سلامنقل قول:
یعنی چی همه فایل ها رو بلاک کرده؟
هیچ سایتی نمیاد؟!
Printable View
سلامنقل قول:
یعنی چی همه فایل ها رو بلاک کرده؟
هیچ سایتی نمیاد؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک روز پس از نصب 8.0.304.0 Eset smart security و آپدیت آن پس از روشن کردن سیستم با پیغام خطای زیر مواجه می شوم. لطفا راهنمایی کنید این خطا مربوط به چیست؟ مشکلی ایجاد می کند؟ چگونه این خطا را برطرف کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل : ویندوز 7
با سپاس
Register Free 90-Days ESET Smart Security
Username & Password قانونی سه ماه ای ست
با آی پی سنگاپور به سایت پایین برید
تا تموم نشده زمانش بشتابید
چون از نمایندگی فروش ای ست هست مشکلی نداره
سلام
دوستان من چند روز میشه که نود 32 نصب کردم اما آیکون برنامه در کنار ساعت مشکل داره ( شکل زیر )
به تنظیمات پیشرفته هم رفتم و سیستم آپدیت رو غیرفعال کردم اما بازم درست نشد ، خیلی رو اعصابه لطفا راهنمایی بفرمایید
اینم شکل
آموزش غیر فعال کردن اخطار آپدیت نبودن ویندوز در Nod32نقل قول:
1- باز کردن نرم افزار فشردن کلیک F5 از صفحه کلید، بعد صفحه تنظیمات نرم افزار باز میشه
2- از منوی سمت چپ از زیر منوی Tools، روی System Updates کلیک کنید.
3- در سمت راست پنجره تنظیمات، یک منوی کشویی ظاهر میشه که معمولا روی گزینه Critical Update قرار داره
4- شما گزینه No updates رو از لیست انتخاب کنید و صفحه رو ok کنید
سلام
ممنون نیما جان ، راستش این کار رو انجام داده بودم اما درست نشده بود
با راهنمایی یکی از دوستان روی گزینه Anti theft در صفحه اول کلیک کردم و بعدش no thanks رو زدم درست شد
بازم از شما ممنونم
چرا من از هر سایتی یوزر نیم و پسورد میزنم،آنتی ویروسم آپدیت نمیشه؟
آدرس رو فرستادم یه سری بزن ببین نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
نود 32 نصب کردیمESET Smart Security8 ؛الاناز طریق ثبت سریال فعال شده ، دو تا سوال داشتم ::n16:
اول این که با توجه به این که سیستم مرتب به اینترنت وصله و آپدیت میشه ؛ با هر با آپدیت به طور متوسط چه قدر از ترافیک اینترنت کم میکنه ؟؟؟
دوم این که اگر آپدیتش رو غیر فعال کنم مشکلی در آلوده شدن سیستم پیش نمیاد ؟؟؟ و صرفه جویی در مصرف ترافیک هم خواهد داشت ؟؟؟
خواهشا کسایی که در این زمینه اطلاعات دارند راهنمایی کنند ممنون میشم
دوست من اینترنت من هم حجمی هست و خیالت راحت eset smart security 8 حجم آپدیتهاش زیاد نیست کیلوبایتی هست !!! خب وقتی روی حالت اتوماتیک هست به طور زمانی مرتب برنامه آپدیت میشه تا آخرین آپدیت ها رو بگیره طبیعتا اگر آخرین آپدیت ها رو نداشته باشین امنیت سیستم شما هم کمتر میشه اگر ویروسی وارد سیستم شما بشه که جدید باشه میتونه سیستمت رو آلوده کنه در حالی اگر آخرین آپدیت ها مرتب گرفته بشه خب امنیت بیشتر میشه و این معلومه !!! روزی چند بار آپدیت میده که من یک روز کامل به اینترنت کانکت نبودم و فرداش یک مگ آپدیت جمع شده بود . حدودا روزی تقریبا یک مگابایت شاید هم یه چیزی کمتر آپدیت حجم میکشه !!!نقل قول: