دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.نقل قول:
Printable View
دوستمون هم که گفته نیست. قراره 2هفته دیگه بیاد.نقل قول:
شما که اینقدر خبر داری لطف کن خبر 50vt30 و حدود قیمت 42 و 50 رو هم بگید.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان
من امروز عصر رفتم 42 st30 رو گرفتم سری r با گارانتی و همونجور که میدونید با دو تا عینک و 1860 قیمتش شد
کارت جایزه هم 50 تومن شد بعد گفتم اینا همش 50 هست داشت بلف میزد که بقیه کارت جایزه ها رو تو کشوش دیدم ازشش گرفتم همش 50 بود فقط دو سه تا 75 و نهایت 100 توش بود . من کرمانم فکر کنم این جایزه های پنجاهی رو دسته میکنن میفرستن برا شهرستانیها که مظلوم ترن . چون بعدش یکی دیگه هم اومد گرفت اونم جایزش 50 شد .
دوستان توصیه خاصی ندارین این اولش بهم کنین ؟ اگه نکته ای هست بهم بگین ممنون میشم .
تنظیماتش رو هم فعلا گفتم تا 100 ساعت اولش بره گذاشتم رو 30 ...
کابل hdmi رسیورم هم گم کردم باید بگردم پیداش کنم فکر کنم بخاطر نبودش هست که الان تصویر چندان با کیفیتی نداره . یعنی به قول یکی از دوستان تصویرش مرده هست .
رسیورم هم dream world هست .
درسته به منم گفتن قراره بیاد، اگه کسی واقعا علاقه منده این مدل را بگیره برای اینکه تبلیغ نشه لطف کنه و به من پیام خصوصی بزنه تا هروقت متوجه شدم که وارد شده سریعا آدرس و شماره تلفن مغازه طرف را براش بفرستمنقل قول:
یعنی مودم اینترنت رو با کابل lan به پشت tv وصل کردین؟
سوال من اینه از طریق این مودم های بی سیم که به usb وصل میشه چطور میشه به اینترنت وصل شد ( منظورم چطور میشه از طریق مودم بی سیم که به usb تلویزیون وصل میشه به مودم اصلی که پشن pc هست ارتباط برقرار کنم .
البته من به menu میرم و از اونجا ارتباط lan رو روی wireless قرار میدم اما نمیشناسه!
سوال بعدی اینکه چطوری میشه از tv روی usb فیلم ضبط کرد؟
سلام دوست عزیز میشه بگی از کجای عسلویه خریدی میشه بگی منم بگیرم vt30 هم دارهنقل قول:
بله مودم وایرلس رو با کابل لن وصل کرده به tvنقل قول:
این تلویزیون قابلیت اینترنت رو نداره و همچنین قابلیت ضبط
یه سوال از اساتید....گیرنده HD و کابل HDMI تو کیفیت تصویر کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره ؟..البته میدونم که کابل و گیرنده ی hd برای کانالهای hd لازمه اما ایا تو کیفیت کانالهای معمولی هم تاثیر میذاره و باعث بهتر شدن رنگ و وضوح تصویر میشه؟نقل قول:
دوستان کسی تازگی قیمت st30 50 رو داره؟
ممنون
نقل قول:
صد در صد موثره بخصوص در کیفیت ر نگها و بلاک لول و همینطور نویز