت بهش زد عينكش افتاد ديدمش:21:
اما توي ترينر تاريخچه ي آمبرلا دقت نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون كه مسلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من زياد به وسكر عزت نزاشتم چون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
یه سوالی پیش اومد.......؟؟؟؟؟!!!!!!!
چرا امبرلا بعد از اون گند گندش دوباره می خواد تجدید قوا کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!......
بعد یعنی تو اویل 5 امبرلا برگشته؟؟؟؟؟؟؟
نه ديگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رئيس آمبرلا توي اويل كد ورونيكا نابود شد:21:
ديگه زنده نميشه كه:27:
بعدشم وسكر تنها كسيه كه از اون آمبرلا باقي مونده براي همين داره جفتك ميندازه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما فكر نميكنم به جايي برسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر این resident evil بزرگ بود ما نمیدونستیم:31:
آقا کی سریال بازی Evil 4 رو داره:35::
اگه سرچ كني پيداش ميكني:10:نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_khatibi3222327 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه لحاظ؟:13:نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما هم بالاخره این بازی رو دیروز تموم کردیم !!!! (( هفته قبل خریده بودمش و یه هفته ای هم تمومش کردم ))
ولی خداییش عجب حالی داد این بازی !!!! واقعا صفا کردم !!!:19::19: داستانش حتی از فارنهایت هم قشنگ تر هست!!!! خیلی توپ بود !!! مخصوصا صحنه های مبارزه با هیولا !!!:18::19:
از اون بهتر اینکه اون Dvd که من خریدم هم فارسی شده بود و هم موس تو محیط بازی کار میکرد و ترینر هم بهش اضافه شده بود !!!
واقعا حال داد !!! کیف کردیم !!!:31::27:
ولی نمیدونم چه حکمتی هست که هر بازی که میاد من بدبخت یکسال بعدش باید برم بازی رو بخرم و نصب کنم !!!:41: