این سایت speedtest.net چجوری میشه با هاش کار کرد؟
Printable View
این سایت speedtest.net چجوری میشه با هاش کار کرد؟
تست سرویس 512 من از سرورهای داخلی:
راست میگی رفیق ،پشیمونم کردی، یکساله اگر خوب نبود هیچ راه برگشتی نداری ، نظرت درباره 512 نامحدود 3ماهه +1 ماه اضافه (65.685 تومان ) چیه (البته +10 تومان نصب) مودم سیمفونی هم بهش میخوره که؟نقل قول:
والا الان 6 روز از پارس انلاین گذشته ترافیکم از 2 گیگ 0.46 باقی مونده ، البته من خودم هیچ باش دانلود نکردم ، بعضی خنگ ها این بلا رو به سرش میارن .
بعدش هم جان تو بگو در ماه چقد دانلود کردی باش ،جالبه برام میخام بدونم.
ولی مطمئنم اینترنتم مثل مال تو در نمیاد ، سرعتش لابد 12 تا 20 ، مطمئمنه مطمئنم سرعتش به 60 نمیرسه ، ولی ی ی دیگه نامحدوده دیگه مثل اینا نبض نمیزنه آدم بره هی نگا کنه بینه چقد دیگه داره ، الان پارس انلاین 512 نامحدود 3 ماهه رو میده262 هزار تومان !!! دقیقا 4 برابر ، خوب مشخصه یعنی مخابرات کیفیت سرویسش مثل اون در نمیاد عمرا ، ولی خوب تنها راهش اینه که ادم امتحان کنه دیگه بینه چی میشه
توی این speedtest.net چجوری میشه تست کرد؟هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
ساده س.سایتش رو که باز کردی تز روی نقشه سرورت رو انتخاب کن و تست رو بزن.نقل قول:
به نظر من اول یکماهه ی نامحدود 512 بگیر تستش کن.بعدش اگه راضی بودی برو سراغ اون طرح سه ماهه +1.نقل قول:
سایتش رو الانم تست کردم.بالا نمیاد.میخوام آمار دقیق دانلودم رو بهت بدم.اما میدونم حداقل ماهی 40 گیگ رو دارم.
نقل قول:دوست عزیز واسه اینکه بهتر متوجه شی اسکرین شات گرفتم.نقل قول:
شما روی گزینه ای که مشخص کردم کلیک کن و منتظر تست شو:
نتیجه ش هم میشه همچین چیزی(این واسه سرویس 512کیلوبایته خودمه:
خیلی ممنون.مال من هی error میداد.با راهنمایی شما این قدر زدم تا اومد
نتیجه این شد برادر: download speed :.17mbps و upload speed:.82mbps
لطفا نظرتونو بگید.سرعت دانلودم صبح زود خیلی خوبه ولی بقیه وقت ها خرابه
سرویست چنده؟دانلودت رو خیلی کم زده.داشتی دانلود میکردی و تست گرفتی یا همه چی بسته بود؟باید بسته باشه ها.نقل قول:
اینترتم صبحها: :n05:
اینترنتم ظهرها: :n01::n01:
اینترنتم غروبها: :n13::n13::n13
اینترنتم شبها: :n21::n21::n21::n21: