ببخشید یک سوال داشتم که این مسئله داغ کردن و wi-fiکه باعث می شد زودتر شاژ تمام کند حل شد؟
ببخشید یک سوال داشتم که این مسئله داغ کردن و wi-fiکه باعث می شد زودتر شاژ تمام کند حل شد؟
عزیزم مساله داغ شدن که با اپدیت حل میشه !
wifi همه گوشی ها وقتی روشن باشه شارژو میخوره و این مشکل نیست...
دوستدار شما یاشار
قیمت 725 تومن ....
ادرس رو هم بزاریدنقل قول:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
به نظر من s2 قشنگتره !نقل قول:
اما این r-z نمی دونم توی سخت افزار چطوره ؟
اینم آدرس :نقل قول:
ادرس رو هم بزارید
کد:http://www.alldigitall.ir/
امروز دوباره زنگ زدم تهران گفتن اصلا چیزی به اسم گارنتی پارس اصلا تو بازار وجود نداره(حالا برای خودم جای سوال هست که کلا نبوده یا اینکه تموم شده با گارنتیش) حالا موندم که با گارنتی اصل کی میاد اخه ممکنه این بدون گارنتی ها تقلبی باشه و اصلا اون قدرت اصلی گلکسی اس 2 رو نداشته باشه .
نظر شما چیه؟ فعلا صبر کنم به زودی میاد یا اینکه حالا حالا با گارنتی اصل نمیاد؟؟
اگه من جای تو بودم علکی پول گارانتی نمیدادم....حالا تصمیم با خودته اگه مشکلی مالی نداری صبر کن با گارانتی بگیر از خود نمایندگی...بعد اسم گارانتی اصلی سامی پارس مایکروتل هستش تو بازار پارس ماکروتل هم هست که تقلبیه...حواست جمع باشه:46:
دوستدار شما یاشار
من همچین هم وضع مالیم خوب نیست کلی پول جمع کردم تا به 800 تومن برسه اما حالا نمیخوام الکی گوشی بگیرم بعد ببینم تقلبی هست و تمام پولم هدر رفته به خاطر همین خواستم نظر شما رو بدونم که این گارنتی اصل کی میاد و از کجا میشه تهیه کرد ؟؟ مثلا میشه به خود شرکتش زنگ زد سفارش داد؟ (فکر نکنم بفرستن)
نقل قول:
حرف شما صحیح . ولی این گوشی تقلبی نداره ، حتی اگه با گارانتی هم بخرین ساخت چین هست پس اگه پولتو با زحمت جور کردی تو جیب گارانتی نریز ارزشی نداره .
دوستان سلام . تو سری های جدید این گوشی ک ساخت چین هستن زردی صفحه ، یا ناحیه تیره ای ک وسط صفحه ( به اندازه 1 دایره ) به وجود می امد ، یا ناحیه صورتی در دوربین ، هنوز هم موجوده یا همه چیز رفع شده ؟