با وب فریرر برید مشکل نداره برای مننقل قول:
Printable View
با وب فریرر برید مشکل نداره برای مننقل قول:
سلام دوستان .
من الان اینترنتم از آسیاتک هستش . شبا پهنای باندش افت میکنه .
میخوام ببینم پارس آنلاین وضعیتش چطوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟
دوستانی که دارن ممنون میشم تجربشونو باهام در میان بزارن .
ممنون.
برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)نقل قول:
ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.
نقل قول:
آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .
پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی
پارسان لاین یا هر ISP دیگه بستگی به منطقه مخابراتی که هست هم داره.نقل قول:
من الان از سرعت وبگردی و باز کردن صفحه ی پارسان لاین راضی هستم. اوایل بهتر بود ولی باز هم خوبه.
همونطور که گفتم بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد افت سرعت شبانه هم تقریباً از بین رفته و افت سرعتش تقریباً نا محسوسه.
قطعی و وصلی هم خیلی زیاد نیست و معقوله. البته در یک مدت چند هفته ای زیاد قطع و وصل می شد که اون هم برطرف شد.
البته این رو هم بگم که من الان چند سالی هست که پارسان لاین دارم و قبلش دیال آپ بودم و بعد مستقیماً اومدم پارسان لاین. یعنی ISP دیگه ای رو واسه ای دی اس ال امتحان نکردم. ولی پارسان لاین خوبه. لا اقل از دیال آپ بهتره :n02:
نقل قول:دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارسآنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعتهای عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمهشب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارسآنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.نقل قول:
2 هفته پیش از پارسآنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارسآنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعتهای شلوغ عصر و شب سرعتش کم میشه.
ضمنن، روی سرویس پارسآنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعتهای خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا میره.
به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعتهای شلوغی پر میشه و همین تراکم باعث میشه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.
شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟نقل قول:
نقل قول:
پس اگه پارس آنلاین هم مشکل داره که به درد نمیخوره . والا آسیاتک انصافا بقیه ساعات روز خوبه . همچنین قطعی نداره اصلا . شبانش هم خیلی با کیفیته و من تو دو شب اخیر 20 گیگ دانلود کردم ولی مشکل پهنای باند خیلی اذیت کنندس که انگار مشکل از مرکز مخابراتی هستش چون من قبلا از ISP های دیگه همین مشکل رو داشتم . امیدوارم با رفع تحریم ها مشکل پهنای باند هم حل شه .
های وب هم افتضاح کرده وگرنه اونم گزینه خوبی بود :n36:
در ضمن آیا این مشکل افت سرعت تو شبا با VPN حل میشه ؟ یا با سرویس های افزایش سرعت ؟
درسته پارس انلاین هم تایید کرد ترافیک مرکز کمه، گفتم خب چیکار کنم،یه کاریش بکنین بره بالا دیگه. گفت ما درخواست افزایش میدیم، تا موافقت بشه کمی طول میشکه.نقل قول:
محل ما فقط مخابرات هست و پارس. مخابرات رو اصلا خبر ندارم.
ولی پارس حداکثر تا 2 مگ میده .
کیفیت مخابرات رو هم نمیدونم.
مخابرات حدود 100 تا 150 تا کاربر و پارس هم حدود 80_90 تا کاربر داره به گمونم.
چند وقت پیش رفتم داخل MDF مخابرات شمردم پورت های پر شده رو!!
پورت خالی هردوشون زیاد دارن.
من هم که یه ساله دارم. باید تا مهر 95 سر کنم با 256 .
ممنون بابت همکاری
Sent from my C5303 using Tapatalk
من تازه چند روزه که گرفتم. ظاهرن که شبها هم سرعتش با روز فرقی نداره. من یه شب بعد از چند وقت که دانلود شبانه نداشتم، یه 10 گیگ دانلود کردم. حالا نمیدونم بعدن محدود میکنه یا نه. تاپیکشم یه مقدار زیادی خلوته. اما اون جور که متوجه شدم اگه محدودیت پهنای باند نداشته باشه، سرعت رو باز میذاره. یه جورایی شبیه پارسآنلاینه ظاهرن.نقل قول:
در مورد بقیه سرویسهاش اطلاعی ندارم.