خیلی ممنون. درست میگید شما که عطرای درجه یک رو داره. من اولین بار کرید رو اونجا تست کردم. (آخه من 10 سال بندرعباس زندگی کردم)نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون. درست میگید شما که عطرای درجه یک رو داره. من اولین بار کرید رو اونجا تست کردم. (آخه من 10 سال بندرعباس زندگی کردم)نقل قول:
آره خنکه.نقل قول:
آقا یه جای درست حسابی و منصف تو تهران معرفی کنین بریم سراغش.
من اینو از کوچه مروی خریدم.
قیمتهاشون خوبه ولی خب اینجوری که بوش میاد کلاه بردار هم توشون زیاده.
من یه مدت Burberry Touch Men میزدم خیلی هم عطرش رو دوست داشتم.
موندگاریش هم عالی بود. مثلا امشب میزدم میرفتم بیرون پیرهنم رو میذاشتم تو کمد قشنگ بوش کل کمد رو میگرفت.
برام از امریکا آورده بودن.
این سری هم رفته بودم همین رو بخرم که آقاهه گفت اینا کیفیتشون اومده پایین و موندگاری بوش کم شده و اینا.
راست میگفت؟
نقل قول:
متاسفانه من اراک هستم.ولی فکر کنم از پرفیوم شاپینگ بگیری قیمتاش مناسب تر باشه.ولی خب جدیدا یه سری
کارها رو خیلی قیمتارو برده بالا.من اکثره کارها رو ارزونتر اینجا میگیرم.
................................
به احتماله زیاد باید شبیهه همون چمپیون دیویدوف باشه.
...................................
کلا ادکنایی که تو ایرانه پدر و مادر ندارن.یا سفارشه امارات هستن که عربی نوشته پشتشون که میشن جنسه درجه
سه یا کلا از بیخ و بن فرق دارن.
باورت میشه دو تا سه جا ژیوانچی پلی رو تست کردم و هر کدوم یه بویه متفاوت داشته؟جالبه 3 تاشون هم تستر
بودن.
امروز یه بنده خدایی اومده بود ادکلن بخره برایه داداشش که میخواست بره خارج ایران.میخواستم بهش بگم داداش
زیره برایه کرمون میخوای بخری اونم تقلبیش؟دیدم جلویه فروشنده ضایست بی خیال شدم:27:البته اینا درده ولی
باید خندید تا کمتر اذیت کنه.:41:
.
این بیژن بلک چطوره توصیفش کنید :دی فکر کنم مناسب این فصل هم باشه نه ؟ تو نوت هاش پرتقال و جاسمین و اینجور چیزا رو زده
نقل قول:
والا تنها بوییه که اصلا و ابدا کل دنیا رو هم بگردی مشابهش رو پیدا نخواهی کرد....توصیفش سخته و تا خودت بو نکنی نمیفهمی من چی میگم...به قول یکی شاید یاد این آدامس دارچینی ها که ایرانیا زدن بیافتی...ولی به شدت بوی طبیعی و نچرالی داره...من اصلا توش بوی شیمیایی حس نمیکنم...
توی ترکیبات اصلی بوش سیب سبز و زنجبیل و دارچین و وانیل وجود داره...حالا اگه تونستی تصور کنی ترکیب این4 تا چه بویی میگیره اون وقت میتونی بوی این ادکلن رو هم تصور کنی...ولی به همه توصیه میکنم حداقل یه تست کوچولو بزنن...من که از الان به فکرش افتادم تا قیمتش خوبه با حقوق ماه بعد برم یه 75 میل دیگه هم ازش بگیرم
بیژن بلک یه بویه خاص داره-هم بویه ادویه جات توش حس میشه و هم گله شب بو.بوش شیرینه.من خیلی دوستشنقل قول:
دارم.برای الان هم عالیه.
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
این چیزی که توصیف کردی دقیقا یاده هالستون z-14 افتادم.البته من مونت بلک رو تست نکردم.نقل قول:
نقل قول:
CK MAN چند افتاد برات؟
این بیک ها هر رنگش مگه شماره نداره؟؟مثلا اگه میگی سبز یشمی شماره چندش؟
ادکلن هاستون رو هم میتونی توضیح بدی مال کدوم شرکته و کجاییه یا یه عکسی ازش بذاری؟؟به شدت جدیدا از نت دارچین خوشم اومده
Mont Blanc Presenceکد:http://www.basenotes.net/ID26121318.html
Hlaston Z 14کد:http://www.basenotes.net/ID26120745.html
تو توصیفاتی که اینجا از این دو تا ادکلن داده ظاهرا شباهت خاصی بینشون وجود نداره...البته خودم تا حالا چیزی که شما گفتید رو تست نکردم
CK man =45 با تخفیفنقل قول:
بیک شماره داره ولی من یادم نیست شمارشو.آخه حدوده 10 ساله پیش داشتم.:31:فکر کنم شماره 2 باشه.
اینم هالستونه
made in u.s.aکد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=375
دقیق نمیتونم توصیفش کنم.ولی نته غالبش رو ادویه جات بود.جالبه میگن گرمه ولی انگار خنک بود:31:(احتمالا تو
توهم بودم.آخه یارو اومد 500 تومن یدفعه هر چی ادکنه شاخ بود خرید.:18:)
پریزدنت از امپر رو هم تست کن.خیلی بویه ادویه میده.شاید خوشت اومد.ولی هالستونه خداییش بوش خوبه و اصلا
اذیت نمیکنه.قیمتش هم قبلا 24 میگفت که ایندفعه 32 میگفت.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
خب مطمئنا فرق دارن.من اونو تست نکردم.شما هم اینو:31:نقل قول:
ولی خب ممکنه شباهتایه ریزی داشته باشن.من از رویه تشبیهه شما اینجوری گفتم.:46:
نقل قول:
این هم زحمتش رو بکشید ممنون:11:
( یه 5 میل ازش گرفتم و استفاده میکنم البته EDT میخوام یه 100 ازش بگیرم ):31: