سلام ببخشید اینجا کلوپ t650 هم هست بطور جداگانه؟ در ضمن میشه نور صفحه کلید این گوشی رو کمتر کرد؟
سلام ببخشید اینجا کلوپ t650 هم هست بطور جداگانه؟ در ضمن میشه نور صفحه کلید این گوشی رو کمتر کرد؟
سلام
منیه گوشی p990 دارو وقتی باهاش عکس میگیرو وقتی از 990 کیلو بایت بالا تر میره رو working گیر میکنه وعکس سیو نمیشه
اپدیت هم کردم ولی جواب نداد
لطفا راهنمایی کنین:41:
سلام. من یه w950 دارم که چند روز پیش براش مشکلی بوجود اومد.ic و lcd گوشیو دادم عوض کردن + فلش گوشی. حالا وقتی گوشی رو روشن میکنی سیم کارتو نمیشناسه و بالا نمیاد.لطفا کمکم کنید
سلام
منیه گوشی p990 دارو وقتی باهاش عکس میگیرو وقتی از 990 کیلو بایت بالا تر میره رو working گیر میکنه وعکس سیو نمیشه
اپدیت هم کردم ولی جواب نداد
لطفا راهنمایی کنین:41:
بله با سرچ پیدا می کردید!والا براش هنوز پتچ نیومده که نور صفحه کلید رو کم کنه باید منتظر بمونید(شاید اگه به K770 تبدیل کنی بتونی نور صفحه کلید کم کنی)نقل قول:
کلوپ T650
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275616
حتی ایرانسل هم نمی شناسه؟ یا فقط همراه اول؟نقل قول:
ببر نشون بده شاید قطعه ای عوض کرده باشند!
شما از توی Task اول کل نرم افزار های دیگه رو end کنید و بعد عکس بگیرید اگر با این حال درست نشد بدید براتون فلش کنند و بعد با توجه به این کار عکس بگیرید امیوارم مشکلتون بر طرف بشه!نقل قول:
سلام
مشکل من هنوز حل نشده
دبلیو960 دارم یه اس ام اس اومد (از ایرانسل) تاچش دیگه کار نکرد به محض اینکه تماس(مکالمه) برقرار بشه صفحه از کار میوفته!
مستر ریست کردم . آپدیت کردم . فلش کردم ولی باز همون طوره!! ولی با سیمکارت غیر فعال مشکلی نداره..
نظر شما چیه ؟
راهی بجز سطل آشغال داره؟
فلش کردم ولی باز هم نشد
تورو خدا راهنمایی کنیددددددددددددد
نقل قول:قبل از اینکه برید دیگه به یه تعمیر گاه نشون بدید توی کلوپ uiq هم بپرسید چون جفتتون سیمبین uiq دارید اگر اونجا هم به نتیجه ای نرسیدند ببرید به به تعمیر گاه معتبر نشون بدید!نقل قول:
سلام تو t650 نوشته بود میشه زمانی برای تمهاش گذاشت مثلا از فلان ساعت تا فلان ساعت فلان تم برای به دلخواه خودمون تنظیم کنیم چطوری میشه این زمانو گذاشت به دلخواه که تم عوض شه
سلام بچه ها. اگه میشه کمک کنید.
من میخوام یه گوشی بخرم دور و بر 250 تومان. تا چند وقت پیش تو همین فرومهای پی سی Nokia N78 را همه تایید میکردند.
منم خواستم بخرم که کم کم دیدم بچه ها دارن میگن زیاد هنگ میکنه. صفحه کلیدشم که اصن جالب نیست ....
بگذریم!
حالا اومدم تو فکر se. نظر شما راجع به w760 چیه؟ WiFi نداره؟