دوستان کسی سیو بازی رو بصورت هارد سراغ داره؟
اخه من بصورت ایزی بازی رو تموم کردم و حالا اگه بخام یه مرحله که خوشم اومد رو رو بصورت هارد بازی کنم باید از اول تمام مراحل رو برم که دیگه حالشو ندارم
Printable View
دوستان کسی سیو بازی رو بصورت هارد سراغ داره؟
اخه من بصورت ایزی بازی رو تموم کردم و حالا اگه بخام یه مرحله که خوشم اومد رو رو بصورت هارد بازی کنم باید از اول تمام مراحل رو برم که دیگه حالشو ندارم
عزیز اپدیت جدید کارت گرافیکت رو دانلود کن و بریز درست میشه و میره تو بازینقل قول:
بنظرتون این سیستم من بازی را میکشه
Cpu:aMD X2 255
M.b:asrock 880 ddr3
Vga:Gainward GT240 1 g
Ram:patriot 2g 1333
سلامنقل قول:
من درایور جدید رو گرفتم و تست کردم .
واقعا تاثیر داره .
پیشنهاد می کنم حتما بگیرید خیلی بازی روون میشه .
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
آره رفیق اجرا میشه .نقل قول:
ولی حتما همین درایور جدید رو دان کن که اذیت نشی .
سلام. کسی سیو بازی تا قبل از مرحله ای که سوار هواپیمای جنگنده میشیمو داره ؟!
بالاخره ما هم با تاخیر فراوان چند شب پیش بازیو تموم کردیم :20:
.
نیاز به توضیح خاصی نیست چون گفتنی هارو دوستان قبلا گفتن :31::10:
+
امتیازم به بازی :
گیم پلی : 7.5 / 10
صدا : 10 / 10
داستان : 7 / 10
گرافیک : 9 / 10
+
8.5
در مجموع واقعا بازی فوق العاده ای بود همونطور که انتظار داشتم و با وجود مشکلاتی که داشت خیلی پیشرفت داشت :8: ! و اکتیویژن باید مراقب باشه ! چرا که رقیب جدی و خطرناکی در نسخه های بعدی خواهد داشت ! :20::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده مزخرفه بچه ها برید کال 8 رو بازی کنید من اینو تمومیدم بعد کال رو شروع کردم اصلا قابل مقایسه نیستن مخصوصا تو گیم پلی
شما دیگه خیلی این بازی را کشیدی پایین!نقل قول:
فوق العاده مزخرفه؟!!! Cod که همون گیم پلی همیشگی خودشو داشت همه چیزش تکراری بود هیچ چیز جدیدی نداشت باز BF3 هر چی که نداشت یه گرافیک ناب داشت که وقتی بازی میکنی لذت میبری و ارزش چند بار بازی کردن را داره!!!
ينظر منم خيلي عالي بود:20:نقل قول:
دوست عزیز شما نسخه ای از cod نام ببرید که گرافیک و صداگذاریش تونسته کمی نزدیک به btf3 بشه
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اگه ویندوزت 7 هستش رمت خیلی کمه با مشکل مواجه میشینقل قول: