تا حدود 24نقل قول:
Printable View
تا حدود 24نقل قول:
دوستان میشه منو راهنمایی کنید.
من دیپلم ریاضی دارم و م عدل کل سال سوم 14.90 هست ولی معدل کتبی دیپلمم زیر 10 شده . حالا به نظر شما آیا من با این شرایط میتونم توی دانشگاه علمی کاربردی پذیرفته بشم ؟
من خیلی از ریاضی و هندسه و ... بدم میاد ( روی رفیق بازی رفتم رشته ریاضی ) حالا میخوام بدونم آیا رشته ایی هست که توش ریاضی نباشه؟ و آیا رشته ایی هست که در مورد شبکه (کامپیوتر) باشه توی تهران؟ و این رشته آیا بازار کار داره ؟
بستگی به سطحت داره.یه نفر دیپلم داشت ولی زبان بلد بود ماهی 1.5 درامدش بود.برای تدریس خوبه.البته باید تا دکترا بخونینقل قول:
رباره آینده شغلی مترجمی زبان تحقیق کردی؟
پسر خالم لیسانس مترجمی دانشگاه سراسری داره.کل ایران رو زیر و رو کرد نتونست کار پیدا کنه.اگرم از این رشته مطمئنی که ایشالا موفق باشی...
نرم افزار هم خوبه ولی خودم باید کار کنم چون تو دانشگاه که به ادم برنامه نویسی یاد نمیدن.امکانات ندارم :n28:
بلهنقل قول:
من دیپلم ریاضی دارم و م عدل کل سال سوم 14.90 هست ولی معدل کتبی دیپلمم زیر 10 شده . حالا به نظر شما آیا من با این شرایط میتونم توی دانشگاه علمی کاربردی پذیرفته بشم ؟
من خیلی از ریاضی و هندسه و ... بدم میاد ( روی رفیق بازی رفتم رشته ریاضی ) حالا میخوام بدونم آیا رشته ایی هست که توش ریاضی نباشه؟ و آیا رشته ایی هست که در مورد شبکه (کامپیوتر) باشه توی تهران؟ و این رشته آیا بازار کار داره ؟
بله
بله
نمیدونم
سلام معدل 13 خورده ای میتونم در دورههای کاردانی فنی و کاردانی حرفهای ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال 1392 شرکت کنم ؟!
سلام
من مدرک کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی دارم
میخوام بدونم میتونم کارشناسی دانشگاه ازاد شرکت کنم؟
یعنی میتونم تو دانشگاه ازاد ادامه تحصیل بدم؟
اره میتونید .مدرک دانشگاه علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و میتونید در هر ازمون کارشناسی شرکت کنیدنقل قول:
اره میتونید تو شرایط ثبت نام ،شرطی برای معدل وجود ندارهنقل قول:
دوستان کد رشته را میشه و.یرایش کرد ظاهرا ! مشکلی پیش نمیاد که عوض کنم؟
امسال برای مهر 92 دانشگاه علمی کاربردی آزمون پودمانی کارشناسی ناپیوسته برگزار میشه ؟:n13:
ثبت نام کی هست ؟
مدرک دانشگاه علمی کاربردی رو آموزش عالی امضا می کنه ولی دانشگاه آزاد رو نه .نقل قول:
مدرک علمی کاربردی از نظر سطح علمی بالاتره :n06: